עבור לתוכן

הזמנתי מוצר מEbay ועוד לא קיבלתי אותו, מה עושי&#1501

Featured Replies

פורסם

לפני כחודש הזמנתי ארנק, זאת הייתה הרכישה הראשונה שלי.

מחיר המשלוח לא היה מפורט, והוא הביא לי אותו במייל, אבל בזמן הרכישה שכחתי להכניס אותו, אז אמרתי לו והוא אמר לי לשלוח לו את זה דרך פייפל, שלחתי, והוא אמר שהוא ישלח לי את החבילה עוד באותו יום.

לאחר כ3 שבועות שלחתי לו מייל ששואל מה עם החבילה, ואם יש לו מס' סידורי שלה שאפשר לעקוב אחריה, הוא שלח לי בתגובה שהוא לא שלח לי בכלל את החבילה כי לא שילמתי על המשלוח, התעצבני, ושלחתי לו צילומים של הקבלות בPayPal, והוא אמר שהוא יעבור על זה, עברו כשבועיים והוא לא עונה לשני מיילים ששלחתי מאז...

חיפשתי טלפון שלו ולא מצאתי בעמוד של Ebay.

מה אפשר לעשות? אפשר לדווח לEbay/Paypal ולקבל את הכסף חזרה?

:-\

פורסם

דווח לפאיפאל

פורסם

אני מאמין שאם תפנה ל-Pp הם יוכלו לבטל לך את העברת הכסף.

ולהבא! -

לצד המוצר (ב-Ebay) יש לך את הדירוג של המוכר,

אל תקנה אף פעם ממישהוא שלא מוכר או אחד עם ציון נמוך.

רועי.

פורסם

למה שילמת לפני שידעת מה מחיר המשלוח? למה קנית לפני שידעת את מחיר המשלוח? ואם הוא היה רוצה 200 דולר למשלוח? זכותו.. ואתה התחייבת לקנות את המוצר כבר..

זה מה שקורה כשקונים באיביי בלי להבין בזה...

לא נורא - ארנק... מטעויות לומדים. תפתח DISPUTE בPAYPAL ויחזירו לך את הכסף אחרי שיבררו את העניין עם המוכר.

פורסם

כולם אומרים EBAY EBAY הכי זול הכי הכל

אבל כנראה כולם נדפקים בקניות הראשונות ...

אחרי שאתה כבר מבין ושולט בעניין אתה במינוס 2000$

פורסם

כולם אומרים EBAY EBAY הכי זול הכי הכל

אבל כנראה כולם נדפקים בקניות הראשונות ...

אחרי שאתה כבר מבין ושולט בעניין אתה במינוס 2000$

אם אתה אידיוט, כן.

אם אתה יודע לקרוא אנגלית ויש לך טיפת שכל, לא.

לא לומדים באיביי מטעויות- מקבלים כמה עצות, וזה סוף הסיפור.

מהקניה הראשונה שלי לפני 3 שנים ידעתי-

-לחפש מוכרים שרושמים את המכירות שלהם אך ורק בעזרת paypal

-לבדוק מה הדירוג של המוכר, כמה מכירות הוא עשה, ומה הפידבקים למכירות שלו מהחודש האחרון

-לבדוק שאמצעי התשלום הוא paypal בלבד.

לפאיפאל יש ביטוח קניה של עד 2000 דולר לכל מכירה שנרשמת דרכם, ככה שאם מישהו רימה אותך- אתה פותח Dispute

פאיפאל מעמידים את המוכר בצ'אט חי איתך, ואם הוא לא מצליח להוכיח שקיבלת את המוצר או שהוא לא קיבל את הכסף, אוטומטית כסף יורד מהחשבון שלו- ועובר לשלך.

למי שחושב "אם הוא לא רימה אבל אין לו הוכחה"- אם הוא לא רימה, הכי קל שבעולם להוכיח את זה. מספר משלוח/קבלה של הדואר. בודקים 10 דקות מול חברת המשלוחים, ורואים ממי החבילה נשלחה ולאן היא מיועדת.

כבר פתחתי Dispute נגד מפגר שניסה לרמות אותי, קיבלתי את כל הכסף שלי חזרה (115 דולר) ועוד קופון של 15 דולר לקניה הבאה באיביי דרך פאיפאל.

אז כן, איביי זה הכי זול והכי כדאי כל עוד יש לך מוח.

כבר 3 שנים אני נהנה לשלוף מהכיס דברים, ולהגיד "נחש כמה עלה".

פורסם
  • מחבר

למה שילמת לפני שידעת מה מחיר המשלוח? למה קנית לפני שידעת את מחיר המשלוח? ואם הוא היה רוצה 200 דולר למשלוח? זכותו.. ואתה התחייבת לקנות את המוצר כבר..

זה מה שקורה כשקונים באיביי בלי להבין בזה...

לא נורא - ארנק... מטעויות לומדים. תפתח DISPUTE בPAYPAL ויחזירו לך את הכסף אחרי שיבררו את העניין עם המוכר.

ידעתי את המחיר של המשלוח אבל שכחתי להכניס אותו, ויש לו מוניטין ממש טוב, לכן אני לא חושב שהוא עבד עלי פשוט הוא לא רציני

אתמול הוא ענה לי בחזרה "אמרתי לך שאני מטפל בזה"

אם עד סוף השבוע אני לא אקבל ממנו תשובה רצינית אני אפנה לPayPal

שלחתי לו תגובה אחרת בחזרה שאני לא מבין כמה זמן לוקח לו לטפל בזה ואני מרגיש כאילו הזמנתי מוצר מהחלל החיצון, אז נראה לי כבר אחרי שהצקתי לו כ"כ הרבה קיבלתי את המייל אתמול בלילה:

"DO me a quick favor, send me your last name and I'll take care of this now for you. Thanks"

לול נראה לי כבר נמאס לו ממני, אבל בקטנה, שילמתי על זה ומגיע לי שירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים