פורסם 2008 בינואר 417 שנים לא הבנתי דבר אחד אני אוהב את האתר הזה מאוד(למרות שרצו להעיף אותי כמה פעמים ) מישהו יכול לומר לי למה אני עדיין newbie? אני באתר הזה כבר שנה כמעט ויש לי המון תגובות ושאלות מצד שני אני רואה חברה עם דרגות של קצינים (junkie,addict) אני מקנא גם רוצה דרגה אני מרגיש פה טירון למרות שאני שנה ב' בהנדסת תוכנה. חחחחחחחחח מישהו מכיר את הפרוצדורה על איך עולים בדרגה? מה צריך לעשות?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים כוכבים דירוג כמות הודעות במונהZone Newbie0-250Zone Wannabe251-750Zone Freak751-1500Zone Addict1501-3000Zone Junkie3001 ומעלה
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מה זה משנה מה כתוב לך מתחת לשם... מי ישמע מישהו יזלזל בך אם מספר ההודעות שלך קטן.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים נהפוך הואבד"כ מי שמגיב כל כך הרבה זה ילדים שטותניקים.......ומי שמספר ההודעות שלו קטן...יש אופציה כי הוא מגיב רק הודעות איכותיות...........
פורסם 2008 בינואר 417 שנים עדיף להגיב כמה שפחות אבל כמה שיותר קולע למטרה ולעניין, מאשר זיבולי שכל שאין כל עניין ורצינות בהם.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים כנרא הגבת הרבה באופ טופיק (אקטואליה ותרבות, וכללי).אני עשיתי פעם מלא הודעות בפורום מפרטים, כי סגרו את הכללי במשך איזה שבועלכאלה שהם לא וונבי או גבוהה יותר.(אה אגב אני עזרתי לאנשים, וכתבתי מפרטים "יחסית" איכותיים, שלא תגידו שאני ספאמר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.