עבור לתוכן

מחפש מסכי פיליפס עם פאנל S-IPS או VA מהסדרה הישנה.

Featured Replies

פורסם

הי

חיפשתי את 2 הפיליפס המומלצים 200W6MB ו 200W6CS ולא הצלחתי למצוא. מצאתי רק את החדש יותר והיקר יותר 200P7ES.

אם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אחד מהם אשמח לשמוע.

כמו כן חיפשתי היום גם SAMSUNG 971P ואמרו לי שהיבואן הפסיק להביאם לארץ? מישהו יודע משהו בנידון?

תודה וסוף שבוע נעים לכולכם.

מיכאל.

פורסם

לגבי971P אינני חושב שזה נכון אך גם אם כן עדיין יש אותם במלאי בהבה חנויות.למשל באיבורי.(אל תראה את זה כהמלצה לקנות שם) .גם באופיס דיפו אך יקר יותר.

פורסם

שלשום קניתי 200W6CS.

ייצור המסך ככל הנראה הופסק (על פי החנויות) וקיים רק במלאי של החנויות. המסך שלי יוצר בדצמבר 2005.

למרבה הפלא מצאתי אותו בשופרסל ביג (זו לא טעות כתיב) בכרמיאל וקניתי אותו שם רק כיוון שלא מצאתי אותו בשום חנות, כולל אלו שלכאורה מוכרים אותו בזאפ. חנויות אחרות כמו סקיי פיסי ואחרות שמוכרות פיליפס אמרו שלא קיים יותר אצל היבואן.

פורסם

אפשר לדעת בכמה רכשת אותו?האם הספקת לקנות אותו "ללא מעם" ?בכל מקרה תתחדש.אחלה מסך כל עוד אין זליגת תאורה רצינית.

פורסם

נקנה שלשום ב-1399 ש"ח ללא מבצע מיוחד.

אין פיקסלים שרופים או מתים. אין זליגת אור ונראה תקין לחלוטין.

האמת שעלהמסך היה רשום שהיה באיסטרוניקס בגלל "שלג" והם ניקו מגעים. אולי בגלל זה הוא נשאר להם במלאי, למרות שיש גם אחד בתצוגה. בכל אופן, הוא תקין לחלוטין. אפשר לברר שם האם נשאר להם באחד הסניפים.

פורסם

זכית.אחלה מסך במחיר מציאה.נדמה לי שלפני חצי שנה הוא עלה מעל אלפיים.

אני כבר הזמנתי (היום) את אחיו 200P7ES כך שלא יעזור לי לברר.תודה על המידע.

פורסם

ככל הנראה זה נכון. על המסך בתצוגה היה רשום 1999 ש"ח ובכל זאת שאלתי על המחיר, והתברר שירד.

תהנה מהמסך החדש. במקור רציתי לקנות Samsung 203B ורק בגלל הביקורות באתר שיניתי כיוון. אני מעדיף מסך 4:3 וגם ה-PIVOT כמו ה-203B וה-200P7ES. אם הייתי יכול, במסגרת סדר העדיפויות, להוציא את הסכום של 200P7ES, הייתי קונה אותו.

פורסם
  • מחבר

האם מישהו מכיר דגם של פיליפס שנקרא 200W8FB?

האם יש לו פאנל איכותי ולא TN?

תודה מיכאל.

פורסם

אני קניתי לאחרונה את הפיליפס 200W6CS מ- TMS, המסך באחריות איסטרוניקס ללא שום בעיה (פיקסלים מתים, זליגת אור וכו'...), מסך באמת מעולה (קניתי גם סמסונג 226BW וגם את ה- 206BW, עם כל הכבוד להם ממש לא ברמה של הפיליפס).

עכשיו אני צריך עוד מסך, "24 מתלבט אם לקנות את הדל 2407WFP או לחכות למסך יותר מוצלח לעריכה גרפית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים