עבור לתוכן

גיבור מחשבים ברמת גן

Featured Replies

פורסם

קראתי ביקורות רעות על גיבור מחשבים בנתניה, האם השירות זוועה גם ברמת גן?

פורסם

אני תכננתי לקנות X540 מגיבור ברמת גן,אחותי התקשרה אליהם כדי להזמין עם כרטיס אשראי את המוצר..

המוכר ביקש את הספרות מאחורי הכרטיס ואחותי קצת חשדה כי אף פעם לא ביקשו ממנה את המספרים האלה ..אז במקום להסביר לה בנחמדות שזה לא משהו שונה וזה רק כדי לזהות אם הלקוח אמיתי והכרטיס באמת שלו הוא ענה לה בגסות שאם היא לא מביאה את הספרות אין עסקה.

בסוף קניתי בפומפה קצת יותר יקר אבל ביום של הקניה אספתי אותם והכל היה נחמד.

תשקול את זה גם כי יחס שווה לא פחות ממחיר לדעתי ...

פורסם

רק להרחיב בעניין הספרות מאחורי הכרטיס - כשקניתי משהו בלמיר ביקשו ממני את שלושת הספרות מאחורי הכרטיס.

כשאמרתי להם שהספרה האחרונה מטושטשת ואי אפשר לקרוא אותה הם הסכימו לקבל את הכרטיס ללא המספר הנ"ל

ועל הדרך הזהירו אותי לא לתת את המספר הזה לעולם לחנות שאתה ל בוטח בה 100%. המספר הזה (בנוסף למספר

כרטיס האשראי עצמו) מאפשר הוצאת עוד עותק לכרטיס אשראי הזה ושימוש בו. לא מומלץ שיפול לידיים זרות.

פורסם

בשביל זה אתה משלם ביטוח אשראי.

מישהו עשה שימוש לרעה בכרטיס? אתה פונה לחברת האשראי, מכחיש שביצעת עיסקה - ומחזירים לך את הכסף.

פורסם

רק להרחיב בעניין הספרות מאחורי הכרטיס - כשקניתי משהו בלמיר ביקשו ממני את שלושת הספרות מאחורי הכרטיס.

כשאמרתי להם שהספרה האחרונה מטושטשת ואי אפשר לקרוא אותה הם הסכימו לקבל את הכרטיס ללא המספר הנ"ל

ועל הדרך הזהירו אותי לא לתת את המספר הזה לעולם לחנות שאתה ל בוטח בה 100%. המספר הזה (בנוסף למספר

כרטיס האשראי עצמו) מאפשר הוצאת עוד עותק לכרטיס אשראי הזה ושימוש בו. לא מומלץ שיפול לידיים זרות.

כשמוציאים עוד כרטיס בד"כ יקח לך קצת יותר מ72 שעות לעלות על העניין.

פורסם

ואז כלום,

במקרה הכי גרוע יטרטרו אותך קצת ובסוף תקבל את כל הכסף בחזרה.

אבל מלכתחילה, אף אחד לא ינפיק לזר אשראי זהה על סמך הקוד הזה ומספר כרטיס האשראי,

להזמין כרטיס אשראי אולי אפשר (האפשרות היחידה שעולה לי בראש היא בטלפון למרות שזה כנראה לא יספיק כי צריך קוד),

בכל מקרה אף אחד לא יתן לך אותו ללא תעודה מזהה.

פורסם

קניתי הרבה מוצרים בגיבור נתניה ומכל מוצר נהנתי.

לי לא היו איתם בעיות למזלי.

פורסם

אני קניתי מהסניף ברמת גן מסך ולמרות שזו חנות ממש קטנה גם ככה והיא חצי מלאה בארגזים אז היה קצת צפוף הכל היה אחלה=המסך הגיע בזמן שנקבע מראש ללא איחורים אחריות מלאה וללא פיקסלים מתים(למרות שזה לא קשורxD)

פורסם

הטיעון של הספרות מאחורה כטיעון לשירות גרועה זה השטות הכי גדולה ששמעתי.

סתם קנטרנות.

:nixweiss:

פורסם

הטיעון של הספרות מאחורה כטיעון לשירות גרועה זה השטות הכי גדולה ששמעתי.

סתם קנטרנות.

:nixweiss:

הוא התכוון על איך שענו לו.... בגסות רוח במקום להסביר שזה הכרחי להמשך ביצוע החיוב... ולא על זה שרק ביקשו את המספרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים