עבור לתוכן

כיצד להיפטר מנזלת?

Featured Replies

פורסם

תקנה טישו איכותי.

לי תמיד יש כגיבוי טישו איכותי למקרים קיצוניים.

בנוסף, אפשר לקנח עם מיים, כמו שאמרו פה.

אני לא ממליץ לך להשתמש בתכשירים.

הנזלת היא פעולת הגנה של הגוף. זוהי פליטה של חלקיקים וחומרים בלי רצויים במערכת הנשימה.

אם יש נזלת- תן לה לעשות את העבודה ותחכה שהגוף לא יזדקק לה יותר.

במקרה של נזלת אלרגית, תפנה לרופא ריאות (בדר"כ מטפל באלרגיות).

פורסם

עליי משפיע הכי טוב דקסמול, ישר שאני מרגיש שאני מתחיל לפתח תסמינים של צינון אני מתחיל טיפול בדקסמול ותוך יום יומיים הכל עובר.

אני ממליץ לך לעשות גם בדיקת אלרגיה, יש אנשים כמוני למשל שאלרגים לדברים מסוימים (כמו אבק) שבשילוב עם צינון התוצאה מאוד לא נעימה וקשה לנהל אורח חיים תקין ללא טיפול נכון.

פורסם

נורופן צינון לפי המינון המוגדר +

פליקסנוז - תרסיס אף ירוק כזה.. קצת מסריח עובד פלאים, 24 שעות ואתה חדש

מחזק. גם את הדעה וגם את התמונה שלך.

יש לי את זה.. זה פועל מעולה. מה שכן... אתה יכול להשיג בבית מרקחת מה שנקרא נורופן נזלת ושפעת. יש בזה 200 מיל' איבופרופן (זה כדור נורופן רגיל) ועוד 30 מיל' פסאדופדרין שזו כמות סבבה. קח בחשבון שזה במקרים מסויים מאוד יכול גם להרדים, אבל גם התרופה עושה פלאים. היא מאזנת את רמת החום בגוף תוך כדי חסימת ההורמונים שמשחררים נזלת.

פורסם

חברים, אתם מודעים לכך שביטול התסמינים שמפתח הגוף במחלקה מעכבים את הריפוי, נכון?

דקסמול לא מרפא אותכם.

פורסם

אתה יודע מה זה וואסבי ? החזרת שמקבלים אם הסושי ? תסניף קצת ואז תוכל הרבה מזה זה פותח תסינוסים כמו בן **** (ואני רציני תשאלו את dave32 )

מכיר את זה.

יצא לי לראות את דוד שלי נהיה אדום כמו עגבניה עוד רגע מתפוצץ כי הוא חשב שזה אבוקדו. :kopfpatsch:

פורסם

לי כל בוקר יש רטיבות [נזלת] אחרי שעה זה עובר. פעם מישהו נתן לי כדורים שהם מיבשיים את הנזלת שבאף וזה היה ממש מצוין. לא יודע איך קוראים להם אבל הכדור קטן ועגול ובצבע לבן תנסה להשיג בבית מרקחת .

פורסם

סינופד זה אחלה של כדור, אבל הוא ממש מרדים אז צריך להיזהר איתו.

פורסם

סינופד זה אחלה של כדור, אבל הוא ממש מרדים אז צריך להיזהר איתו.

בדיוק מה שבאתי להציע. לפני יום כיפור הצטננתי בצורה קשה מאוד, כל היום האף שלי נזל, קיבלתי את הכדור הזה בבית מרקחת

השתמשתי בו שלוש פעמים (לילה בוקר ולילה) והתייבשתי לחלוטין. הנזלת אפילו לא חזרה. אני לא זוכר שהכדור הרדים אותי ועוד

נהגתי הרבה בערב ובמוצאי יוכ"פ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים