פורסם 2008 בינואר 217 שנים מה דעתכם עליו? הוא טוב?איך המיקוד בפיזיקה, היסטוריה ב', לשון וביולוגיה לדעתכם?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים קולטים את המיקוד ב 006? אין טריגו מרחב!!! יש הרבה מקצועות שאני לא יודע אם זה טוב או לא כי עוד לא למדנו אפילו חצי חומר
פורסם 2008 בינואר 217 שנים בכימיה ירד חומצות ובסיסים שזה לא טוב, אבל בפיזיקה ירדה תנועה הרמונית שזה מצויין
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אתה עושה גם מגמת כימיה וגם פיכסזיקה? שנה שעברה גם ירד חומצות ובסיסים וגם תרכובות פחמן. הכי טוב שיכול להיות
פורסם 2008 בינואר 217 שנים כן, אני לומד כימיה, פיזיקה ומחשב (בית ספר מוזר ) שמתי גם לב שירד במתמטיקה טריגו במרחב, אז זה עוד יותר טוב
פורסם 2008 בינואר 217 שנים הנה :http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/Exams/Mikodkayitz/Interni.htm
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אני חושב שזה המיקוד הכי טוב אי פעםפיזיקה 5 יחלמחשבים 2 משלים ל5תנך א'מתמטיקה 003 004ירדו כל הדברים שעדיין לא למדנווכל הנושאים הגרועים
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אין לי אקרובט , מישהו יכול לרשום לי את המיקוד במקצועות הבאים לכיתות י':אנגלית (3 יחידות)מתמטיקה (3 יחידות)לשוןהיסטוריהמדעי המחשבספרות (5 יחידות)תושב"ע (תורה שבעל פה - גמרא , לביה"ס דתי)תלמוד (לביה"ס דתי 2 יחידות)תנ"ך (לביה"ס דתי 2 יחידות)
פורסם 2008 בינואר 217 שנים קולטים את המיקוד ב 006? אין טריגו מרחב!!! יש הרבה מקצועות שאני לא יודע אם זה טוב או לא כי עוד לא למדנו אפילו חצי חומר אתה ביא'? תמיד חשבתי שאתה באיזה 25 ככה ><
פורסם 2008 בינואר 217 שנים תודה רבה על הידיעה, המיקוד נחמד לגמרי. בפיזיקה ירד אלקטרוסטטיקה :yelclap: והשראה אלקטרומגנטית הכל ירד :jump: בפיזיקה המיקוד ממש ממש טוב ;D במתמטיקה 007, ירד פאקינג כל החדו"א של אקספונטט :'( לא יכללו הנגזרות של lnx, loga(x), natural a בנוסף גם האינטגרלים של e^x ו a^x ירד :'( :'( חשבון אינטגרלי של e^x a^x בשילוב עם ביטויים טריגונומטריים 8) אני שונא טריגונומטריה למרות שאני טוב בזה
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אתה ביא'? תמיד חשבתי שאתה באיזה 25 ככה >< לא, אני פשוט עושה חוזר ב 006 ;D ואני מצטרף לאלה הטוענים כי 07 עדיף על 06.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אני חושב שזה המיקוד הכי טוב אי פעםפיזיקה 5 יחלמחשבים 2 משלים ל5תנך א'מתמטיקה 003 004ירדו כל הדברים שעדיין לא למדנווכל הנושאים הגרועיםכאחד שסיים את כל הבגרויות שלו שנה שעברה: אין דבר כזה מיקוד יותר טוב מהמיקוד של שנה שעברה. לפחות לא בפיזיקה.בכלל, לי יצא מעולה. לפני שנתיים יצא מיקוד מושלם במכניקה[ולפני שנתיים עשיתי את מכניקה] ולפני שנה יצא מיקוד מושלם בחשמל וקרינה וחומר[ולפני שנה עשיתי את זה]...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.