פורסם 2003 באפריל 1522 שנים כפתור שלם עשו בשביל EXCEL...? בכל מקרה, אני תקעתי מברג בנורה של הסקרול-לוק שלי... (שעמם לי ולא מצאתי אותה שימושית במיוחד...) ;D
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים ולמה אתם לא מדברים על המקש FN שיש לחלקנו? מה הוא עושה? ויש עוד מקש מפגר, מה זה המקש הזה עם ציור של מין חלון, ואפילו יש אותו שניים, והוא נמצא בין הCTRL לALT...בעעע...מה זה?
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים הוא המחליף של הקליק ימני בעכבר, לך לשולחן עבודה שים תסמן של העכבר על מקום ריק ואז תלחץ על הכפתור הזה.
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים הוא המחליף של הקליק ימני בעכבר, לך לשולחן עבודה שים תסמן של העכבר על מקום ריק ואז תלחץ על הכפתור הזה. חח לא על זה דיברתי, על הכפתור של וינדוס ..חח
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים הכפתורים של ווינדוס ולחיצה ימנית באמת מיותרים, כי יש להם קיצורים מוסכמים מאז ה-Windows 3.11. כדי לפתוח את תפריט ההתחלה אפשר ללחוץ Ctrl+Esc, ותפריט הקיצור נפתח ע"י Shift+F10. אבל מצד שאני יש את הקיצורים של מקש Win, שאני כן משתמש בהם Win+R וכו'
פורסם 2003 באפריל 1622 שנים מחבר שמע אחי זה לא המקום אם יש לך שאלה צור לך הודעה משלך כל פעם שאתם מגיבים אני מקבל אימייל הדיון הסתיים תוכלו להמשיך אותו במקום אחר בבקשה??? תודה אחים שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.