עבור לתוכן

חווית קניה מהחנות IQPC (א. מחשבים באשדוד)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

כמו כל אדם שרוצה לרכוש מחשב, אחת הדברים שהכי חשוב היא לבחור חנות אמינה, עם שירות טוב.

חיפשתי חנות לקנות ממנה את המחשב באזור הדרום ואני רוצה לספר לכם על חווית הקניה שלי.

את המחשב שלי הלכתי לרכוש בשבוע שעבר ביום חמישי בחנות IQPC באשדוד

לחנות זאת הגעתי מהמלצת אנשי הפורום כאן

אני רוצה לציין כמה דברים פה:

כשנכנסתי לחנות קיבלה אותי המזכירה שהפנת אותי למנחם האחראי על החנות

בחור סימפטי בכל מובן המילה. ישבנו ביחד הבאתי לו את המפרט של המחשב שאני רוצה והרכבנו אותו.

נתן לי את הצעת המחיר כפי שמופיע באתר של IQPC.

לאחר מכן מנחם עשה לי ביקור בחנות,הראה לי את התהליך שהמחשב עובר, כיצד מטפלים בכל מחשב שהולכים להרכיב מההתחלה עד הסוף.

העלה אותי למעבדה והראה לי אותה, הראה לי כיצד מטפלים בכל מחשב שבמעבדה, והיה כנה, וישיר איתי.

מה שאני רוצה לספר במספר מילים אלו שבשלב הראשוני של הקניה (כלומר הזמנת המוצר) הייתה אישית ובאופן חם, עם יחס מעולה ללקוח (אני)

הייתי מרוצה מהיחס ומהשירות. סיכמתי עם מנחם שאגיע בעוד שבוע לקחת את המחשב.

לאחר שבוע בדיוק ביום חמישי שאחרי, נכנסתי לחנות מנחם קיבל אותי בספר פנים יפות, הכולל יחס אישי.

אמר לי כי המחשב יהיה מוכן בעוד מספר דקות לאחר שיסיים את בדיקות המאמץ והבדיקות המקיפות

בנתיים הוא הציע לי לעלות למעבדה ולראות את המחשב שקניתי.

את המחשב ראיתי כשהוא פתוח וכל החלקים היו כפי שהזמנתי. ליד המחשב שלי (וליד כל מחשב) יש את הקופסאות של כל החלקים שבמחשב עם כל הדרייברים ואפילו הברגים והתוספות הכי קטנות שנשארות להם מהרכבת המחשב של כל אחד נותנים ללקוח (ללא השארה של הדבר הכי קטן שמגיע ללקוח בחנות).

דיברתי עם הטכנאים שהיו במעבדה בחורים מעולים שנותנים יחס מעולה כמו בעל הבית (פשוט ניתם לאמר שזאת מדיניות החנות- יחס מעולה ) הראו לי שאני מקבל את כל מה שרכשתי, וכשהסתימה הבדיקה ארזו לי את המחשב, וציידו אותי במחשב החדש.

אני רוצה לאמר כאן כי היושר של בעל החנות והשירות ללקוח, הוא בראש מעייניו.

היחס מעולה, קיבלתי מה שביקשתי. בקיצור הייתי מרוצה. יצאתי עם חיוך בפנים מהחנות. כי ידעתי שקיבלת מה שרציתי עם י שירות מעולה ויחס הוגן.

לסיכום שלב הקניה ושלב לקיחת המוצר מהחנות גרמו לי להרגיש שאני הלקוח הוא בראש סדר העדיפויות.

אני מקווה שלשלב התיקונים של המחשב אני לא אגיע אבל אני מאמין שכמוו שני השלבים הראשונים היו, כך יהיה החלק השלישי.

כל אנשי החנות:מנחם האחראי, המזכירה והטכנאים היו מעולים עם יחס ושירות לקוחות מצויין.

המלצה חמה מלקוח מרוצה לקנות ב IQPC- חנות אמינה, עם שירות לקוחות מעולה לכל אורך הדרך

פורסם

מצטרף להמלצה הייתי שם פעמיים ופעמיים יצאתי עם

טעם טווב בפה!!!

חנות מומלצת!!!!

פורסם

כל הכבוד שאנשים כותבים גם ביקורות טובות על חנויות ולא רק השמצות .

פורסם

אין על מנחם, איש מדהים בתחום. :yelclap:

פורסם

Feels good to know there are some good honest shops left.

:xyxthumbs:

פורסם

גם אני ממליץ על IQPC :yelclap:

שלחתי לא מעט אנשים לרכוש בחנות הזאת, וכולם בלי יוצא מן הכלל חזרו מרוצים ביותר.

מנחם הוא אחד האנשים הכי מקסימים בתחום ובכלל, והוא גיבש לעצמו צוות נהדר בחנות - משירות הלקוחות ועד אחרון הטכנאים.

כן יירבו חנויות כאלה בישראל.

פורסם

מצטרף להמלצות.

נשלחתי לשם ע"י הפורום מתגובות של אנשים שהמליצו.

אחלה יחס ושירות, עם דיבור בגובה העיניים.

תודה למישל ומנחם (ולאוראל או אריאל?).

יאללה מנחם תן אותה בהנחות... :xyxthumbs:

פורסם

גם אני עוד לקוח מרוצה. :)

פורסם

מצטרף לרשימה הענקית של הלקוחות המרוצים

פורסם

מחזק.הרכבתי לחבר שלי מפרט בחנות,וכשהוא בא לאסוף את המחשב הוא פשוט נדהם מרמת השירותיות.חבל שאין הרבה חנויות כאלה בארץ.

פורסם

לקוח מרוצה :)

אשתו של מנחם הביא לי את המחשב עד הבית! חח

אני גר בנתניה ואחות באשדוד

פורסם

מצטרף להמלצות, המחשב שבמפרט מימין נבנה שם, מאוד מאוד מרוצה :xyxthumbs:

פורסם

מחזק עשיתי הזמנה מהאינטרנט, מנחם התקשר ועשה תיקונים לטובתי במפרט והגיע כמו שצריך, ממש ממש מומלץ

פורסם

מחזק :)

הייתי אצלו פעמיים [טוב נו, עם לקיחת המחשבים זה ארבע :P]

השהות אצל מנחם היא אשכרה חוויתית, הוא מסביר ומראה הכל, עושה סיורים בקומה למעלה של המעבדה,

לפעמים לוקח סיבוב למחסנים ... שירות חם ואדיב [וכן, גם לי הציעו משהו חם לשתות :)]

פעמיים קניתי משם - את המחשב שלי, ומחשב לחבר שעזרתי לו בבחירת מפרט לפי תקציב, [שאגב לפני שבוע בערך] ...

אחלה מקום, אחלה שירות...

מומלץ !

בברכת בוקר טוב, [ג.יפית ! :P]

פורסם

אני אשדודי ואפשר להגיד שהרווחתי בגדול - מקום כזה קרוב לבית, עם אנשים מקצועיים וישרים - תענוג לרכוש חומרה כל פעם מחדש.

מנחם איש זהב, שלחתי אליו כבר כמה חברים ובכל פעם באתי אישית וקיבלנו את היחס הטוב ביותר.

נכון שהת'רד הזה מנופח בהמלצות גם בלעדיי, אבל איפה שמגיע כבוד, אני נותן. :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים