עבור לתוכן

מזה K שאומרים אני רוצה מפרט מחשב עד 6 או 4 או 3 K מזה ומזה OC ? ללא OC לעשות OC

Featured Replies

פורסם

מזה K ומזה OC בבקשה תגידו לי

פורסם

k = 1000

oc = מהירות מעבר לשעון

והסבר קצת יותר מפרט..

OC היא המהרה של מוצר, לדוגמא מעבד, שיש לו ליבה שפועלת בתדירות מסויימת, וההמהרה גורמת לה לעבוד במהירות גבוהה יותר. המהרה זו גורמת לשיפור בביצועי המחשב.. לפעמים שיפור רציני.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ממש מזה ה-K = 1000 ??.

פורסם

לא הבנתי ממש מזה ה-K = 1000 ??.

1000 ש"ח. כלומר 3K= 3000.

פורסם
  • מחבר

1000 ש"ח. כלומר 3K= 3000.

סבבה הבנתי ותודה לך :yelclap:

פורסם

K זה קיצור ל kilo שמסמל אלף

וכמו ש קילוגרם = 1000 גרם => 6K = 6000

אופס.. , מאוחר מדי

פורסם
  • מחבר

K זה קיצור ל kilo שמסמל אלף

וכמו ש קילוגרם = 1000 גרם => 6K = 6000

אופס.. , מאוחר מדי

רגע רגע תסביר שוב מזתומרת קילגרמים ?

פורסם

kilo או K בקיצור, זה תוספת ששמים לפני יחידה כלשהיא כדי לסמל 1000 מאותה יחידה

כשהיחידה היא גרם אז 1000 גרם שווה קילוגרם

באותה צורה יש קילומטר, קילובייט , קילו-שקלים, קילו-תפוחים וכו' וכו'

ישנם עוד קיצורים חוץ מקילו אבל לא נכנס לזה עכשיו

פורסם

kilo או K בקיצור, זה תוספת ששמים לפני יחידה כלשהיא כדי לסמל 1000 מאותה יחידה

כשהיחידה היא גרם אז 1000 גרם שווה קילוגרם

באותה צורה יש קילומטר, קילובייט , קילו-שקלים, קילו-תפוחים וכו' וכו'

ישנם עוד קיצורים חוץ מקילו אבל לא נכנס לזה עכשיו

חח טוב שתי הגדרות כאן לא טובות כל כך :) קילו בייט, זה 1024, וקילו תפוחים, זה 1000 גרם של תפוחים, ולא 1000 תפוחים :)

פורסם

רגע רגע תסביר שוב מזתומרת קילגרמים ?

אלף גרם זה קילוגרם

אלף מטר זה קילומטר

אלף קלוריות זה קילוקלוריות

(ויש עוד בשימוש נרחב תלוי באיזה מקצוע, קילוביט, קילובייט, קילוג'אול וכו,)

פורסם

חח טוב שתי הגדרות כאן לא טובות כל כך :) קילו בייט, זה 1024, וקילו תפוחים, זה 1000 גרם של תפוחים, ולא 1000 תפוחים :)

טננה, אתה טועה, קילו תפוחים זה אכן 1000 תפוחים, קילו-גרם תפוחים זה 1000 גרם של תפוחים, אולי בשפה העממית, אומרים קילו תפוחים ומתכוונים ל 1000 גרם תפוחים, אבל זו שפה שגויה.

בקשר לזה שקילו בייט שווה 1024 בייט, זה לא נכון, פשוט לא ממש מתייחסים ל24 בייטים האלה[כפי שאתה יודע מספרים של זכרונות הם בדרך כלל חזקות של 2[1024=2 בחזקת 10.

פורסם

טננה, אתה טועה, קילו תפוחים זה אכן 1000 תפוחים, קילו-גרם תפוחים זה 1000 גרם של תפוחים, אולי בשפה העממית, אומרים קילו תפוחים ומתכוונים ל 1000 גרם תפוחים, אבל זו שפה שגויה.

בקשר לזה שקילו בייט שווה 1024 בייט, זה לא נכון, פשוט לא ממש מתייחסים ל24 בייטים האלה[כפי שאתה יודע מספרים של זכרונות הם בדרך כלל חזקות של 2[1024=2 בחזקת 10.

בקשר לטענה הראשונה , מקבל, אבל אף פעם לא שמעתי מישהו אומר קילו תפוחים ומתכוון ל1000 תפוחים, ואני מניח שכשזה הוצג כאן, זה הוצג ככפי שנהוג לדבר בשפה היום יומית, וככה כל אחד אחר נראה לי היה מבין את זה.

בקשר לטענה השנייה, אתה אומר שזה לא נכון, אבל בהסבר שלך אתה מראה שזה נכון. תהיה החלטי. זה שלא מתייחסים לזה, זה לא אומר שזו לא טעות.

זו גם הסיבה שיש לך פחות מקום בכונן הקשיח. אין לך 40 ג'יגה, אלא יש לך 40,000,000,000 בייטים. שזה יוצא בג'יגה משהו כמו 37 ומשהו.

פורסם

בקשר לטענה הראשונה , מקבל, אבל אף פעם לא שמעתי מישהו אומר קילו תפוחים ומתכוון ל1000 תפוחים, ואני מניח שכשזה הוצג כאן, זה הוצג ככפי שנהוג לדבר בשפה היום יומית, וככה כל אחד אחר נראה לי היה מבין את זה.

בקשר לטענה השנייה, אתה אומר שזה לא נכון, אבל בהסבר שלך אתה מראה שזה נכון. תהיה החלטי. זה שלא מתייחסים לזה, זה לא אומר שזו לא טעות.

זו גם הסיבה שיש לך פחות מקום בכונן הקשיח. אין לך 40 ג'יגה, אלא יש לך 40,000,000,000 בייטים. שזה יוצא בג'יגה משהו כמו 37 ומשהו.

לא נכון! קילו = 1000 עגול, גם באפריקה זה יהיה 1000 עגול!!!

Quantom אמר נכון, לא מתייחסים ל 24 בייטים... ומה שאתה רואה בג'יגה זה חוסר דיוק של מערכת הפעלה! אם יש לך EVEREST תוכל לראות הערכה יותר מדויקת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים