עבור לתוכן

שאלה בקשר לצילום רנטגן

Featured Replies

פורסם

שלום ביום שישי חטפתי מכות ואיזה 15 ילד שהפילו ובעטו בי אם הרגליים, עכשיו עד היום כל המקומות שכאבו טיפה עברו לי חוץ מהצלעות אז אני רוצה ללכת לעשות צילום רנטגן .

השאלה שלי זה אם אני עושה את הצילום לצלעות בצד ימין יכולים לראות שאני מעשן?

תודה לעוזרים

• תגובות 37
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בן כמה אתה?

פורסם
  • מחבר

משהו כמו 16 וחצי

פורסם

לא יודע להגיד לך ,אני עשיתי לפני שנה לרגל צילום ואגב גם אני לא הלכתי ללמוד היום

פורסם

אין סיכוי שיראו שאתה מעשן אלא אם הסיגריות בלי פילטר ואתה ממש מחובר לסיגריה 24/7 במשך השנתיים האחרונות. העשן המסונן מהפילטר אומנם משאיר זפת בריאות אבל זה תלוי בכמות העישון ובגנים שקובעים אם הזפת נדבקת בקלות או לא. בכל מקרה, מינון הקרינה שתקבל נמוך ונועד לחדור שכווה יחסית נמוכה של רקמות כדי לזהות שברים. לזיהוי בעיות בריאות צריך מינון גבוה לחדירה עמוקה הרבה יותר.

בלי קשר, מתי שייצא לך אבל מהר ככל האפשר, תצלם את הפגיעות שלך במצלמה רגילה כדי שיהיה לך תעוד למקרה ומשהו מסתבך!

הייתי מציע לך להתייעץ עם מבוגר מקובל עליך ולשקול תביעה אזרחית להוציא מהם כסף. תתעד את כל סיפור המעשה והכן רשימת עדים שמוכנים להעיד במידת הצורך.

אלימות של חבורות זו אלימות של פחדנים וכדי להפסיק את זה צריך להכאיב להורים שלהם והכיס זה המקום היעיל ביותר.

פורסם
  • מחבר

לא יעזור תלונות למה מי שהביא לי מכות זה היו אתיופים ואני בכלל לא מכיר אותם בכללי היו שם איזה 40 ילד ואחנו היינו רק 4 ועוד איזה שתי בנות הם התחילו להפציץ באחד ואותי איזה 3לקחו לצד ועוד איזה 10 רצו אלי והפציצו בי אחרי זה אחד הקים אותי ואמר לי רוץ מפה אז הלכתי רגיל ואז מהצד רצו עוד איזה 15 וגם הפציצו בי ובנתיים שהייתי על הרצפה לא היה לי זמן לזכור את כולם אז שום תלונה לא תעזור .

אז אתה אומר לא יראו שאני מעשן ?

פורסם

למה לא ברחת?

פורסם
  • מחבר

מההתחלה לברוח או כשאמרו לי ?

לא ברחתי בגלל שאם הייתי בורח גם הייתי דופק את החברים שלי

ואחרי שדפקו לי את הפלאפון הלכתי הבייתה לנסות לנתק את הפלאפון

פורסם

אני מתאר לעצמי שזה לא היה איזה מקרה ראנדומלי של תקיפה (סתם האתיופים הלכו והתחילו לפוצץ אתכם?) בטח היה איזה ריב - ברגע שאתה רואה שאתה OUTNUMBERED ובהרבה כולם נותנים את הספרינטים של החיים ומקווים לטוב (האתיופים האלה מהירים) - פשוט היית אומר לחברים שלך לרוץ איתך - אני מתאר לעצמי שלא חשבת שאתה יכול לגבור על 15 אתיופים נכון? [ אני ממש גדול יענו ענק ואני יודע שאם יקפצו עלי 5-6 אנשים הלך עלי אז שלא נדבר על 15]

(אם כן חשבת אז אני מתאר לעצמי שעכשיו אתה לא חושב)

בכלל הבעיה היא שצריך שיהיה ביטחון עצמי אבל לא מופרז - כול פעם שבמרכזית בתחנה שלי יושבים כמה ערבים ביחד אני כבר מרגיש טיפה מאויים כי מזה 4-5 ערבים נגד אחד? חמש דקות אתה על הריצפה אלא אם כן ברחת.

בקיצור פעם הבאה -> לדפוק ספרינט אני בטוח שזה עדיף על לאכול מכות כמו מניאק ואז ללכת לצילומי רנטגן.

פורסם

1)אתה צעיר ...אין סיכוי הקטן ביותר שיש לך כבר משקעים ..

2) יכול להיות שיש לך דימום פנימי\סדיקים וכדי למנוע סיבוכים בעתיד אפילו בסיכון שיגלו שאתה מעשן אתה חייב לראות רופא !

פורסם
  • מחבר

הבעיות התחילו בגלל ילדה אחת שהתחילה לקלל אותם לא היה לי איך להגיד לחברים שלי כי לקחו אותי לצד וישר הפציצו לי לא הייתה להם סיבה בגלל שהתחילו להרביץ לחבר אז ישר לקחות אותי וגם את חברים שלי לקחו לצד יענו כל קבוצה על ילד אחד .

אני לא מפחד להגיד לאמא שלי שאני מעשן אבל היא תתבאס אחו שרמוטה

תגידו אם יראו משהו בריאות אני יכול להגיד שזה בגלל עישון פסיבי כי מאז שאני קטן אבא ואמא שלי מעשנים לא לידי אבל בבית

יכול להית כתמים בגלל עישון פסיבי

פורסם

לא לא יראו.

ואתה מקרית גת במקרה? בדיוק חברים שלי חזרו עם סיפור דומה

פורסם
  • מחבר

לא אני מנתניה

פורסם

אוקי פשוט בדיוק חבר שלי קיבל משאבת אופניים בראש מאתיופים ביחס 4:1 עליהם.

ובקשר לשאלה, לא לא רואים סיגריות ברנטגן

פורסם

לדעתי הסיכוי שההורים שלך יגיעו לאתר ויראו שאמרת שאתה מעשן גדול יותר מהסיכוי שיראו את זה בצילום :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים