עבור לתוכן

מחזור בטריות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..עכשיו החלפתי בטריות כמעט לכל הציוד כי נגמר..שלטים מחשב וזה..יש לי כמות נכבדת של בטריות מעפנות שלא ניתן להטעין..

איפה אפשר למחזר אותן? חבל סתם שיזהם את כדו"א

פורסם

בטח בבצפר שלך יש פח מיחזור כזה לבטריות בכל בצפר יש את זה...

פורסם
  • מחבר

עזוב זה מוזנח,וגם לא יעלו את זה ..אתה צריך לראות יש שם אולי איזה 20 בטריות מסריחות מלפני 20 שנה ויש שמה שקיות עם אוכל רקוב ילדים זורקים שם מסטיקים

ויורקים שם,ככה גם בברזיה,יש שם מסטיק שהוא חצי שחור חצי לבן מלא חיידקים מסריח מגעיל לשתות משם את המים,וזה עוד טוב מה שיש בחצר זה כלבים מחרבנים על זה וילדים שמים על זה חננה :silly:

פורסם

עזוב זה מוזנח,וגם לא יעלו את זה ..אתה צריך לראות יש שם אולי איזה 20 בטריות מסריחות מלפני 20 שנה ויש שמה שקיות עם אוכל רקוב ילדים זורקים שם מסטיקים

ויורקים שם,ככה גם בברזיה,יש שם מסטיק שהוא חצי שחור חצי לבן מלא חיידקים מסריח מגעיל לשתות משם את המים,וזה עוד טוב מה שיש בחצר זה כלבים מחרבנים על זה וילדים שמים על זה חננה :silly:

אז בוא אני יגיד לך כמה דברים ...

1)לא שאלתי ולא דיברתי על הברזיות

2)יש לך בצפר מוזנח

3)זה מפגעים תברואתיים ויכולים לסגור לכם תבצפר בגלל דברים כאלה

4) אני מציא שתעזוב תבצפר הזה כי הוא נשמע מטומטם אחושרמוטמוטה

פורסם
  • מחבר

חח עאלק לעזוב ולאן אני אלך? שם כל החברים שלי אין לי מקום אחר ... חוץ מזה מה נשאר לי עוד ? חצי שנת לימודים ושנה של כיתה ח' ? זהו..

פורסם

בבתי הקפה של ארומה (למעט סניפי תל אביב) ניתן למסור בטריות ישנות.

פורסם

ולא ממחזרים אותן, פשוט טומנים אותן במיכלים מיוחדים או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

אהה .. שאתה אומר תל אביב אתה מתכוון תל אביב וסביבתה כמו רמת גן וגבעתיים? לדוגמא ,בקניון גבעתיים ניתן למסור את הבטריות ?

פורסם

פשוט תזורק אותם לפח ועוד 20 שנה שלא יהיה מים לשתיה בגלל זה תזכר בזה

זה פשוט בררה אם היו משקיעים יותר בפחי מיחזור יותר נגישים תאמין לי שהיו יותר מיחזורים אני לא ילך 2 קלימוטר כדי למחזר 3 בקבוקים

פורסם

אהה .. שאתה אומר תל אביב אתה מתכוון תל אביב וסביבתה כמו רמת גן וגבעתיים? לדוגמא ,בקניון גבעתיים ניתן למסור את הבטריות ?

אני מתכוון לסניפי ארומה ת"א.

יש רשימת סניפים באתר של ארומה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים