עבור לתוכן

מפרטי המחשב שנותנים פה

האם באמת אתם הולכים עם המיפרט מחשב שאתם מקבלים פה וקונים את המחשב ??? 1,157 הצבעות

1. 1. האם באמת אתם הולכים עם המיפרט מחשב שאתם מקבלים פה וקונים את המחשב ???

• כן בטח, רץ לקנות את המחשב
    • לא, אני עוד מתעייץ עם עוד אנשים
    • אני לא כל כך בטוח במפרט שנותנים פה
    • לא יודע :-/

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

נותנים פה מילנוי מפרטי מחשב ביום אני רוצה באמת לדעת האם אתה לוקחים את ההצעות האלה וקונים את המחשב או שעדיין בודקים את ההצעה???

פורסם

תראה,המפרטים המוצעים באתר הם נוחים מאוד ואף ברמות הגבוהות והמקצועיות ביותר.

אך לפעמים קורה שמישהו רוצה שינויים לפה או לשם והוא לא בטוח שהוא יודע לעשות את השינוי הזה בעצמו אז לכן הוא מבקש את התמיכה בפורום הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה - tr3x :yelclap:

פורסם

כתבתי לא יודע

אבל זה יותר נכון תלוי בעוד גורמים

סך הכל המפרטים שנותנים פה בדרך כלל מאוזנים וטובים

אבל עדיין יש כל מיני דברים קטנים יחסית שכל אחד מתאים לפי צרכיו והרגשות שלו

לדוגמה אני קניתי 4 גיגה זיכרון ויש אנשים שחושבים שעדיף 2 היום וזה נושא חלוק

בפועל לא באמת צריך היום יותר מי 2 גיגה זיכרון אבל לערכתי זה יעזור מאוד בעתיד

ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש או לשדרג כמה שנים

בכל מקרה מפרט אם 2 גיגה זיכרון לא משמעותית פחות טוב ממפרט אם 4 גיגה

לצרכים של היום

ככה שזה לא דבר משמעותי

בדברים חשובים כמו מעבדים\כרטיסי מסך וכו בדרך כלל הרוב ממליצים על אותם דברים לתקציב

פורסם
  • מחבר

תודה לך קרירין על התגובה אהבתי ואני חושב שאתה צודק במה שאתה רושם לפעמים עדיף לקנות יותר טוב שבעתיד לא תצתרך לשדרג או להוסיף איזה חלק

:yelclap::xyxthumbs:

פורסם

כתבתי לא יודע

אבל זה יותר נכון תלוי בעוד גורמים

סך הכל המפרטים שנותנים פה בדרך כלל מאוזנים וטובים

אבל עדיין יש כל מיני דברים קטנים יחסית שכל אחד מתאים לפי צרכיו והרגשות שלו

לדוגמה אני קניתי 4 גיגה זיכרון ויש אנשים שחושבים שעדיף 2 היום וזה נושא חלוק

בפועל לא באמת צריך היום יותר מי 2 גיגה זיכרון אבל לערכתי זה יעזור מאוד בעתיד

ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש או לשדרג כמה שנים

בכל מקרה מפרט אם 2 גיגה זיכרון לא משמעותית פחות טוב ממפרט אם 4 גיגה

לצרכים של היום

ככה שזה לא דבר משמעותי

בדברים חשובים כמו מעבדים\כרטיסי מסך וכו בדרך כלל הרוב ממליצים על אותם דברים לתקציב

אני אגיד לך משהו,לפני שלוש שנים השקעתי במחשב "רולס רוייס" מה שנקרא ,כרטיס מסך הכי משוכלל (G6600GT),זכרון גדול מאוד (2GB ראם)

ולומר לך אני לא מאוכז,המחשב שלי היום לא נופל מהרבה מחשבים אחרים והוא ימשיך לשרת אותי עוד הרבה מאוד זמן,כשקניתי אז 2 ג'יגה זיכרון אמרו לי שאני משוגע ושזה בזבוז כסף,אבל לפני שנה התחלתי לערוך סרטים ולהתעסק גם בעריכה והמחשב שלי היום פנטסטי ואני מרוצה ממנו עד הגג.

לפעמים השקעה לטווח הרחוק משתלמת.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק בכל מילה שאתה אומר ואני יגיד לך משהו ההורים שלי מוכנים להשקיע לי במחשב טוב שיחזיק לי להרבה זמן

הם לא ממש מבינים במחשבים אבל הם רוצים שאני יקנה מחשב שלא כל שבוע או חודש אני יבקש להוסיף או לשפר משהו

הם רוצים מחשב שיחזיק לי להרבה זמן והיה טוב מכל הבחינות ובגגל זה צריך להתחשב בעתיד ולהשקיע טיפה יותר כדי להנות בעתיד ;)

פורסם

אתה צודק בכל מילה שאתה אומר ואני יגיד לך משהו ההורים שלי מוכנים להשקיע לי במחשב טוב שיחזיק לי להרבה זמן

הם לא ממש מבינים במחשבים אבל הם רוצים שאני יקנה מחשב שלא כל שבוע או חודש אני יבקש להוסיף או לשפר משהו

הם רוצים מחשב שיחזיק לי להרבה זמן והיה טוב מכל הבחינות ובגגל זה צריך להתחשב בעתיד ולהשקיע טיפה יותר כדי להנות בעתיד ;)

אף הורה לא רוצה בזה, זה די ברור שעדיף להשקיע עוד אלפייה לדוגמא מאשר עוד 10000 עם הזמן, תזכרו שעל מוצרים זולים משלמים ביוקר.

סיוט של הורה זה מחשב שקונים לילד שמשחק כל היום ורוצה יותר, בכל אופן אנשים פה בונים מפרטים ברמה הגבוהה מאוד.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב רציתי לשאול אותך מה דעתך על הסקר שלי ?? היה סקר כזה ??

פורסם

אם אתה שואל אותי, את השאלה הייתי מנסח אחרת כמו "האם יש לך אימון בחברי הפורום שמציעים את המפרטים השונים", או "האם לדעתכם זה בטוח לקבל את המלצות חברי הפורום לגבי מפרטים מסוימים"?, אבל חוץ מזה הסקר יכול להיות מעניין, אם למישהו יש משהו מסוים להגיב זה יכול להיות המקום.

פורסם
  • מחבר

אם אתה שואל אותי, את השאלה הייתי מנסח אחרת כמו "האם יש לך אימון בחברי הפורום שמציעים את המפרטים השונים", או "האם לדעתכם זה בטוח לקבל את המלצות חברי הפורום לגבי מפרטים מסוימים"?, אבל חוץ מזה הסקר יכול להיות מעניין, אם למישהו יש משהו מסוים להגיב זה יכול להיות המקום.

הבנתי , ויש לי שאלה אלייך כמה זמן אתה פה כיאלו בכלל בפורום ? ואיך הגעת לפה מי אמר לך על הפורום הזה? [br]פורסם בתאריך: 2.01.2008 בשעה 00:23:49

סבבה :bash: תגיבו אנשים אני רוצה לשמוע אותכם
פורסם

תיראה בנוגע למשחקים

מחשבים מתיישנים יחסית מהר ואין מה לעשות חוץ מלהוריד הגדרות במשחקים בעתיד

הבעיה שיש הרבה בפורום שלא יודעים את המושג להוריד הגדרות

אם קונים מחשב טוב מהתחלה ומורידים הגדרות

ומוותרים על משחקים בודדים שכבדים מידי מחשב יכול להחזיק 4 שנים למשחקים

ויותר לדברים אחרים בלי אף שדרוג

אחת מהסיבות שקנייתי 4 גיגה זה בגלל המחשבה

על מערכות הפעלה עתידיות

פורסם

אני חושבת שתמיד טוב להבין קצת בעצמך, ולא לקחת שום תשובה כאילו זו תורה מסיני. כבר קרה שאמרו לי פה שטויות, ומזל שבדקתי את זה בעצמי.

מצד שני, הפורומים פה הם יופי של כלי מסייע.

כשאני בניתי את המחשב שלי פניתי למספר חנויות מחשבים עם תקציב וצרכים (בדיוק כמו שעושים פה בפורום), וכשלא הייתי בטוחה לגבי דברים מסויימים במפרט אז נכנסתי לפה לבדוק מה מי מו.

אבל בדיוק כשם שלא הייתי רצה לקנות את המפרט הראשון שמציעים לי בחנות, לא אקנה את המפרט שמציעים לי פה בלי לבדוק בעצמי.

מצד שני, אני מבינה מה אני עושה. לא יודעת מה עושים אנשים שאין להם איך לבדוק (כנראה קונים מחשב בחנויות מסויימות שאת שמן לא אזכיר ;D)

פורסם
  • מחבר

סקר -

שאלה: האם באמת אתם הולכים עם המיפרט מחשב שאתם מקבלים פה וקונים את המחשב ?

כן בטח, רץ לקנות את המחשב 13 (68.4%)

לא, אני עוד מתעייץ עם עוד אנשים 4 (21.1%)

אני לא כל כך בטוח במפרט שנותנים פה 0 (0%)

לא יודע :-/ 2 (10.5%)

סך הכל הצבעות: 19

פורסם

מתן, למה פתחת דיון חדש כדי לשים תוצאות ביניים של הסקר שלך? אין צורך בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים