עבור לתוכן

מסך חדש עם כרטיס מסך ישן?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מחשב די ישן (מעל 6 שנים) אבל מספק. המוניטור שלי גוסס ואני מתכנן לקנות Samsung 226BW.

הרזולוציה של המוניטור היא 1680x1050 וכרטיס המסך שלי לא תומך בזה אלא רק ב 1600x900 או 1600x1200.

כמו כן יש לו רק חיבור VGA.

האם זה יעבוד בצורה סבירה? איזו רזולוציה לבחור?

תודה

פורסם

אתה תרגיש בהבדל בין חיבר ( d-sub (vga לבין חיבור dvi

זה באמת תלוי במסך עד כמה ההבדל מורגש ואני לא מכיר את המסך הזה אישית...

לא נראה לי לכרטיס מסך תהיה איזשהי בעיה עם הרזולוציה הספציפית (בכל מקרה את יכול לבדוק את הרזולוציות שניתן לציג בהגדרות דרייבר/תצוגה).

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

Intel (Extreme Graphics) 845

לפי מה שקראתי עם עדכון drivers אחרון הוא צריך לתמוך ברזולוציה. עדכנתי ועדיין אני לא רואה אפשרות לעבור לרזולוציה זו.

פורסם

מן הסתם עם המסך הנוכחי שלך אתה לא תראה רזולוציות רחבות.

הכרטיס יסתדר בלי בעיה עם הרזולוציה. האיכות זו כבר שאלה אחרת. אני ראיתי הבדלים משמעותיים בין המובנים הישנים של אינטל לבין המובנים החדשים (או כרטיסי מסך חדשים שהם לא מובנים), זה ניכר בעיקר בטקסט.

פורסם
  • מחבר

מה אתה מתכוון ב"יסתדר עם הרזולוציה"?

אני לא רואה את 1680x1050 כאופציה, כלומר הוא ישתמש ברזולוציה אחרת שהיא לא הטבעית של המוניטור והאיכות תהיה גרועה בגלל זה, לא?

חוץ מזה - האם האיכות עם DVI יותר טובה משמעותית (אין לי מן הסתם)

איזה כרטיס מסך פשוט וזול היית ממליץ למחשב ישן כזה (עם DVI)? (לא צריך משחקים, רק עבודה משרדית וסרטים)

פורסם

אתה לא תראה את הרזולוציה כל עוד לא תחבר מסך רחב.

האיכות עם DVI בהחלט טובה יותר. כל כרטיס מסך מסדרה 6 של NVIDIA או סדרה 9 של ATI (ומעלה) שיש לו DVI יהיה סבבה.

פורסם
  • מחבר

הממ.... על זה לא חשבתי, שהמסך צריך להיות מחובר. הכרטיס מזהה את המסך?

כי נראה שיש מגוון רזולוציות כמו 1600x900 וגם 1600x1200 וביקשתי שיראה לי את כל הרזולוציות הנתמכות (שלא יגביל עצמו לאלו שנתמכות עם המוניטור). אלו רזולוציות שמיועדות למסך רגיל?

מה שאתה אומר זה שהרזולוציות שמיועדות במיוחד למסך רחב פשוט יופיעו כשאחבר את המסך הרחב?

פורסם

בדיוק

פורסם

המסך עצמו לא מזוהה ע"י כרטיס המסך ברמה של דגם ויש צורך להתקין מין "דרייבר" (לרוב מספיק קובץ פרופיל צבעים)

תדאג גם לבדוק איזה חריץ יש לך בלוח אם AGP או PCI-E לפני שאתה הולך לקנות כרטיס מסך

אולי זה יעזור לך:

http://www.intel.com/support/graphics/intel845g/sb/cs-009085.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים