עבור לתוכן

סקר: מידע באינטרנט בתשלום - העתיד?

האם אתם מוכנים לשלם כסף (פירוט: ראו הודעה) עבור שימוש באתרי תוכן? 200 הצבעות

1. 1. האם אתם מוכנים לשלם כסף (פירוט: ראו הודעה) עבור שימוש באתרי תוכן?

• כן, אין ארוחות חינם. גם מפעילי האתר צריכים לאכול
    • לא. שיסבלו בשקט.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אישית משלם על כמה אתרי תוכן, File Planet Gamespot פעם על פנדורה, וכמון שעל Rooster Teeth בשביל Red Vs Blue.

זה יותר מהקטע שפשוט אין לי זין לחכות בתור אז הסכומים שהם גובים נראים דיי אטרקטיביים בשביל כל מה שהם נותנים, קיבלתי לפחות 8 משחקים מלאים משנת 2004 ומעלה בחינם דרך הHitpoints של Fileplanet, בינהם היו גם כאלה לא ראים כמו Battelfield, FarCry, SC1/2. COD1 וכו' זה באמת כלום אבל סתם בונוס נחמד. אני מאוד תומך בהפצה דיגיטאלית אבל מצד שני אני גם תומך שיש דברים שצריכים להיות חינאמיים, אישית אני לא אשלם לפורום בתלשום שסה"כ אני הוא זה שממלא את התוכן שלו בצורה מסויימת. מה שכן זה שאני לא מבין למה אתם לא מעבירים את האתר להוסטינג בחול כמו Solidinternet אישית אני עובד איתם כמה שנים כבר, ו20gb אחסון ללא הגבלת תעבורה עם אפשרות לבחור מיקום שרת(אסיה, אירופה, ארה"ב) ב פאגקינה 16 דולר AU לחודש, שזה יוצר בערך 11 דולר אמריקאי זה באמת לא הרבה. מצד שני אם אתם צריכים אפליקציות מעבר לMySQL ושאר הדברים הסטאנדרטיים זה יהיה בעייתי למרות שVPS אפשר להשיג בחול בזול יחסית גם כן.

פורסם

מישהו זוכר את ELICOMP??

הם התחילו לבקש כסף על האתר

תוך שבוע וחצי היו רק איזה 20 איש מתוך ה 1200 שהיו באים כל יום... אני לא שילמתי שקל

והוא נסגר

מעשה טיפשי ביותר

פורסם

Rooster Teeth דוגמה טובה לאתר שבשבילו כן הייתי משלם מכיוון שהם מספקים תוכן בלעדי ובאמת עובדים קשה על מנת לספק אותו. והתשלום הוא באמת סמלי.

לאומת זאת אתרי חדשות ופורומים לא לפי דעתי לא צריכים לדרוש תשלום בהסיבה הפשוטה שהתוכן שלהם הוא לא אקסקלוסיבי וניתן למצוא במקומות אחרים.

ואכן הפרסומות באתרים מסוג זה ואחרים, שנועדו בעיקר לממן את האיחסון ורוב הפס הם באמת מובנים ואי אישית אף פעם לא מסנן פרסומות, דבר שפוגע הבהכנסה של האתר.

Why are there 6 pedals if there are only 4 directions?

פורסם

אם רק היה יוצא לי מזה משהו, כלומר לוואלה לא הייתי משלם כי אני בכלל לא נכנס לשם, אז מצדי שיסגרו.

גם לHW לא הייתי משלם שקל מהסיבה שעל כל דבר שלא נראה להם מבחינה פוליטית או כל דבר קטן אתה מקבל באן, אני לא אשלם 250 שקל ואשאר בחוץ אחרי פליטת פה קטנה..

אם לא היה כך המצב, הייתי משלם, משום שזה אחד האתרים שאני פוקד אותם הכי הרבה במשך היום, מצד שני, אם זה היה בתשלום הרבה משתמשים לא היו משלמים ואז היה משעמם פה.

פורסם

אני לא מעוניין לשלם על שום אתר תוכן, אני גם לא משלם לVGAMES.

אני מניח שמפעיל האתר עושה את זה לכיף האישי שלו, בתמורה כמובן הוא דוחף

לאתר פרסומות GOOGLE מעצבנות ובאנרים צבעוניים של חנויות מחשבים בפינת המסך.

אני גם חושב שמי חושב שאם הוא מפעיל פורום קהילות הוא עושה למישהו טובה, אז הוא טיפש

שחי בסרט מצוייר...אבל זה כמובן לא ספציפי לHWZONE, אלא משהו כללי :smile1:

עריכה:

לעזאזל!

זאת הודעה מ2002!!!

מי הקפיץ אותה?! :bash:

פורסם

חבל שכתבת את הסקר בצורה סבוייקטיבית.

לא אשלם, לא מתוך מטרה לגרום נזק למישהו. כיום לכל דבר באינטרנט, יש הרבה מאד אלטרנטיבות, רובם בחינם.

פורסם

מי הקפיץ עכשיו דיון משנת 2002?? למה?

פורסם

איזה הזוי.. רק כשראיתי את ההודעה שלך שמתי לב לתאריך. הוא עובר בצורה כל כך חלקה בין 2002 לעכשיו שלא שמים לב..

פורסם

OMG חהחהחהחה באמת הזוי

פורסם

תילכו אחורה ותיראו

בבוקר ראיתי תדיון פתוח בדף הראשי אז נתתי תגובה

ועכשיו שאמרתם שזה דיון מי 2002 ראיתי שמישהו לפני חידש תדיון הזה

באמת מוזר איך בכלל הוא מצא תדיון הזה ? :screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

אתה הקפצת היום דיון מ2002 בקשר לעבודה בחינם...

:smile1:

פורסם

נכון בגלל זה -

אני רואה שהרוב הצביעו "לא, שיסבלו בשקט"...

אם כך, המשיכו לכאן... ::)

אני לא מחדש דיונים סתם

אם היתי רואה תתאריך מהתחלה זה לא היה קורה -ואני לא השם שמישהו פתח תדיון הזה :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים