עבור לתוכן

שאלה קטנה על בית ספר

Featured Replies

פורסם

היי..

אממ תראו לפני איזה שבועיים חודש בערך היה לנו מבחן במדעים..(קיבלתי 100+)

בקיצור אז ביום שהחזירו לנו את המבחן עשו לכיתה המקבילה את המבחן..בסוף היום אחרי שעשו להם את המבחן הם אמרו לי שהיה להם וזה..

ושאלתי אותם אם זה כמו אצלנו והם לא הבינו למה אני מתכוון,הראיתי להם את שלי(כאילו לחברים שלי ששם) והם אמרו שזה כמו שלם.

היום בסוף הלימודים ניגשת אלי המורה שלנו והיא שואלת אותי אם נתתי לילדים את המבחן..אמרתי שלא כי אני לא נתתי להם את השאלות .. חוץ מזה שהמבחן שהראיתי להם היה אחרי שהם עשו את המבחן..עכשיו נזכרתי בזה ,שהראיתי להם אחרי המבחן,אם אני אסביר לה על מה התבלבלו או לא יודע מה .. כי אמרתי לה לא ,אבל באמת לא כאילו איך אני אסביר..

הרי אני לא אמרתי להם איזה שאלות יש .. הראיתי להם את המבחן עם הציון,וזה גם היה אחרי המבחן שלהם..היא יכולה להעניש אותי על משהו ? :silly:

• תגובות 36
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שעשית זו למעשה עבירה פלילית, מנהל בית הספר יכול לפנות למשטרה בנושא.

פורסם
  • מחבר

סליחה ? מה אסור לי להראות לחברים את המבחן? אבל תזכור מה אמרתי הראיתי להם את המבחן לאחר שהם עשו אותו

פורסם

המעשה שעשית הוא חמור מאוד.

יכול מאוד ליהיות שתשפט כמבוגר ולא כקטין ביגלל חומרת מעשיך.

צפוי לך לפחות 3 מאסרי עולם.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אתה מסתלבט עלי ? חח יאללה נו תאמת תענו לי ..

עאלק 3 מאסרי עולם,לפני שאני אשב שנתיים בכלא אני אצטרך לשדוד בנק אתה מדבר איתי על מאסר עולם ?

פורסם

אויי קרה אצלנו בבצפר

העיפו את התלמיד מהבצפר ונפתח לו תיק פלילי או משהו.

בגלל זה אני אף פעם לא מראה מבחנים לאף אחד אני שם אותם ישר בתיק ושומר במגירה הסודית שלי!

פורסם

מה שעשית זו למעשה עבירה פלילית, מנהל בית הספר יכול לפנות למשטרה בנושא.

מחזק.

זה שאמר מאסרי עולם סתם הסתלבט עליך, אבל אצלנו בתיכון ילד עשה דבר כזה ופתחו לו תיק פלילי על מרמה והפצה של חומרים מסווגים.

יש לך מזל שאתה קטין, אולי סתם יביאו לך אזהרה.

בקיצר תגיד למורה שלך שלא התכוונת ולא ידעת שזה כזה חמור.

פורסם

תשיג עורך דין טוב... אחד שמטפל במאפיה\ראשי ממשלה.

להבא כל פעם שהמורה שואלת אותך משהו תענה ב"אני שומר על זכות השתיקה!"

פורסם

מה אתם מסתלבטים עליו :kopfpatsch:

קיצר אל תדאג, פשוט תגיד לה שהראית להם את המבחן כדי לברר אם גם להם היה מבחן דומה.

למה אתה פותח על זה נושא בכלל :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

כי אני מפחד אני כל כך משתדל יאו..

והמחצית הזאת של לשון הלכה לי (אני מקבל בין 85-90 ואני רגיל ל-100) כי אני כיתה ז' והשנה הולך לתיכון(המחצית הבאה)

אבל תענו לי עכשיו באמת אילו תראו אני אסביר שוב אם זה עוזר:אני הראיתי את המבחן לאחר שהם עשו אותו ולא לפני ככה שגם אם הם ראו את השאלות זה לא עוזר להם

מה צפוי לי ?!ולהגיד לה מחר שאני הראיתי להם כאילו והייתה אי הבנה כי חשבתי שהיא התכוונה ללפני שהמבחן היה!?

פורסם

פשוט תגיד שהם עבדו עלייך והם אמרו לך שהיה להם מבחן והם רצו "להשוות תשובות" אז הם ראו את השאלות והתשובות.. :-X

פורסם
  • מחבר

אבל הם לא עבדו עלי ..באמת היה להם והראיתי להם מרצוני,חוץ מזה איזה עונש אני יכול לקבל? הרי זה אחרי שהם עשו את המבחן..ורצינו לראות אם נתנו לשתי הכיתות אותו מבחן..

מה כבר יכולים לעשות לי ?

פורסם

לא יעשו לך כלום, אל תדאג.

ולפי איך שאתה לחוץ אני מבין שאתה תלמיד שאכפת לו מהלימודים, ולא אחד שמבריז כל שני וחמישי, ואני די בטוח שהמורה שלך תתחשב בזה.

פורסם

חחחחחח מסכן הילד ... אל תדאג לא יעשו לך כלום ותגיד שלא הראית כלום ושתעשה חמוצים המורה שלך ... חחח איך הוא נלחץ איזה חמוד

פורסם

הוא כיתה ז' רק... הם עדיין כל כך תמימים בגיל הזה :smile1:

ועדיין לא הבנתי מה הבעיה ?!@?#!?#?!@?!@#?!?#@! הם ראו את המבחן שלך אחרי שהם עשו את המבחן שלהם אז זה לא נתן להם כלום !!!

כולה מבחן מסכן של כיתה ז'... גם ככה זו כיתת בלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים