פורסם 2008 בינואר 517 שנים יש כבר פתרון לבעית ה סאונד ב ויסטה??5.1 לא עובד בויסטה...רק 2 רמקולים קדמים...
פורסם 2008 בינואר 517 שנים איזה כרטיס קול יש לך?תתקין מחדש את הדרייברים.תגדיר אותו לעבודה עם 5.1 ערוצים.תפעיל תוכנה שמשתמשת ב5.1 ערוצים.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר זה לא עוזר, יש בעיה ידוע של 5.1 ב וויסטה,אצל הרבה אנשים אין סאונד ב 2 רמקולים אחורים,זה באג ב וויסטה,רציתי רק לדעת אם יש פתרון לזה כבר....יש לי creative.בכל מקרה אני לא מתכוון להתקין אותו...יותר מדי בגים...
פורסם 2008 בינואר 617 שנים קרה לי משהו דומה לבעיה שלך בויסטה, הפתרון היה ביטול תמיכה 5.1 דרך הלוח, כנראה שניהול 5.1 דרך ויסטה מתנגש עם התוכנה שמגיע עם הלוח.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים זה לא עוזר, יש בעיה ידוע של 5.1 ב וויסטה,אצל הרבה אנשים אין סאונד ב 2 רמקולים אחורים,זה באג ב וויסטה,רציתי רק לדעת אם יש פתרון לזה כבר....יש לי creative.בכל מקרה אני לא מתכוון להתקין אותו...יותר מדי בגים...זה לא באג, MS הסירה את התמיכה בכל הפורמטים של creative ובצדק רב.במשחקים רק סראונד של DirectSound או תחת OpenAL נתמך, בסרטים אין שום בעיה - תבדוק את הקודקים שלך.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים הדרייברים החדשים של קריאטיב מצויינים ויש שם "CMSS-3D" שזה בדיוק מה שאתה מחפש (ניצול כל הרמקולים גם בתכני סטריאו).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.