עבור לתוכן

השתקת המחשב (קירור מים?) - תקציב לא מוגדר

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי עושה די הרבה ראש ופולט המון חום. הרעש מפריע לי לשון והחום עלול לפגוע במחשב אז..

אני רוצה שהמחשב יהיה שקט לחלוטין וגם יותר קר אם כבר.

לוח אם 38 מעלות ומעבד 51 מעלות במנוחה.. גם כרטיס המסך על איזה 51..

אני לא יודע בכמה ערכות קירור מים (שאני מניח שצריך בשביל מחשב שקט לחלוטין) עולות.

ארצה לקנות משהו זול יחסית, אמין,עם תועלת מקסימלית מול מחיר) ושיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר בעתיד.

א, ושיהיה מ SKYPC בבקשה. רכשתי שם את המחשב וארצה שכולו יהיה ממקום אחד.

תודה מראש.

נ.ב.

אולי זה שייך לאוברקלוקינג וקירור? אם כן אני מתנצל ומבקש מהמנהל להעביר.

פורסם

מעלות המעבד גבוהות....

קודם כל אני מציע לך לנקות את המחשב מאבק. תאמין לי זה מוריד המון את המעלות ואת הרעש.

וגם אם זה לא יעזור לפי דעתי אין צורך בקירו רמים. אתה יכול לקנות כמה מאווררים בגג 500 שקל. הם יעשו את העבודה והם יהיו שקטים.

נ.ב

התרד לא מתאים לפורום הזה.

פורסם

קרורו מים אינו בהכרח קרור שקט (משאבות וכו')

אבל לפני, תבדוק מה מקור הרעשים.

פורסם
  • מחבר

המחשב נקי מאבק נמצא במקום מוצל ומרוחה על המעבד משחה תרמית איכותית.

הראש נובע מכך שיש רעש אתם יודעים מאווררים מסתובבים שדוחפים אוויר וזה עושה רעש וכאלה.....

אני מניח שזה לא כלכך הרבה ראש ואני פשוט רגיש יחסית אבל בכל מקרה. אני רוצה שקט מוחלט.

פורסם

קנה נינג'ה, תשאיר אותו פסיבי (אל תרכיב עליו את המאוורר)

את המאוורר (השקט מאוד)שתקבל איתו תרכיב במקום אחד המאוורים במארז (האחורי שמוציא אויר לדוגמא)

זה יתן לך שקט במידה מסויימת.

אם יש עוד מאווררים במארז כדאי לשקול להחליף או לחבר לשקע בלוח שיכול לשלוט במאוורר ואז תוכל לשלוט על המהירות וכמו כן על הרעש.

תבדוק כמה הספק שלך מרעיש, אולי תרצה להחליף גם אותו.

ולכרטיס מסך יש אחלה קירורים שקטים ב100+- אבל אפשר גם פשוט להוריד את מהירות המאוורר עם rivatuner

זה פחות או יותר כל מה שאתה יכול לעשות...

פורסם
  • מחבר

קנה נינג'ה, תשאיר אותו פסיבי (אל תרכיב עליו את המאוורר)

את המאוורר (השקט מאוד)שתקבל איתו תרכיב במקום אחד המאוורים במארז (האחורי שמוציא אויר לדוגמא)

זה יתן לך שקט במידה מסויימת.

אם יש עוד מאווררים במארז כדאי לשקול להחליף או לחבר לשקע בלוח שיכול לשלוט במאוורר ואז תוכל לשלוט על המהירות וכמו כן על הרעש.

תבדוק כמה הספק שלך מרעיש, אולי תרצה להחליף גם אותו.

ולכרטיס מסך יש אחלה קירורים שקטים ב100+- אבל אפשר גם פשוט להוריד את מהירות המאוורר עם rivatuner

זה פחות או יותר כל מה שאתה יכול לעשות...

אני לא ממש מבין מה זה נינג'ה, אני מניח שאתה לא מתכוון לצב...

יש לי מאוורר קדמי(120ממ),אחורי(120ממ),של המעבד(STOCK) ושל הכרטיס מסך (STOCK).

ולמה לא קירור מים? זה מאד יקר? לא יוצר שקט?

ואם הורדת מהירות המאוורים לא תגרום להעלעת הטמפרטורה הגבוהה במילא ולפגיעה ברכיבים?

בקשר לספק הוא אמור להיות חרישי, לא קוראים לו NOISETAKER סתם..

פורסם

הראש נובע מכך שיש רעש אתם יודעים מאווררים מסתובבים שדוחפים אוויר וזה עושה רעש וכאלה.....

השאלה ע"י איזה מאוררים (מארז/מעבד/ספק/לוח אם/כ.מסך)

ותבדוק כבר גם את ה HD

פורסם
  • מחבר

ראשית אני מניח שכולם, שנית איך לעזזל בודקים כזה דבר בלי לגרום לנזק בלתי הפיך למחשב והאצבע שלי?

פורסם

אני לא מבין את ההתעקשות שלך על קירור מים, תבין שאתה תשיג שקט עם שירור מים אם תיפתר מהגוף קירור של המעבד והכרטיס מסך

ותשים במקומם בלוקים (של קירור מים) אבל גם אז תיצטרך מאורר (אחד לפחות) על הרדיאטור שגם הוא יצור רעש. המשאבה גם עושה רעש.

לדבי מחיר, אם תיקח "מערכת קירור" של TT אז המחיר הוא כ 700 שקל נדמה לי למערכת שלמה (לא בדקתי אני סתם זורק מחיר),

אם תבחר לקנות מערכת ברמה אז זה כבר עובר את ה 1000 שקל בכיף.

אז אם בא לך בכל זאת מים, ויש לך את התקציב לך על זה, אבל אם אין, קנה גופי קירור אוויר טובים ומאוררים שקטים.

תדאג לבודד אותם (את המאווררים) מהמארז על ידי גומיות, תדאג לבודד גם את ההרד דיסקים, תוריד את הגרילים במארז (הם יוצרים התנגדות לאוויר

וזה יוצר רעש), תנקה את המארז טוב טוב, אם בא לך ללכת על זה עד הסוף תקנה ספוג מיוחד שמרפדים את פנים המארז והוא אמור לבטל עוד יותר את הרעש.

בהצלחה.

פורסם

תסגור את המחשב, כן כן, אם המחשב שלך פתוח יכולה להיות שזאת הסיבה שהוא מתחמם.

אצלי המחשב קר יותר שהוא סגור, אני מניח שהסיבה היא שהסירקולציה של האוויר טובה יותר, אז האוויר זורם ישר מההתחלה ועד הסוף.

בנוסף איך ממוקמים אצלך המאוררים? אתה צריך אחד שמכניס בפאנל הקדמי ואחד שניים שמוציאים מאחורה.

אם המארז שלך מספיק גבוה אתה יכול לשים אחד למעלה שישאב אוויר חם, אבל אם המארז שלך נמוך זה יכול לפגוע בסרקולציה ויעשה שם סלט גדול של מערבולות אוויר.

ואולי גם השתגע לך המד טמפ'..? או שאתה בודק עם תוכנה לא אמינה..?

פורסם
  • מחבר

איפה התעקשתי על קירור מים?!!?!

איזה גופי קירור מאוורים טובים שקטים יש? כאשר הדגש הוא על שקט ולא OC?

מה זה גרילים? איך ביוק מבודדים עם גומיות יש כזה שבא מוכן? אני לא טיפוס של חומרה אני לא אוהב להתעסק עם זה..

שנית איך לעזזל בודקים אילו מאוורים עושים את עקר הרעש בלי לגרום לנזק בלתי הפיך למחשב והאצבע שלי?

איך מבודדים את ההארדיסקים? והאם תוכל לפרד יותר על אותו ספוג? זה כמו קרטוני ביצים על קירות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים