פורסם 2008 בינואר 317 שנים שלום לכולם ביום ראשון אני מתגייס בעזרת השם ובשעה טובה, אחרי ציפייה ארוכה[במקור הייתי אמור להתגייס ב11/10 אבל דחו לי יום לפני הגיוס]... אז רק רציתי לכתוב לכם פה תודה על התקופה הנחמדה מאוד שהייתה לי פה - למדתי המון בנושא המחשבים וגם מעבר. אני לא אעזוב לגמרי ואני מניח שאני אעבור פה בסופ"שים לפעמים להגיד שלום. להתראות לכולם ובהצלחה בכל מה שתעשו, אבי. נ.ב גילוי נאות: אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אבל לפני המשתמש הזה היה לי פה עוד משתמש שקראו לו nVIDIA שלצערנו הרב קיבל באן לצמיתות ואני מקווה מאוד שהמנהלים יסלחו לי על השטויות שעשיתי בתקופה ההיא
פורסם 2008 בינואר 317 שנים בהצלחה.גם אני מחכה לגיוס (אני כרגע מיועד למרץ), מקווה שנפול למקום טוב.לאן אתה מתגיס?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים גיוס נעים וקל!! שירות מהנה אחי!! לאן מתגייס!? כבר היה אחת מפורום אחר שהיה חיל אוויר דחפתי אותו לעבור לגבעתי!! עבר אז תגיד איפה אתה אחי?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אני זוכר אותך מהמשתמש הקודם!שיהיה לך בהצלחה וגיוס קל ואני מקווה שה3 שנים הבאות יעברו לך מהר
פורסם 2008 בינואר 417 שנים תגידו לי מאיפה אתם מביאים את השעון המגניב הזה של החתימה שמראה כמה ימים את מתגייסים ומשתחררים וכו...?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אה! ואני זוכר ששיחקת הרבה TMN, למעשה היית אחד המובילים בארץ, ואני לא רחוק אחריך ;D אחח, היו ימים
פורסם 2008 בינואר 417 שנים בהצלחה בשעה הזאת כבר תיהיה אחרי גלח"צ ;D ד"א אני הייתי מתגלח בערב , בבוקר סתם בלאגן ......
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מזל טוב ובהצלחה, אתה צעיר מת. אני התגייסתי לפני כחודש, ולא עזבתי או נפרדתי משום דבר - לא יודע מה איתך...
פורסם 2008 בינואר 417 שנים הוא פשוט רצה לספר לנו על הזהות הכפולה, בידיעה שלא ירחיקו אותו מהפורום יום לפני שהוא הולך לתרום 3 שנים מהחיים שלו.שיהיה בהצלחה
פורסם 2008 בינואר 417 שנים תגידו לי מאיפה אתם מביאים את השעון המגניב הזה של החתימה שמראה כמה ימים את מתגייסים ומשתחררים וכו...? פשוט תעתיק את הכתובת של החתימה ותשנה את התאריך שיתאים http://shimi.net/services/drafting.php?date=21/06/2008 לדוגמה ככה - [img*]http://shimi.net/services/drafting.php?date=01/01/2008 Aidvin - שיהיה בהצלחה וגיוס קל! לאן אתה מתגייס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.