עבור לתוכן

היצפאן הזה קורע, קטע עם מחשבים, במיוחד בשבילכם!!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא מצחיק. אם היו מביאים ילד קצת יותר מבוגר זה היה עובד יותר טוב.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07:

בחיי, כל הקטע זה ילד קטן, זה מה שעושה את זה מצחיק.

• תגובות 44
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מודע לזה שכש99% מהתגובות אומרות שזה לא מצחיק, ורק אתה חושב שזה מצחיק, אז כנראה שזה לא מצחיק, נכון?

או שאתה חושב שיצפאן חי את חייו ועושה את מה שהוא עושה כדי לבדר אותך אישית ...? ;D

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו, לא סתם העבירו אותו מערוץ 3 לערוץ 22. ::)

כנראה לא קראת את זה, ולא.... זה לא 99%, פיספסתה.

תלוי גם איזה סוג של אוכלוסייה את שואל. :s07:

את ארץ נהדרת תוקעים לסוף הלילה ואת יצפאן לערב.

בחיי שאתם אנשים מגעילים, חייבים לבאס בכל צורה אפשרית ולעקוץ אחד את השני עם המריבות הטפשיות שלכם.

אין לי מושג מה איתכם, בכל תוכנית של יצפאן אני בוכה מצחוק, הוא גאון לפי דעתי...

צודק, מסכים לקבל "לא נראה לי", "לא חזק".

אבל זה להגיד "עלוב ביותר..." "גרוע גרוע ממש גרוע" זה כבר יותר בא לכיוון של עניין אישי, וגם לא מראה על טיפת כבוד.

פורסם

אישית אני חושב שהקטע הזה הוא לא משהו בכלל.

אבל יש קטעים שאני רואה תוכניות שלו ואני נקרע!

הוא חייקן מעולה! והוא באמת גאון בתחום שלו.

פורסם

Yatzpan is a failure. Has been doing the same thing forever and it's never been funny. He barely speaks arabic, his show is unsophisticated and not funny, and he has no notable interesting talents (unless you consider prank calling people on the phone one). An entertainer for the simple minded... I like the comparison to dudu topaz... also reminds me how some people think garfield is funny and its creator a genius. :

:)

ארץ נהדרת on the other hand... is great

פורסם

הקטע שהוא מדבר עם הערבים מחו"ל באמת מצחיק. שבוע שעבר הוא חיכה את קדאפי פשוט מדהים. הטרפוליטאים(מלוב) מדברים בדיוק ככה....ממש הצחיק.

פורסם

הקטע שהוא מדבר עם הערבים מחו"ל באמת מצחיק. שבוע שעבר הוא חיכה את קדאפי פשוט מדהים. הטרפוליטאים(מלוב) מדברים בדיוק ככה....ממש הצחיק.

מי אמר שקדאפי הוא טריפוליטאי זה כמו שיגידו הוא חיכה את אולמרט הכרמיאלים מדברים בדיוק ככה...

יצפאן חסר מקוריות ישן ותאמת הוא מעניין אותי בארך כמו שיעור מדעי החברה (וזה אומר הרבה כי אני עזבתי תמגמה הזאת)

פורסם

אבל זה לא נראה לי אמיתי, או לפחות בזמן אמת.

הרי איך הוא לא שומע את כולם צוחקים ברקע, או איך פתאום גורי אלפי וכל הקהל נקרעים מצחוק, מאיפה הם יודעים ערבית

פורסם

יצפאן היה פעם מעולה

זה היה בתקופת ההצגות אם סוויסה או איך שכותבים את השם

וביחד היה שילוב מצוין ויצפאן לא היה שחוק כמו היום

בסופו של דבר אחרי שנים שהיה לו תכנית יומית בערוץ 3 זה הרג אותו

כמו שזה הרג את "מה קשור" למרות שהם עדיין לא מבינים את זה

בקשר לארץ נהדרת

העונות הראשונות היו מצוינות

היום זה סתם בולשיט אם טונות של פרסומות כל הזמן וחבל

חיכיתי לעונה הזאת וזה אכזב מאוד

היו צריכים להעיף יותר דמויות ואת הדמויות החדשות לעשות יותר מצחיקות ומעניינות

המנחה מ"היום שהיה " לא מצחיק גם ב"מעבר" לארץ נעדרת

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא נראה לי אמיתי, או לפחות בזמן אמת.

הרי איך הוא לא שומע את כולם צוחקים ברקע, או איך פתאום גורי אלפי וכל הקהל נקרעים מצחוק, מאיפה הם יודעים ערבית

זה לא הקטע להבין מה הוא אומר בערבית, אלא הקטע הוא איך הוא עושה את זה, באיזה אופן.

הקטעים שהוא מטריד אנשים טלפונית זה ממש קורע מצחוק, זה מזכיר אותי לפני כמה שנים שהתקשתי לאנשים בסקייפ וסתם הצקנו להם... ;D

תסתכל תוכנית אחת של יצפאן אני מבטיח לך שתהנה. ;)

פורסם

אני "מסתכל" בכל תוכנית שלו.. הוא די מצחיק בחלק מהדברים, אבל בראיונות הוא ממש עלוב

פורסם

זה לא הקטע להבין מה הוא אומר בערבית, אלא הקטע הוא איך הוא עושה את זה, באיזה אופן.

הקטעים שהוא מטריד אנשים טלפונית זה ממש קורע מצחוק, זה מזכיר אותי לפני כמה שנים שהתקשתי לאנשים בסקייפ וסתם הצקנו להם... ;D

תסתכל תוכנית אחת של יצפאן אני מבטיח לך שתהנה. ;)

שי ודרור עושים את זה שנים

הוא רק עושה את זה בטלוויזיה

ואני מעדיף בהרבה את זה של שי ודרור

פורסם

כן והיה מקרה שתבעו את שי ודרור על הטרדה :lol: :lol:

פורסם

איך הם לא בכלא מזמן אין לי מושג

פורסם

כל המשפחה מסתלבטים עלי שאני כותב כמו הילד הזה,רק יותר מהר :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים