פורסם 2008 בינואר 617 שנים אני קם בבוקר קודם כל לאכול משהו לפני שאני הולך ללמוד,ירדתי למטבח בבית ואני מגלה שהכול מוצף מים \: וזה כי יש איזה נזילה עצבנית שמציפה את כל התיקרה,הקיצר היום יבוא אינסלטור אבל אני נשארתי בבית בשביל לפקח על העיניינים ובשביל לספוג את הסמרטוטים. :-X ממש לא נעים.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים איזה באסה....לי יש היום שיפור לבגרות בלשון ולא ממש למדתי...נקווה לטוב (לשנינו) חחחח
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר בע עכשיו המים זורמים אצלי כמו נהר!! והאינסטלטור יבוא רק ב-8:00 בערב :-[
פורסם 2008 בינואר 617 שנים תנסה לאלתר משהו אם מגבות שים אותם על הרצפה שהמים לא יזרמו לסלון או משהו ותנק את הברז הראשי של המים גם לי זה קרה פעם הצינור של המים החמים התפוץץ אז ניתקתי את המים החמים
פורסם 2008 בינואר 617 שנים תנתק ודחוף למה שמתי לב שיש לך שם שקע של חשמל וגם יש לך ארון חשמל שיש שם את המתגים יש את הראשי בראשי אל תגע תנתק יש לך שמא עוד הרבה מתגים של אזורים בבית תנתק אותם ותחבר אחד אחד ותבדוק איזה מהם זה של הסלון ושל הסלון (איפה שהמים ) תשאיר מכובה
פורסם 2008 בינואר 617 שנים כן לדעתי אני אוכל לשפר עוד פעם אבל נמאס כבר עם לשון א...למה שלא באמת תנתק את הברז הראשי?תמלא כמה גיגיות או בקבוקים במים לצורך שטיפת ידים / הורדת מים בשירותים וסגור את הברז מהר מאוד אתה כבר לא תוכל לעשות קיאקים בבית.איך זה פתאום קרה בלילה אחד?
פורסם 2008 בינואר 617 שנים בטח התפוצץ לו הצינור זה מסוכן החדר שלך בקומה השנייה אם כן תנתק מהחשמל את כל הקומה הראשונה או שהכי טוב לנתק הכול חוץ מהאזור של החדר שלך
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר בע אני לא כלכך מבין בחשמל,איפה שהנזילה זה קומה 2 ואני בקומה 3 שם החדר שלי,וניתקתי את השיבר או איך שזה נקרא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.