עבור לתוכן

פצעונים וגלולות {שאלה}

Featured Replies

פורסם

מה אני יכול לאכול שרווי במינרלים ויעזור?

הכוונה לשטוף את הפנים כמה שיותר,כדי שהעור יספוג יותר מינרלים.

• תגובות 39
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז מה לעזאזל התפקיד של הגלולות האלה???

וראיתי אתם כותבים אז שתדעו אני בן 17... הופיעו לי הפצעונים המעצבנים האלה

לפי שלושה חודשיים (לפני זה היה יוצא אחד פעם בחודש וזהו )

קיבלתי גם משחה לפנים נאו מדרול מישהו השתמש בה??

פורסם

אחרי שהמינוציקלין יכשל, וזה מה שיקרה, אם הוא רופא גבר הוא יעבור איתך לרספרים פורטה. הרספרים כעקרון אמור לעבוד אבל גם זה לא במאה אחוז... אחרי זה הוא (אם הוא גבר) יעבור לרואקוטן, שזאת תרופה היפודרמינאטולוגית מאד חזקה שהמטרה שלה היא ליבש את הגוף שלך מכל נוזל שהוא לא מים, וכך גם החצק'ונים, שנוצרים מנוזל המוגלה החלבונית, אמורים למות. בגלל כל היובש הזה, יש סיכונים חמורים לכבד, לכליות, לתפקוד המיני (אל תבהל אם לא יעמוד לך אחרי חודש של רואקוטן), סחרחורות, טשטושי ראיה, וכאבי ראש, פיתוח נתיות התאבדותיות, ואי שפיות זמנית.

בכל מקרה אחרי כחצי שנה של התרופה הזאת, אם עדיין יהיו לך חצק'ונים, מה שנשאר זה לשרוף את הפנים...

פורסם

אני השתמשתי ברואקוטן ואני יכול להגיד שאומנם הפנים שלי נקיות לחלוטין עכשיו, אבל לעזאזל התופעות לוואי האלה היו אכזריות :-\

פורסם

לי בחיים לא היו פצעונים. אלה אחד לכמה חודשים היה צץ לו אחד ויחיד. אבל אני לא יודע על איזה כדורים אתם מדברים אבל יש את הכדור הזה שבצבע אדום וכחול משהו מפחיד. אבל ראיתי חברים שלקחו את זה וניהיה להם אחרי כמה זמן פרצוף חלק. ואני מדבר על מישהו שניסה כל תרופה בעולם אפילו יום אחד מרוב שמצבו היה קשה הוא פתח את הארון של התרופות בביתו וראה בקבוק עם גולגולת שעליה יש סימן איקס חחחחחח אז הוא אמר ננסה אותה מה כבר יהיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא בא למחרת כמו פרדי קרוגר או איך שקוראים לו.

פורסם

יש את הכדור הזה שבצבע אדום וכחול משהו מפחיד.

לקחת את האדום או הכחול?

פורסם
  • מחבר

מישהו התיחסות לשאלות?! :s07:

הייתי לוקח תאדום כדי להיות בעולם האמיתי ולא במטריקס :lol:

פורסם

אדום תמיד את האדום...

פורסם

לקחת את האדום או הכחול?

התכוונתי שהכדור עצמו בצבע אדום וכחול

פורסם

רגע רגע רגע...זה אומר שאתה יכול להסיק מסוק (כן מסוק מסיקים ) ולהאמין שהסטייק אמיתי באותו זמן ?

פורסם

חברים, מינוציקלין זו אנטיביוטיקה.

זהו לא גורם לדלקת. ::)

תתפלא, זה יכול לגרום. אם תסתכל בעלון לצרכן, תראה שעם לקיחת התרופה הזו, יש לבצע מעקב של תפקודי כבד (בדומה לראוקוטן). אם אתה רוצה אני אראה לך את תפקודי הכבד שלי לאחר לקיחת התרופה, פשוט מצב מזעזע, כשקיבלתי את התוצאות חשבתי שאני הולך למות. לקח לתוצאות כמעט חודשיים וחצי כדי לחזור לרמות תקינות (ללא כל טיפול, למעט הפסת לקיחת התרופה). בנוסף, אני יכול להראות לך את הבדיקות שניסו לשלול כל מיני חיידקים, נגיפים וזיהומים והכל יצא שלילי. דיברתי עם הרופאת משפחה שלי והיא אמרה לי שייתכן מאוד כי האנטיביוטיקה היא הגורם.

פורסם

רגע רגע רגע...זה אומר שאתה יכול להסיק מסוק (כן מסוק מסיקים ) ולהאמין שהסטייק אמיתי באותו זמן ?

תגיד אכלת משהו מקולקל?
פורסם

הגלולה הירוקה נחשבת ?

פורסם
  • מחבר

אנשים תענו לשאלות שלי בבקשה!!

מישהו השתמש בהן?

הגלולות עזרו לו??

היו תופעות לוואי??

נ.ב.

אפשר לשתות אלכוהול?

פורסם

נ.ב.

אפשר לשתות אלכוהול?

בהקשר החוקי ? או שסתם בא לך לדפוק תראש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים