עבור לתוכן

פורסם מיקוד קיץ 2008.

Featured Replies

פורסם

רגע זה לא היה אמור להתפרסם ב15 לחודש?

• תגובות 48
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבר'ה לגבי שאלון 006, כתוב שלא יהיה טריגו במרחב ז"א שגם לא יהיו שאלות בחשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי שכוללות צורות במרחב? כמו למשל שיצרו חרוט ע"י ראשית הצירים? וכתוב גם שלא יהיה "בעיות ערך קיצון" ז"א כל הנושא של בעיות קיצון לא יכלל? אני לא יצתרך לדעת איך למצוא נקודת מינימום ומקסימום???

תודה.

פורסם

כן.

כן

פורסם

חרוט על ראשית הצירים וכאלה דברים זה לא בחומר של 006, נקודות מינימום ומקסימום תצטרך לדעת אבל לא לפתור בעיות קיצון (לא נקודות קיצון, בעיוץ קיצון, משהו אחר שמתקשר לנקודות קיצון).

פורסם

ראיתי כמה שאלות כאלה עם החרוט...אז את זה לא צריך לדעת???

ולפי מה שאמרת צריך ללמוד את כל החקירת פונקציות כולל נקודות קיצון, אבל את כל הנושא [בספר של בני גורן] "בעיות מינימום ומקסימום" לא צריך?, ז"א שבבגרות לא תהיה בשום שאלה "מהו הערך המינימלי\מקסימלי?"?ולגבי שאלת של נפחים, אם אני לא לומדים הנדסת המרחב אז גם לא אצתרך ללמוד כל פרק 23 "חשבון אינטגרלי נפחים,בעיות קיצון"?

שוב תודה ואם משהו יוכל להגיד לי בדיוק איזה פרקים [או תתי נושאים בפרקים] לא לומדים אשמח!

תודה...

פורסם

יש לכם מיקוד בדיחה!

מהמר שגם הבגרות תיהיה ככה (לפחות במתמטיקה).

פורסם

באמת בדיחה.

נקווה למאיות.

פורסם

המורה לפיזיקה של אח שלי אמרה שזה מיקוד מושלם

מה שכן, היא גם אמרה את זה שנה שעברה ולפני שנתיים[כשאני למדתי איתה].

בכל מקרה, כבר אמרו פה על הסימון של המחזור הנוכחי על ידי המוסדות להשכלה גבוהה, ככה שבאמת כדאי לכם להוציא הרבה מאיות...

פורסם

צריך גם לקחת בחשבון שיש מצב שיתחייסו למחזור הזה כ"נחות" יותר משאר המחזורים. אם אני זוכר טוב היה יחס כזה בשביתה הגדולה שעברה, לפני איזה 30 שנה~

נו באמת. אף אחד לא יעשה את זה. התלמידים לא אשמים בשביתה. חוץ מזה, מיקודים לא אומרים כלום. גם אם מורידים את הנושאים הקשים עדיין יכולים לתת תרגילים מורכבים בנושאים שנחשבים יחסית קלים.

פורסם

לא רק שכן יעשו זאת, אלא גם שכבר עשו זאת לא מעט פעמים.

המחזור של המתרגלת שלי לשעבר [חיל החינוך] סומן כך!

בנוסף המחזור של המורה שלי לתנך [השביתה הגדולה של שנות ה70] גם כן סומן, ואני בטוח שיש עוד דוגמאות שאני אישית לא נתקלתי.

המורה לפיזיקה של אח שלי אמרה שזה מיקוד מושלם

מה שכן, היא גם אמרה את זה שנה שעברה ולפני שנתיים[כשאני למדתי איתה].

בכל מקרה, כבר אמרו פה על הסימון של המחזור הנוכחי על ידי המוסדות להשכלה גבוהה, ככה שבאמת כדאי לכם להוציא הרבה מאיות...

גם המורה שלי טוען כך, והוא תמיד מקפיד להדגיש את העובדה שהכיתה שלנו היא בין הבודדות בארץ

שלומדות פיזיקה + אלקטרוניקה אז יש לנו 'יתרון' בחלק של הזרם הישר.

פיזיקה + אלקטרוניקה ממש לא נראה לי שילוב מוזר או לא שכיח, האם המורה שלי צודק?

דרך אגב, הוא אמר גם שהורידו את החלק של הפוטנציאל שם, אבל בכדי להבין את מה שנשאר, צריך ללמוד ממילא את מה שהורידו,

כך שבעצם, כאילו שלא הורידו את זה.

לשמחתי המורה שלי מההסתדרות כך שבזמן השביתה אנחנו למדנו וסיימנו כבר כמעט את כל החשמל ומגנטיות, נותר לנו לסיים משהו אחרון במגנטיות וזהו.

וכמובן לעבוד בלופים על זרם ישר ומגנטיות כתרגול לקראת הבגרות.

אפשר להגיד שנותר לנו ללמוד קרינה וחומר בסך הכל.

פורסם

קרינה וחומר אולי נחשב ליותר קל מחשמל ומגנטיות, אבל אל תזלזל בזה, יש נושאים שצריך להבין בשביל להצליח בהם.

פורסם

ראיתי כמה שאלות כאלה עם החרוט...אז את זה לא צריך לדעת???

ולפי מה שאמרת צריך ללמוד את כל החקירת פונקציות כולל נקודות קיצון, אבל את כל הנושא [בספר של בני גורן] "בעיות מינימום ומקסימום" לא צריך?, ז"א שבבגרות לא תהיה בשום שאלה "מהו הערך המינימלי\מקסימלי?"?אלא רק שאלות של נקודות קיצון לגבי חקירת פונקציה? ולגבי שאלת של נפחים, אם אני לא לומד הנדסת המרחב אז גם לא אצתרך ללמוד כל פרק 23 "חשבון אינטגרלי נפחים,בעיות קיצון"?

שוב תודה ואם משהו יוכל להגיד לי בדיוק איזה פרקים [או תתי נושאים בפרקים] לא לומדים אשמח!

תודה...

משהו יכול לענות לי על זה בבקשה?

פורסם

ענו לך שכן בעמוד הקודם.

גם אצלנו לומדים פיזיקה ואלקטרוניקה אבל זה כן לא שכיח כי זה נחשב 2 מגמות.

פורסם

לא ענו על התגובה הזו אלא על אחת שלפניה פליז אני חייב לדעת דחוף....

פורסם

חבר'ה לגבי שאלון 006, כתוב שלא יהיה טריגו במרחב ז"א שגם לא יהיו שאלות בחשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי שכוללות צורות במרחב? כמו למשל שיצרו חרוט ע"י ראשית הצירים? וכתוב גם שלא יהיה "בעיות ערך קיצון" ז"א כל הנושא של בעיות קיצון לא יכלל? אני לא יצתרך לדעת איך למצוא נקודת מינימום ומקסימום???

תודה.

כן.

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים