עבור לתוכן

XFX 7600GT Extreme - מאוורר מקורי גוסס , במה אפשר להחליף ומאיפה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את הכרטיס מסך הבא:

http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+7600&productConfigurationId=650008#openLarger

7600GT EXTREME של XFX בגירסאת הAGP שלו.

המאוורר המקורי בהדלקת מחשב - לא מסתובב (היה מלא אבק - פירקתי , ניקיתי , שימנתי ממש ממש טיפה).

אם "עוזרים" לו קצת הוא מתחיל להסתובב וממשיך כך ומרגע זה "אין בעיה" (טמפ' נורמאליות גם במאמץ)

באופן עקרוני - המחשב דלוק 24 שעות ככה שאין יותר מדי סיבה שמשהו יכבה וידליק את המחשב וזה לא יהיה אני.

אני מפחד שיום אחד הוא יפסיק להסתובב , אני לא אהיה שם והסוף ידוע (במיוחד שפשוט כואב להשקיע בכרטיס AGP חדש , הם עולים טונות יחסית לביצועים).

מכיוון שאני מאוד לא מתמצא בתחום הזה , אשמח לעזרה בנוגע למה יכול להחליף את המאוורר המקורי (עם מינימום התעסקות בבקשה - מתלבש על הקירור שיש כרגע = הכי טוב).

לא מיועד לOVERCLOCK נוסף (הכרטיס מגיע עם אוברקלוק מקורי קליל) ויהיה נחמד אם הוא יהיה שקט.

אשמח גם למכירים ומקומות להזמין מהם.

תודה

ליביו

פורסם
  • מחבר

הוא יושב באותם MOUNTS?

מרכיבים אותו מעל המאוורר / גוף קירור מקורי ? או שלפרק לגמרי את המאוורר ו/או גוף הקירור המקורי?

ליביו

פורסם

מפרק את הגוף המקורי

פורסם

ברוך הבא למועדון..במערכת הישנה שלי..הייתה את אותה הבעיה..הכרטיס הוא אותו כרטיס...

ואין לך ממש ברירה..כי לשלוח את הכרטיס ליבואן זה כמו לחכות למשיח..

כמו שהציעו לך כאן..אני קניתי גם את VF900...

פורסם
  • מחבר

מכיוון שכמו שכתבו פה - צריך לפרק את הגוף קירור המקורי - אני צריך לקנות גם משחה / דבק טרמי ביחד עם זה? (לא מעונין לעשות 2 הזמנות - רוצה לסגור הכל בבת אחת) או שאני לא צריך / מקבל מה שאני צריך עם המאוורר?

האתר עצמו - חנות אמינה ? אפשר להזמין מהם בשקט?

תודה על כל העזרה המהירה והמקצועית

ליביו

פורסם
  • מחבר

טוב , מכיוון שהזמינות באיזורי של הVF900 היתה נמוכה למדי - הלכתי על הVF700 מתוך מחשבה שהוא גם יעשה את העבודה לכרטיס הנ"ל במיוחד שOC לא מתוכנן ושהכרטיס בא עם הקירור הסטנדרטי.

נתקלתי בבעיה מענינת אחרת ורציתי את דעתכם:

הVF700 מגיע עם HEATSINKS לזכרונות , מכיוון שהסידור אצלי בכרטיס הוא לא סטנדרטי - הזכרונות קרובים יותר לליבה אין מקום בשבילהם.

במקור הכרטיס מגיע עם קירור די סטנדרטי שמכסה את הזכרונות (חצי) אבל לא נוגע בהם בכלל.

http://image.pcbee.co.kr/img/2006/NA/XFX%20GeForce%207600%20GT%20256MB%20580M%20AGP1.jpg

(תמונה גדולה של הכרטיס שלי ספציפי)

הרכבתי את המאוורר כך שהצלעות הגדולות מעל הזכרונות אך ללא ההיט סינקס הנוספים.

האם זה בסדר ? (במחשבה שבמקור הכרטיס מגיע בלי היטסינקים לזכרונות)

חשבתי להפוך את הקירור ולהרכיב את ההיטסינקס - אבל יש היטסינק נוסף שאין ב7600 רגיל , למשהו יש מושג למה הוא משמש?

חשבתי אולי איזה משהו שקשור לוידאו בHD ואז כדאי לא להתעסק אם יש לזה כבר HS מקורי ואין לי אחד להחליף אותו בו.

דעתכם?

הטמפ' כרגע: 36-38 (כל הזמן משתנה האמת , נורמאלי?)

אחרי משחק של כמה דקות באובליביון - 40-41.

עדיין לא ניסיתי לשחק יותר מכמה דקות.

תודה

ליביו

פורסם

ההיטסינק הנוסף הוא למען השבב/גשר שמאפשר לכרטיס לעבוד באפיק הAGP...

וכל עוד הכרטיס לא מגיע לטמפ' גבוהות..ואין לך שום בעיות ..אין בעיה עם זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים