פורסם 2008 בינואר 917 שנים נתון ריבוע משני קודקודים שלו יוצא משולש שווה שוקיים שזווית הראש שלו היא 30 מעלות. צריך לחשב את הזווית שנוצרת אם נחבר את קודקוד הריבוע עם הזווית הנ"ל. אפשר לפתור את התרגיל עם משפט חוצה זווית אבל זה לא נקרא כי התרגיל הוא לפני החומר של הפרופורציה. תודה רבה לכל העוזרים!
פורסם 2008 בינואר 917 שנים לאף אחד פה אין מורה בבית-ספר? למה כולם באים לפה ושואלים שאלות במתמטיקה :s05:
פורסם 2008 בינואר 917 שנים חשבת שזה שיעורי בית שהוא לא הבין ? ובאמת אין לכם חברים או אחים או משהו שאתם יכולים לשאול אותם...?
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מה הבעייה שלכם? לא רוצים לעזור אל תעזרו אבל למה כל השאלות הלא קשורות האלה? למה צריך להעלות את כמות התגובות שלכם על חשבון בן אדם אחר?לא אין לו אחים אין לו חברים ואין לו מורים...אם אין לכם איך לעזור לו אל תעזרו, הכותרת הייתה אינפורמטיבית למה נכנסתם לפה בכלל אם אתם לא מתכוונים לעזור?די להתנשא מעל אנשים ולשחק אותה כאילו אתם כאלה חכמים!!!זוויות הבסיס במש"וש שוות 75 מעלות לכן הזוויות הקטנות בריבוע שוות 90-75=15.תקרא לזווית שאתה מחפש A.זאת אומרת ש במשולש השמאלי (חלק מהריבוע ומחוצה לו יש לך 90-A=75מכאן נובע ש A שווה 15 מעלותעכשיו במחשבה שנייה זה לא נראה לי נכון, אני צריך דף ועט אז אני אנסה לחזור לזה מאוחר יותר.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מה הבעייה שלכם? לא רוצים לעזור אל תעזרו אבל למה כל השאלות הלא קשורות האלה? למה צריך להעלות את כמות התגובות שלכם על חשבון בן אדם אחר?לא אין לו אחים אין לו חברים ואין לו מורים...אם אין לכם איך לעזור לו אל תעזרו, הכותרת הייתה אינפורמטיבית למה נכנסתם לפה בכלל אם אתם לא מתכוונים לעזור?די להתנשא מעל אנשים ולשחק אותה כאילו אתם כאלה חכמים!!!אני עוזר לו בזה שאנשים צריכים להבין שלא כל שאלה שאתה לא מבין אתה ישר כותב בפורום
פורסם 2008 בינואר 917 שנים זוויות הבסיס במש"וש שוות 75 מעלות לכן הזוויות הקטנות בריבוע שוות 90-75=15.תקרא לזווית שאתה מחפש A.זאת אומרת ש במשולש השמאלי (חלק מהריבוע ומחוצה לו יש לך 90-A=75מכאן נובע ש A שווה 15 מעלותעכשיו במחשבה שנייה זה לא נראה לי נכון, אני צריך דף ועט אז אני אנסה לחזור לזה מאוחר יותר.ממש לא נכון...התשובה אולי נכונה אבל הדרך ממש לא
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מחבר ממש לא נכון...התשובה אולי נכונה אבל הדרך ממש לאהדרך נכונה אבל לא הגעת לשום תשובה..מצאת את הזווית שנותרה בריבוע ולא את הזוות שצריך למצוא [אגב כתוב בתשובה 15]חפיפת משולשים תוכל לפרט יותר???תודה לכל העוזרים....
פורסם 2008 בינואר 917 שנים ברור שהדרך לא נכונה מתי שהוא כותב90-A=75זה אומר שA הוא חלק מזווית בת 90 מעלותמה שהיא לאnuts4ford מה אתה חופף בדיוק?אין לך שום משולש דומה אפילווגם אם תעשה בניית עזר אתה עדיין נשאר עם 2 משתנים...
פורסם 2008 בינואר 917 שנים חברה אמרתי כבר שמה שרשמתי זה לא נכון, ככה זה כשאתה פותר גאומטריה בראש אחרי שלא נגעתה בנוסה כבר כמה שנים טובות, מה שראשמתי זה לא נכון לא הדרך ולא נראה לי שהתשובה.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים חפיפית משולשים ...מכיר את המובן ? יש לך שני משולשים שלהם שתי צלעות משותפות וזוית משותפת (הכווה לזהות ) לכן המשולשים חופפים ע''פ משפט צ.ז.צ וזאת אומרת שזוית הראש של שניהם גם זהות ולכן הזוית שאתה צריך למצוא שווה 30 (זה משש לכן השוקיים שוות ויש לך חוצה שוית...)
פורסם 2008 בינואר 917 שנים א. התשובה היא 15ב. משולשים חופפים זהים בזוויות ובצלעות (אני מדבר על התוצאה לא על החוק)אני יודע שאחת הזווית במשולש עם הזווית שאתה צריך למצוא היא 105אין שום משולש אחר עם זווית 105
פורסם 2008 בינואר 917 שנים תפסיקו להגיד חפיפה לפני שבדקתם אין שם שום חפיפה, אולי דמיון וגם זה לא נכון המשולש הגדול לא חופף לשום דבר, המשולשים הקטנים לא חופפים לשום דבר.הדבר היחיד שחופף זה המשולשים בתוך הריבוע (המשולשים הנותרים בתוך הריבוע)
פורסם 2008 בינואר 917 שנים אין פה לא דמיון ובטח שלא חפיפה עם המשולש שבו הזווית שצריך למצוא. בנוסף גם לא הבנתי איך הגעת לתוצאה עם משפט חוצה זוית (ירד במיקוד בכל מקרה ) בכל אופן יהיה הרבה יותר פשוט אם תתן שמות לקודקודים כך שאנשים פה יבינו אחד את השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.