פורסם 2008 בינואר 717 שנים סתם בולשיט.אלה חצים- אין שום סיבה שהם יגרמו נזק חמור לשום מסך.חוץ מזה, במה זה עוזר?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר למסך יש ציפוי קריסטל שעמיד בפני שריטות. זה אותו ציפוי שיש לשעונים יקרים וזה מסוגל לספוג די הרבה נזק לפני שזה נשרט.תעשו חיפוש על הדגם של המסך אם אתם רוצים לדעת עוד
פורסם 2008 בינואר 717 שנים סתם בולשיט.אלה חצים- אין שום סיבה שהם יגרמו נזק חמור לשום מסך.חוץ מזה, במה זה עוזר? זה טוב לחדרי ילדים
פורסם 2008 בינואר 717 שנים זה לא היה עומד ב- M16 יש סיבה שפויה לירות עם M16 על המסך מחשב? יש סיבה שפויה לירות עם חץ וקשת על המסך מחשב?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים המסך הזה טוב בשביל חדרי הדגמה, חדרים בהם משתמשים המון אנשים ומכונות אשר עומדות בחוץ ללא אבטחה.זה לא משהו חדש וזה מושג די ישן בכל הקשור לעיצוב תעשייתי, או מוצרים תעשייתים, וקוראים לזה "Anti Vandal Equipment" מסכים ומקלדות מסוג זה ניתן למצא בכספומטים, מכונות ווידאו, מכונות אוטומטיות לפיתוח תמונות וכו'.אני לא רואה שום שימוש למסך כזה כמסך ביתי, יש לי מחשב כבר מעל 15 שנה ואני לא יכול לחשוב אפילו על פעם אחת בעם המסך שלי קיבל מכה בעוצמה כזאת, או נפל. אבל אני כן יכול לחשוב על כמות המכונות האוטומטיות שבהם אנשים שברו את המסך.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים סתם בולשיט.אלה חצים- אין שום סיבה שהם יגרמו נזק חמור לשום מסך.חוץ מזה, במה זה עוזר? זה היה שובר מסך CRT,ומנקב מסך LCD רגיל בכיף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.