עבור לתוכן

שאלה בקשר לצילום רנטגן

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאם אתה מעשן תקופת זמן מסויימת, אין סיכוי שההורים שלך לא יודעים (גם אם לא אומרים לך את זה).

• תגובות 37
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי גם מעשנים וכשאני חוזר הבייתה אני לא מעשן איזה חצי שעה או שעה לפני

אז אתם אומרים שאי לא צריך לפחד לעשות את הצילום

פורסם

לא.

בכל מקרה נשאר ריח לאורך זמן, יש סיכוי טוב שהם כבר יודעים

פורסם

חוץ מזה, למה אתה צריך לעשן ? בשביל להיות "קול" וחלק מהחבר'ה שמעשנים ?

תפסיק עם זה כל עוד אתה יכל, סתם בזבוז של כסף ובריאות.

פורסם

תן לי להבין נכון - חבורה של אתיופים "הפציצו בך" (כדבריך) ולכן אתה מפחד לעשות צילום רנטגן כדי שלא יראו בו שאתה מעשן?

פורסם

תן לי להבין נכון - חבורה של אתיופים "הפציצו בך" (כדבריך) ולכן אתה מפחד לעשות צילום רנטגן כדי שלא יראו בו שאתה מעשן?

...

פורסם
  • מחבר

כן אני לא רוצה לבאס את אמא שלי יש לי סיבה טובה למה אני לא רוצה לבאס .

וזה לא פעם ראשונה שאי הולך מכות (במקרה הזה חוטף ) כי פשוט זאת פעם ראשונה שהביאו לי מכה כזאת חזקה בצלעות .

Pure-Gold בקשר ללהיות קול זה לא קשור כי אם הייתי רוצה להיות קול אז אני הייתי כבר מעשן בבאנג ומסניף אני מכיר הרבה שמעשנים חומר ואני לא נוגע בזה זה לא עושה לי את זה

פורסם

בצילום חזה אפשר לראות הרבה ממה שקורה בריאות....

יתכן מאוד שכן...אבל זה לא מענין אף אחד כשילד בא עם צלעות שבורות...הרנטגנולוג לא בודק עישון....

השיקול שלך הוא ילדותי ו :screwy:,אבל לפחות עכשיו תלמד שיעור חשוב בלקחת אחריות על מה שאתה עושה,חבל שזה בדרך הקשה... :s07:

פורסם
  • מחבר

אבל הרופה יכול לראות מה קורה בריאות אם מצלמים את הצלעות ?

פורסם

רק תיזהר, שמעתי שמצילום חזה ניתן לאבחן אם אתה הומו.

סתם....

נראה לי קיבלת כמה מכות גם בראש וזה אני קובע גם בלי צילום.

תגידו, לא הזוי מספיק הנושא הזה ?

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה שלך שאלתי שאלה אם אין לך מה לומר אל תגיב

ומה נראה לך הזוי ??

פורסם

שמע "גבר",

אם אתה לא רוצה לבאס את ההורים שלך, אני מציע לך להתארגן על החיים שלך . זה באמת יפה שעוד לא הגעת לסמים ואתה רק מעשן והולך מכות עם חבורות רחוב. אם לא תתאפס, תאמין לי שבעתיד יהיו דברים שיבאסו את ההורים שלך הרבה יותר מאשר עישון.

וברצינות, לא התכוונתי לפגוע אבל החיים שלך לא נראים לי במסלול תקין ואתה צריך לדאוג לעצמך יותר. תעשה צילום ותפסיק לעשן ותתרחק מחבורות רחוב. חיים פעם אחת וחבל להעביר אותם ככה.

פורסם

אתה תבין מה נראה לו הזוי כשתהיה בן 18....

כן ,אפשר לראות הרבה דברים בצחלום חזה,אפילו דלקת ריאות בתחילת הדרך (שמשאירה הרבה פחות סימנים מהג'יפה של העישון שאם תראה אותו פעם אחת בצילום אתה תפסיק לעשן אתמול לא היום)

תראה מה קורה שאנשים לא לומדים להשתלט עם עצמם....

http://www.shofar.net/site/Productdetile.asp?id=1028&category=3

ראיתי את זה וזועזעתי.....תזהרו משטויות פעם הבאה....

פורסם

אבל למה מתשתשים לנשים את החזה בווידאו ??? ???

פורסם

חוץ מזה, למה אתה צריך לעשן ? בשביל להיות "קול" וחלק מהחבר'ה שמעשנים ?

תפסיק עם זה כל עוד אתה יכל, סתם בזבוז של כסף ובריאות.

מה הפאקינג בעיה של אנשים ? זה שבאנאדם מעשן זה בגלל שהוא רוצה להיות "קול" תסתמו תפה כבר זה כזה בולשיט שכל האנטי מעשנים השמאלנים האלה מכניסים לראש של אנשים חשבתם שבנאדם מעשן כי הוא נהנה מזה? כי הוא אוהב תהרגשה.... ?

עכשיו לנושא ..לא אני לא מאמין אלא אם כן אתה מעשן מהיום שנולדת ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים