פורסם 2008 בינואר 717 שנים זה משגעעעעע אותי!אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור?תודה
פורסם 2008 בינואר 717 שנים נזלת של צינון או נזלת של אלרגיה?נניח שצינון כי זה אמור לעבור, תשתה תה חם עם לימון, תתלבש חם, תפשוט על המלאי של הטישו בבית
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר נזלת של צינון,אני כבר יומיים עם זה והאף שלי גם שורף בגלל שהנייר טואלט שיש לי הוא זבל.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אתה יודע מה זה וואסבי ? החזרת שמקבלים אם הסושי ? תסניף קצת ואז תוכל הרבה מזה זה פותח תסינוסים כמו בן **** (ואני רציני תשאלו את dave32 )
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר ^אמרו לי בבית מרקחת שזה ממכר אבל אותי זה לא ממכר אני פשוט רוצה אף צחיח!
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אני משתמש בויברוציל, כבר שנתיים לפחות כמה פעמים בלילה, כל לילה ולילה. וגם אני לא חשבתי שאני אתמכר.וסניף בצל (קח חצי שרק עכשיו חתכתה ותנשום עמוק עמוק עם כל נחיר בנפרד)
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תרסיסים\תרופות סבתא זה בדר"כ ל"שחרור סתימה", אם אתה לא יכול לנשום מהאף.אם אתה רוצה לטפל בצינון עצמו תקח טבליות ויטמין C או כל פתרון אחר שנועד לחזק את הגוף שלך להתמודד עם זה.כמובן שזה לא ישפיע תוך 10 דקות כמו התרסיס, אבל לטווח הארוך זה הדבר היחידי שבאמת יחזק אותך.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תרסיסים\תרופות סבתא זה בדר"כ ל"שחרור סתימה", אם אתה לא יכול לנשום מהאף.אם אתה רוצה לטפל בצינון עצמו תקח טבליות ויטמין C או כל פתרון אחר שנועד לחזק את הגוף שלך להתמודד עם זה.כמובן שזה לא ישפיע תוך 10 דקות כמו התרסיס, אבל לטווח הארוך זה הדבר היחידי שבאמת יחזק אותך.שניהם ביחד ...תרופות סבתה גם
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תתרחק מאוטריווין.לפני כמה שנים הייתה לי נזלת, התמכרתי לאוטריבין והתוצאות היו פשוט מגעילות - במקום שהאף שלך [ במצב תקין ] יהיה ורוד \ צבע עור - הוא נהיה לי אדום רצחני.בגלל זה, הצינון התמשך ולא עבר.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים נורופן צינון לפי המינון המוגדר + פליקסנוז - תרסיס אף ירוק כזה.. קצת מסריח עובד פלאים, 24 שעות ואתה חדש
פורסם 2008 בינואר 717 שנים תקנח תאף תחת מים עם היד במקום עם טישו זה יעזור לך בקטע של טישו שעושה לך חריטות על האף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.