עבור לתוכן

גנבו לי את הפלאפון כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום אתמול (שישי) גנבו לי את הפלאפון (נוקיה 6280 ) אז הלכתי הביתה וחסמתי את הסים אמרו לי שאני יכול לקבל את אותו פלאפון ב400 שקל בגלל שיש לי ביטוח עכשיו יש לי שתי שאלות

1. אם אני לא רוצה את אותו המכשיר שהיה לי אני יכול לקבל מכשיר אחר בלי לשלם את המחיר המלא שלו ?

2. אני יכול לבקש שיעשו לי את אותו המספר שהיה לי ?

3. יש אפשרות שאורנג ישחזרו לי את אנשי הקשר שהיה לי בסים הקודם ?

תודה לעוזרים

פורסם

1. סביר מאוד להניח שלא.

2. כן.

3. אני חושב שכן, אבל לא בטוח.. הכי פשוט יהיה לצלצל או להגיע למרכז שירות של אורנג' ולברר.

פורסם
  • מחבר

מחר יכול להיות שאני הולך למרכז השירות ,

ראיתי באתר שלהם שאין להם את הפלאפון שהיה לי יש אפשרות לבדוק באתר אם יש אותו במלאי ?

פורסם

1.ברר את תנאי הביטוח שלך,מן הסתם לכל מכשיר מחיר אחר

2.כן

3.לא,אלא אם כן השתמשת בשירות גיבוי אנשי הקשר [שעולה כסף,וחסר טעם->להבא שמור גיבוי של ספר הטלפונים שלך]

4.יש כמה דגמים שהם מוכרים אבל לא מופיעים באתר->ברר בסניף אם אפשרי להזמין או אולי יש להם במלאי

פורסם

הי

משתתף בצערך אבל אין מה לעשות זה קורה ואני מקווה שתשמור עליו טוב יותר מעכשיו והלאה אבל מצד שני יכול להיות גם שזאת לא הייתה בלבד רק אשתמך אז אני לא מאשים או משהו

1.בכל מקירה כמעט בטוח שבתור התחלה ה400 שקל זה ל6288 שהוא הגירסה הקצת יותר חדשה של המכשיר שלך כי את ה6280 כבר לא משווקים בגם מאוד הגיוני שאם את רוצה מכשיר אחר פשוט תוכל לקבל עליו הנחה מקסימום תתווכח איתם קצת ואז יש לך סיכוי טוב לקבל את מה שאתה רוצה רק אני ממליץ לא להתחייב ל3 שנים אבל זה כבר ביחרה שלך

2. אתה תקבל את המספר הישן שלך זה בטוח.

3. את האנשים קשר לא תקבל בחזרה אבל אתה יכול לבקש פירוט שיחות של הX חודשים האחרונים ולהכניס הכל מחדש

בהצלחה ותתחדש :)

פורסם
  • מחבר

Born To Be Dead

אתה חושב שלא שמרתי היה לי ריב אם איזה כמה ילדים ולשניה שלא שמתי לב קפצו עלי איזה 15 ילד ופיצצו אותו במכות לקחו את הסיגריות את הפלאפון ואת הארנק את הארנק אחרי זה מצאתי זרוק בתוך הדשא אבל את הפלאפון לא . בדרך כלל אני שומר על הפלאפון זאת פעם ראשונה שגנבו לי פלאפון באמצע מכות

תודה לכולכם על התגובות המהירות :xyxthumbs:

פורסם

Born To Be Dead

אתה חושב שלא שמרתי היה לי ריב אם איזה כמה ילדים ולשניה שלא שמתי לב קפצו עלי איזה 15 ילד ופיצצו אותו במכות לקחו את הסיגריות את הפלאפון ואת הארנק את הארנק אחרי זה מצאתי זרוק בתוך הדשא אבל את הפלאפון לא . בדרך כלל אני שומר על הפלאפון זאת פעם ראשונה שגנבו לי פלאפון באמצע מכות

תודה לכולכם על התגובות המהירות :xyxthumbs:

אין בעיה אחי אמרתי שרוב הסיכויים שזה לא אשמתך וגם אם שמרת עליו הכי בעולם זה לא מצדיק גנבה אבל בוא נגיד שאחרי שגונבים לך את הפלא אתה מפתאום שומר עליו קצת שונה גם אם לפני זה שמרת עליו ממש טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים