עבור לתוכן

המלצה לשני מסכים 20" עד 1200-1300 ש"ח, אחד רק לאופיס, שני לקצת משחקים

Featured Replies

פורסם

מסך אחד למחשב שהשימוש בו הוא בעיקרון אופיס, אינטרנט ואולי קצת סרטים.

מסך שני למחשב עם שימוש דומה אבל עם יותר משחקים, לא משחקי שוטרים ו 3d - יותר משחקים כמו SIMS וכדומה.

תודה!

פורסם

206BW של סמסונג ל2 המקרים

פורסם

כדאי לקרוא את המדריכים למסכי LCD בנעוץ.

לגיימינג אתה יכול לקחת 206BW או 932B של סמסונג.

לשימושי טקסט ממושכים כדאי יותר להשקיע בפאנל VA יותר איכותי עם זוויות צפייה רחבות ואיפנון מוצלח יותר של המנורות האחוריות שמונע הבזקים של טקסט ועבור שימושים אלו יש אפשרויות טובות יותר עם חריגה קטנה של 100-175 ש"ח:

PHILIPS 200W6CS מתאים ליישומי טקסט, גיימינג וסרטים - ייתכן שלא אזל לחלוטין מהמלאי

Lenovo L192P מתאים לקריאת טקסט ממושכת

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות, לגבי המסך לקצת משחקים אני אלך כנראה על אחד מה Samsung, אבל לגבי המסך השני אני אסתפק במשהו יותר פשוט אם אני יכול לחסוך קצת- יש מסך מומלץ ב 1000 ש"ח?

פורסם

במסכים שעולים 1000 ש"ח שמים מהפך גרוע שיגרום לך לראות הבזקי טקסט. אין משהו מומלץ בכלל בתחום עלות מחירים אלו. דווקא ב-1000 ש"ח אתה יכול לקחת כל מסך 19"-20" עם DVI לגיימינג ולהשקיע יותר במסך איכותי לקריאת טקסט.

פורסם

לע, עדיף שיהיה את ה206BW היותר איכותי.

ותיקח איזה LG בסביבה הזאתי, יש גם אסוס וכד'

פורסם

אין הבדל גדול בין TN שעולה 1000 ש"ח ל-TN שעולה עוד 300-400 ש"ח בעלי מנגנון פיצוי זמן תגובה מבחינת זוויות צפייה ומהירות תגובה. רק מבחינת שירות ואחריות אולי. ב-TN שמים מהפך גרוע כאשר בפאנלים איכותיים מזוודים מהפך יותר איכותי שמאפנן את התאורה בצורה יותר מוצלחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים