עבור לתוכן

דעה - ביטול אפשרות התגובות ב-TradeZone

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

דבר ראשון, אם זה לא המקום המתאים אני מתנצל מראש.

אני משתמש דיי ותיק ומוכר כאן בפורומים ואת ההודעה הזו החלטתי לכתוב בעילום שם מסיבות שמיד יתבהרו.

לעניין:

מערכת ה-TradeZone בגירסתה המחודשת והעדכנית שעלתה לאתר לא מכבר הביאה עמה שיפורים רבים שהופכים את חווית ה-Trade ליעילה הרבה יותר מבעבר.

עם כל השיפורים הללו, נכלל גם דבר שאני (ואני מאמין שעוד משתמשים ותיקים) רואים בו חיסרון.

אני מדבר כמובן על אפשרות הצבת התגובות. זה לא סוד שאחוז ניכר מאוכלוסיית אתר איכותי זה הינו (אין דרך ממלכתית לנסח את זה - אז אני לא אנסה) ילדים.

כמי שביצע בעבר מכירות מוצלחות רבות באמצעות מערכת זו אני לא יכול שלא להתרעם על מה שקרה למערכת ה-TradeZone. ממערכת הוגנת ואיכותית שסייעה לי ולמשתמשים אחרים למכור/לקנות חומרה במאות ואף אלפי שלקים ה-TradeZone הפכה לזירת התנצחויות של חבורת זבי חותם בני 13 (תסלחו לי על התסכול - זה פשוט מכעיס). אותם משתמשים, שאינם מבינים דבר או חצי דבר בשוק החומרה/מחירים מציבים פוסטים (לעיתים קרובות תוך שימוש בלשון שהנייר אינו סובל) שכל קשר בינם לבין המציאות הינו מקרי בהחלט. וכל זאת רק בשביל לגרום לאנשים שמפרסמים כאן להוריד מחירים (לא שזה משנה לאותם ילדים, הם ממילא לא יכולים להרשות לעצמם). אז נכון שישנם עוד אתרים ברשת שאפשר לפרסם בהם, אבל יש רק אתר מקצועי אחד ופשוט חבל לראות את התת רמה הזאת.

כל מי שחושב שהמחירים לא הוגנים, ובכן, יש מערכת מסרים, מייל, ICQ, מסנג'ר - לא חסרות אפשרויות למיקוחים.

או בקיצור, כמו שהישראלי המומוצע אומר, "רוצה, קונה! לא רוצה, לא קונה!".

אני מקווה שההודעה הזו תגיע למי שצריך ושמה שהעליתי כאן בהחלט ישקל בחיוב ע"י האחרים.

בבקשה תרגישו חופשי לומר מה דעתכם בנושא.

פורסם

פותח התרד, להבא תוכל לפנות אל המנהלים המתאימים ( ;D), ואם נמצא לנכון אנו נעלה את העניין להתייעצות בפורום.

בכל אופן, מערכת ה-TZ באה לתת מענה נוח, לכלל המוכרים והקונים.

ישנם (לצערנו זה הרוב) אנשים שלא יכולים להתאפק, ומגיבים בצורה מוגזמת או מטומטמת.

בגלל זה יש מנהלים ואנשי צוות, אם אתה רוצה להעיר או לדעתך משהו לא מוצדק, אתה מוזמן לפנות אלינו.

קרה ולא מעט שגולשים ביקשו ממני למחוק הודעות לא רצויות, שאכן נמצאו כהודעות מיותרות.

אך לא כל הודעה של משתמש כמו "יש יותר זול" וכו, צריכה התייחסות.

כמו כן, קשה לי להאמין כי הצעד של הורדת התגובות, תכנס באמת לפועל, אך אני אישית ושאר האחראים נעקוב יותר בעניין זה.

אם צריך גם יוזהרו משתמשים.

להבא בבקשה, בכל תענה או עצה, אתה וכלל המשתמשים בפורום מתבקשים לפנות אל חברי הצוות בהודעות פרטיות, תשובה מספקת מובטחת.

פורסם

אני גם מבקר מידי בטרייד זון , ולפי דעתי אין לבטל את התגובות ,

רק יש להעמיד מישהו שימחק כל מיני הודעות לא ראויות , או שירחיק אנשים לא סימפטים וכולי .

פורסם

או לתת לבעל המכירה שליטה גם על ההודעות במכירה שלו.

שהוא יכול למחוק הודעות שנראו לו לא ראויות...

ואפשר לשים על זה מערכת פיקוח אם רוצים.

פורסם

יש לי פתרון קטן,לשים כפתור בשם "ספאם" בכל תגובה וכל אחד יוכל לדווח.

פורסם

לפותח הדיון, עם כל הכבוד לעובדת היותך חבר בפורום (ולא כל-כך וותיק מסתבר אחרת היית יודע שאתה עובר על חוקי הפורום עפ תיחת משתמש כפול) הדיון שלך במקום. פורום כללי הוא לא פורום "על האתר" ולשם כך יש דרך ליצירת קשר עם הנהלת האתר, כפי שהמגיב הראשון כבר הראה לך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=301372.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים