עבור לתוכן

מספר שאלות על דל 2007 fp

Featured Replies

פורסם

לפני מספר חודשים היו הרבה בעיות עם פיקסלים שרופים במסך הזה. האם המצב השתפר לאחרונה ומה המדניות הנוכחית לגבי פיקסלים שרופים?

ועוד שאלה, האם יש לכם התרשמות על חנות או מספר חנויות מומלצות, שבהם אפשר לקנות מסך עם פאנל s-ips?

פורסם

עד כמה שידוע לי לא חל שום שינוי כלומר מחליפים רק מ6 פיקסלים.רוב המסכים הלא רחבים (FP) שכרגע בארץ אינם S-IPS.

פורסם

אני קניתי את המסך הזה DELL 2007FP עם פאנל S-IPS לפני כמה חודשים בחנות LCD-TV שנמצאת בפ"ת.

תתקשר לשאול אם עדיין יש להם את הפאנל הזה... אחלה חנות ואחלה שירות. אתה יכול לראות את המסך בתצוגה חופשי...

פורסם

היי

אפשר לשאול איזה דגם זה ומחירו?

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את המסך הזה DELL 2007FP עם פאנל S-IPS לפני כמה חודשים בחנות LCD-TV שנמצאת בפ"ת.

תתקשר לשאול אם עדיין יש להם את הפאנל הזה... אחלה חנות ואחלה שירות. אתה יכול לראות את המסך בתצוגה חופשי...

תודה על ההמלצה, מחר אני אתקשר אליהם ואברר את מדיניות הפיקסלים, הבנתי שגם כדי להתקשר לפנדה ולנועה מחשבים כי הם גם חנויות אמינות

פורסם
  • מחבר

מדניות הפיקסלים

בדקתי בהרבה חנויות, לחלק יש מושג ולחלק אין. בחלק מהחנויות המדיניות היא 3 פיקסלים החלפה ובחלק אחר יש החלפה תוך 24 שעות במקרה של פיקסל אחד שרוף.

"אהבתי" מאוד את התשובה שקיבלתי מהחנות בשם - notebook club מומחים בדל. חשבתי מומחים בדל בטח יתנו יחס מיוחד. כשנשאל המוכר בטלפון מה קורה אם אני פותח את המסך בבית ומוצא פיקסל אחד שרוף, ענה - "סופג אותו וחיי איתו כמו גבר". חושב שאני חבר שלו מהשכונה!

אפילו כאן בפורום שאף אחד לא חייב לי שום דבר משתדלים לדבר בצורה יותר רצינית.

לגבי הפנאל

החנויות טוענות שאין להם מושג וגם ליבואן אין מושג ובכלל שאין מסכים כרגע במלאי. כאשר המלאי יתחדש, יהיה אפשר לבדוק את סוג הפאנל לפי הכתוב על האריזה.

פורסם

דווקא בסקיי פיסי יש את הדל הלא רחב במלאי.

מישהו יודע אם להם יש את הs-ips?

פורסם
  • מחבר

מוזר, הייתי שם לפני מספר ימים והם אמרו שאין להם את המסך הנ"ל וגם שהוא לא יהיה גם בעתיד

פורסם

לגבי הפנאל

החנויות טוענות שאין להם מושג וגם ליבואן אין מושג ובכלל שאין מסכים כרגע במלאי. כאשר המלאי יתחדש, יהיה אפשר לבדוק את סוג הפאנל לפי הכתוב על האריזה.

עם איזה חנויות דיברת?

אמרו לך במקרה מתי יהיה להם במלאי?

כי התקשרתי לשתי חנויות ולא היה להם באמת במלאי.(באתר של סקיי פיסי רשום שזה במלאי אבל בפועל זה לא...).

פורסם
  • מחבר

לא זוכר כבר מי אמר מה, כי לא רשמתי, אבל דיברתי עם בערך 70% מהחנויות שהמסך מופיע אצלם בזאפ.

חלק מהם אמרו שלקראת סוף השבוע יגיע המסך, חלק אמרו שבתחילת החודש הבא וחלק לא ידעו. את סקאי פי סי אני זוכר כי הייתי אצלם והם אמרו שבחודשים הקרובים לא יהיה להם את המסך, אבל אני מאמין שאם המסך יהיה בארץ אין סיבה שהם לא יביאו אותו.

פורסם

אתה יודע אם יש חנות שתביא אותו בפאנל S ISP?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי אין להם מושג, הם יוכלו לדעת רק לאחר שהמסך יגיע לחנות

אמשיך לברר לקראת סוף השבוע ואעדכן

פורסם

אתה קונה את ה-wfp או ה-fp ?

כי אני יודע בוודאות שיש במלאי כרגע wfp...(בגיבור מחשבים אם זה רלוונטי).

פורסם
  • מחבר

תודה, מחפש את הרגיל

פורסם

גם אני מחפש את הרגיל אבל לא נראה לי שיש אותו כרגע במלאי :/.(בכל החנויות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים