עבור לתוכן

חנויות מומלצות

Featured Replies

פורסם

הייתי השבוע בשלוש חנויות כדי להשוות את השרות לפני שאני קונה. הנה מה ראיתי:

ZigZag www.zigzag2000.co.il

חנות קטנה בבית פרטי בנווה מונוסון.

טוב:

• היו כנים וישרים. לא ניסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך.
  • סבלנות - להסביר כל מה ששאלתי ורציתי לדעת
  • ידע - כולם שם גיקים, יודעים היטב את עבודתם ושמחים לשתף בידע שלהם.
  • המעבדה שלהם היא בחנות אז רואים כל מה שיש להם ולא היתה להם בעיה להשמיע לי במקום כמה מאווררים. (חשוב לי שהמחשב יהיה שקט)

רע:

• בגלל גודל החנות המלאי מוגבל ולא מצאתי שם את כל הפריטים שרציתי.

סיכום: מומלץ מאוד. השרות הכי טוב שראיתי.

KSP www.ksp.co.il

הייתי בסניף ראשון. (ליד קניון הזהב)

טוב:

• יש במלאי כמעט כל מה שאפשר להשיג בארץ.
  • מחירים הכי נמוכים שראיתי

רע:

• שרות ואוירה לא נעימים ולא אישי. הזכיר לי מוסך לתיקון מכוניות - צריך לשלם במקום אחד ואז לגשת לדלפק של המחסן לקבל את החלקים.
  • אחריות מוגבלת לשנה אחת אלא אם הם מרכיבים לך את המחשב.
  • לא היתי סומך בכלל על ההמלצות שלהם, אז חייבים לבוא עם רשימת קניות מוכנה מראש ולוודא מראש שיש להם בסניף מה שאתה מחפש.

סיכום: מקום טוב לקנות פריטים כמו מארז, כשאתה יודע בדיוק מה אתה צריך ואין הרבה סיכוי שתצטרך תיקון או שרות.

FoxPC www.FoxPC.co.il

חנות בגודל בינוני ליד קניון הזהב בראשון לציון.

טוב:

• יחס טוב. רונן שמוכר שם, בעל ידע טכני ומכיר היטב את המוצרים.
  • סבלנות לענות על שאלות.
  • הייתי צריך להחזיר ספק למחרת הקניה וקיבלתי זיכוי מלא. אני לא חושב שהייתי מקבל זיכוי מלא אצל KSP.

רע:

• יודע למכור היטב, גם מה שאתה לא צריך. (כדאי להגיע עם רשימת קניות)
  • מלאי מאוד מוגבל. שימו לב: באתר שלהם יש המון מוצרים אבל בחנות יש להם אולי 20% מהם. ניתן לקנות רק מוצרים שבאתר מצויין לידם "מוצר במלאי אספקה מיידית!!!".
  • כמו כל החנויות לא מחזירים כסף, רק זיכוי. בגלל המלאי המוגבל אני לא בטוח מה לקנות עם הזיכוי.

סיכום: חנות טובה אבל המלאי מאוד מוגבל.

פורסם

מה בדיוק המטרה של התרד ? להזהיר שלא יקנו מ KSP ?

פורסם

לא נראה לי שחנות קטנה יכולה להרשות לעצמה להחזיק מלאי גדול, כאשר כמעט כל יום הדולר יורד/עולה ומחירים משתנים.

מלאי גדול יכול רק להזיק להם מבחינה כלכלית.

פורסם

גם חנויות שלא מחזיקות הכל במלאי יעשו בשבילך הזמנה ויביאו לך את מה שתרצה (בגבול הסבירות כמובן)

פורסם

אני כמעט כל פיסת ציוד שיש לי קניתי מזיג זאג שירות טוב אמין יעיל ולא הייתה לי בעיה אם מחסור במלאי לפחות במה שאני הזמנתי (שזה שנים או שלוש מחשבים בחלקים וציוד היקפי)

פורסם
  • מחבר
מה בדיוק המטרה של התרד ? להזהיר שלא יקנו מ KSP ?

רציתי לקנות מחשב וחיפשתי תרד שימליץ על חנות. לא מצאתי כזה אז נאלצתי לבדוק בעצמי מספר חנויות.

מטרת התרד הזה לחסוך את המאמץ מאחרים ולתת פרסומת חינם למי שנותן שרות טוב. מגיע להם!!!

אני מזמין את כולכם להוסיף המלצות וחוויות טובות ורעות לתרד הזה. בקשר ל-KSP, אני בהחלט מתכוון לקנות שם מחר מארז, אבל לא דברים שמתקלקלים הרבה כמו מסך, דיסק או לוח-אם.

לא נראה לי שחנות קטנה יכולה להרשות לעצמה להחזיק מלאי גדול, כאשר כמעט כל יום הדולר יורד/עולה ומחירים משתנים.

מלאי גדול יכול רק להזיק להם מבחינה כלכלית.

אני בהחלט מבין ומסכים שלחנות קטנה לא כדאי להחזיק מלאי גדול. זה הגיוני, אבל מבחינת הצרכן זה חיסרון. לחנות קטנה יש יתרונות וחסרונות. אני רק נותן את הנתונים שאני רואה, כל אחד יבחר מה שמתאים לו.

גם חנויות שלא מחזיקות הכל במלאי יעשו בשבילך הזמנה ויביאו לך את מה שתרצה (בגבול הסבירות כמובן)

זיג-זאג אכן הזמינו לי כרטיס מסך שלא היה להם במלאי, והוא הגיע תוך יומיים (וזה שרות מצויין). אבל אין להם מארז שקט שאינו גדול מאוד והם לא הציעו את האפשרות להזמין מארז. אז נכון, גם להזמין זה לפעמים אפשרות טובה.

אז תוסיפו בבקשה המלצות נוספות.

פורסם

אותי מה שמעניין זה המחיר אז קניתי הכל מגיבור מחשבים, אלה גדולים ויש להם הרבה במלאי.

חנויות יותר יקרות שנתנו לי שירות טוב: למיר מחשבים ו-לוג'יק פיסי.

עושה רושם שחנויות יקרות כמו זיג זאג נותנות שירות טוב לכאלה שמתמצאים פחות טוב במחשבים.

אני בכלל ממליץ למי שלא מבין בכלל לקנות רק בחנות השכונתית, תשלם יקר אבל השירות טוב וזמין.

פורסם

בפעם האחרונה שקניתי משהו מנועה דפקו אותי פעמיים

אז החלטתי להוציא אותם להפסקה קטנה.

פורסם

בפעם האחרונה שקניתי משהו מנועה דפקו אותי פעמיים

אז החלטתי להוציא אותם להפסקה קטנה.

ואוו... זה חדש לי, ממש חבל.

פורסם

COM4U ולמיר בסדר, אבל קצת יקרים. המלאי שלהם גם מוגבל (במיוחד של קום 4 יו)

פורסם

למיר חנות ענקית עם שרות טוב וחניה צמודה בחינם

פורסם

יש הרבה חברות שהם לא מתעסקים איתם, ושבוע שעבר מישהו תלש להם את כל שלטי החניה כך שאנשים אחרים

חונים במקומות שלהם. בכ"מ היחס והשירות שם טובים רק חבל שהם יקרים.

עוד חנויות שנזכרתי בהן:

netvox - חנות שכונתית באיזור התעשיה רעננה, קיימים כבר 11 שנה. היחס שם טוב מאוד, מוכנים לשטויות של הלקוח

ובכלל אווירה מאוד נעימה. לא יצא לי עדיין לממש שם אחריות כך שאיני יודע מה המצב מבחינה זו.

SKAK - ממוקמים ברעננה. אין לי שמץ של מושג איך הם מחזיקים מעמד כ"כ הרבה זמן, המחירים שם נעים באיזור של

40%-50% (!) יותר מכל חנות אחרת.

פורסם

בקשר ל-KSP, אני בהחלט מתכוון לקנות שם מחר מארז

מארז בKSP? לפני כשעה נכנסתי לשם לראות אם הם חידשו והביאו מארזים איכותיים והמצב נשאר כפי שהיה.

איזה מארז בידיוק אתה רוצה להזמין משם ובכמה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים