עבור לתוכן

שאלה קטנה על בית ספר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן אבל כדי להתקבל לכל מיני תיכונים צריך ממוצע,יש תיכון של 65 ויש של 75,ויש כאלה בתוך ה-75 עם כיתות מיוחדות(שאצלנו נקראות מדעיות)

ובשבילן צריך 85..(85 זה נמוך לא ?)

• תגובות 36
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שאתה חרטטן.....ילדים חרטטנים כמוך הולכים לכלא :hat:

סתם, פשוט תגיד למורה בדיוק מה קרה ואם עושים לך בעיות תספר להורים שלך

חוץ מזה, אתה כיתה ז' ואתה כבר גולש בפורום הזה...90% מהאנשים פה הם גיקים -> תתרחק אחרת תגדל להיות כמוהם כל היום OC ומשחקים :silly::hat:

פורסם

אח שלי דבר על עצמך

פורסם
  • מחבר

אז להגיד לה או לא ?כי אני לא שיקרתי.

אני הראיתי להם את המבחן אחרי שהם עשו אותו ככה שלא שיקרתי..אז מה אני חייב לה דוחות מה אמרתי והראיתי ?

פורסם

ברור שתגיד לה לא, למה מה אתה אמור להגיד? :s07: מקסימום תסביר לה שהראתם להם אחר כך.

אתה יודע כמה פעמים העתקתי\רימיתי וכד', ואפילו תפסו אותי בקטנה :sleep:

אצלנו התיכון והחטיבה זה ביחד, כדי להתקבל לכיתה עיונית היה צריך... אני חושב ש80+ משו כזה, אבל בתכלס כל מי שלא דביל\מופרע ומשתדל קיבל אפשרות להיכנס. אבל זה בסוף כיתה ט', לאחר מכן שוכחים את כל הציונים האלו וכד'. אה וכדי להתקבל למגמות כמו פיזיקה\מחשבים היה צריך 5-4 יח"ל במתמטיקה, שזה היה הקבצה א' נראה לי.

כמו כן עשיתי בכיתה ט' עבודה בערבית שטענו שנכנסת לתעודת בגרות. האמת היא שכותבים אותה בדף האחורי והיא לא נחשבת בממוצעים\דרישות קבלה.

בנוסף אני כבר יב' ועדיין לא שמעתי עליה :cool2:

פורסם

בואו נסכם את האשכול:

פותח האשכול - עבדנו עליך, אתה לא צריך לפחד, לא יקרה לך כלום, אתה גם לא צריך להסביר למורה שום דבר, כי זה לא מענין אותה, וכבר עברו שבועים.

בקיצור תשכח מהענין, ובפעם הבאה אל תהיה מניוק ותביא לחברים שלך את המבחן שיצליחו ;D

בקשר למה שאמרתי שטיפשי, זה שבאמצע כיתה ז' אתם עוברים לתיכון :s05:

קיצר :locked:

פורסם
  • מחבר

לא הבנת..המחצית השנייה הולכת והשני שלישים של ח'.

בגלל שהשליש האחרון של ח' זה כמעט ולא למודים כי מתארגנים למסיבת סיום הדפוקה.

אה חח ולא עזרתי להם כי הם כבר עשו אותו זה לא עוזר להם..(שהראתי להם הם עבר עשו אותו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים