פורסם 2008 בינואר 817 שנים מי ראה יצפאן? אתם חייבים לראות את הקטע הזה למי שלא ראה, ובמיוחד מתאים לחברי HWzone: http://www.keshet-tv.com/yazpan/LobbyVideo.aspx?MediaID=30241&CatID=3519&Level3=4494 "הופה! סלט!" :lol: :lol:
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר אם זה מה שמצחיק אותכם אני לא רוצה לדעת ממה אתם בוכים כי זה היה ממש עצוב למה, מה אמור להיות פה עצוב? מזמן לא צחקתי ככה, במיוחד כשזה בא לידי ביטוי במחשבים.
פורסם 2008 בינואר 817 שנים גם אני לא צחקתי במיוחד :-\מזה החצ'קון הענקי הזה שיש לילד על הפנים?!ומי מדבר ככה?
פורסם 2008 בינואר 817 שנים פעם אחרונה שיצפאן הצחיק אותי זה היה בתכנית שלו בערוץ 3 לפני 5 שנים.עכשיו הוא כבר פשוט לא מצחיק.....
פורסם 2008 בינואר 817 שנים פעם אחרונה שיצפאן הצחיק אותי זה היה בתכנית שלו בערוץ 3 לפני 5 שנים. עכשיו הוא כבר פשוט לא מצחיק..... : סתם סדרה דפוקה..
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר תאמין לי זה עדיף על ארץ נהדרת.בארץ נהדרת יודעים להצחיק אבל מחקים שחקנים בצורה גרועה ביותר, הם ממש טירונים.יצפאן הוא הרבה זמן בתחום הזה + יודע הרבה שפות (ייתרון) + יודע לשחק את הישראלי המצויי.מ-ל-ך!!
פורסם 2008 בינואר 817 שנים תאמין לי זה עדיף על ארץ נהדרת. בארץ נהדרת יודעים להצחיק אבל מחקים שחקנים בצורה גרועה ביותר, הם ממש טירונים. יצפאן הוא הרבה זמן בתחום הזה + יודע הרבה שפות (ייתרון) + יודע לשחק את הישראלי המצויי. מ-ל-ך!! חחחחחחחח הרבה שפות הוא יודע רק ערבית כל השאר זה בלבולי מוח :lol:
פורסם 2008 בינואר 817 שנים אכן גרוע.מה שכן, אחרי יש פרסומת... שאני אבין, ארץ נהדרת חוזרת ?!?! יאללה חגיגה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.