פורסם 2008 בינואר 317 שנים עכשיו אני די סגור על שרשרת אבל אין לי מה לרשום עליה (חריטה ) אשמח לעוד רעיונות חוץ משרשרת
פורסם 2008 בינואר 317 שנים כמה זמן אתם ביחד? מספיק זמן : חוטיני/ הלבשה תחתונה פרק זמן לא מוגדר : שרשרת לא הרבה זמן : לא הייתי עובר את תקציב הפופקורן.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר כמה זמן אתם ביחד? מספיק זמן : חוטיני/ הלבשה תחתונה פרק זמן לא מוגדר : שרשרת לא הרבה זמן : לא הייתי עובר את תקציב הפופקורן. אנחנו חודשיים אבל זה גם היום הולדת שלה אמ.. עוד הצעות ?
פורסם 2008 בינואר 317 שנים כמו שאמרתי - צא איתה לסרט, אל תתאמץ יותר מידי. רק מחצי שנה + תשקיע במתנות.אל תשבור ת'ראש.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים לא טוב אחי , לא טוב . לא משקיעים בהתחלה , תן לעסק להתבשל קצת לפני שאתה קונה להה פאקינג שרשרת ! הזוי . תן לה איזזה דיסק טוב שקשה להשיג , או אולי חולצה של להקה מגניבה
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר לא טוב אחי , לא טוב . לא משקיעים בהתחלה , תן לעסק להתבשל קצת לפני שאתה קונה להה פאקינג שרשרת ! הזוי . תן לה איזזה דיסק טוב שקשה להשיג , או אולי חולצה של להקה מגניבה ביקשתי עזרה בבחירת מתנה ולא יעוץ של תשקיע אל תשקיע
פורסם 2008 בינואר 317 שנים לקנות חזייה זה גם טוב אם מכירים הרבה זמן אתמול חשבתי על זה עם חבר וזה סקסי בטירוף
פורסם 2008 בינואר 317 שנים אני לא חושב ששרשרת זאת השקעה גדולה מידי. בכל מיקרה, החריטה צריכה להיות משהו שקשור אליכם. ככה שרק אתה יכול להחליט.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים ^^^ בכל מקרה אם אתה מעל חצי שנה איתה...קנה לה בושם שהיא רוצה הרבה זמן.. פריט לבוש שהיא רוצה, תפתיע אותה וקח אותה למקום נחמד שהיא אוהבת.. בכל מקרה היא רק בת 16 אז אל תפיל עליה בבום איזו מתנה ענקית, הן נוטות להתחרפן מזה..
פורסם 2008 בינואר 417 שנים כרטיס ספא זוגי (לא לך! לחברה שלה LOL) זה רעיון גאוניבנענע בד"כ יש מבצעים טובים על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.