עבור לתוכן

לינשום נקי. (כניסה חובה)

Featured Replies

פורסם

HWZONE, חוק העישון החדש בסכנה - אנו זקוקים לעזרתך המיידית!

מחר, יום ד' (2.1.07) בשעות הצהריים תועלה בכנסת, בניסיון למחטף וללא כל הודעה מוקדמת, הצעה גרועה מאוד של חה"כ צבי הנדל (מפד"ל) המנסה לסרס את החוק החדש אשר כה עמלנו בשנה האחרונה לתמוך בו. ההצעה, אם תתקבל, תביא להחזרת המצב להיות מעושן לגמרי במסעדות, בברים ובמועדונים. על פי הצעתו של חה"כ הנדל, החוק האוסר עישון במקומות בילוי לא יחול על מקום בילוי שבעליו הודיע כי העישון בו מותר... הודעה זו צריכה להתבסס על היתר שיינתן לאותו מקום בילוי על ידי הרשות המקומית שבשטחה הוא נמצא. ח"כ הנדל, יש לציין, נחשב למעשן כבד הצורך עשרות סיגריות ביום כבר שנים רבות.

נבקשך לכתוב מכתב ולהביע דעתך לגבי החוק המוצע, או לעשות שימוש במכתב שהכנו לחברי הכנסת (http://www.linshom.com/law/Hendel.htm)

. בשל הדחיפות יש לעשות זאת כעת!

לאן לשלוח את המכתב וכיצד? חברי הכנסת כמעט ולא בודקים מיילים, לכן, ישנן שתי דרכים יעילות כרגע, אנא השתדלו לבצע את שתיהן.

רשימת מספרי הטלפון והפקס של חברי הכנסת נמצאת כאן.(http://www.linshom.com/law/Knesset.htm)

1. לשלוח למספר חברי כנסת את המכתב בפקס! למי נבקשך לשלוח מבין 120 חברי הכנסת? כדי שכל חברי הכנסת יקבלו פקסים, החלטנו לנקוט בשיטה הבאה: נבקשך לשלוח את המכתב בפקס לכל חבר כנסת ששמו הפרטי או שם משפחתו מתחיל באות בה מתחיל שמך הפרטי או שם משפחתך. לדוגמא: תומכת בשם "פנינה קהאן" תשלח לכל חברי הכנסת ששמם הפרטי או שם משפחתם מתחיל באות פ' או באות ק' (קולט אביטל, אופיר פינס, יוחנן פלסנר, מאיר פרוש, עמיר פרץ). רצוי "להגדיל ראש" ולשלוח כמה שיותר פקסים. מומלץ להוסיף פתיח אישי ותודה בשמכם המלא ובכתובתכם (אך אין זאת לא חובה). במידה ולחבר כנסת מסוים לא רשום מספר הפקס, מומלץ להתקשר ולברר מה המספר ואז לשלוח.

2. להתקשר לחברי כנסת בטלפון על מנת לוודא שהם מגיעים למליאה ומצביעים נגד הצעת החוק של חה"כ הנדל. ביכולתך להתקשר לחברי הכנסת על פי השיטה של הפקסים (ולאו דווקא למי שאתם מכירים או תומכים בו) - כך נגיע לכל חברי הכנסת. אם עונות מזכירות או יועצים פרלמנטריים - יש להעביר דרכם את המסר לחברי הכנסת. אם יש לך עוד כמה דקות, נבקשך להתקשר לעוד חברי כנסת.

HWZONE, אנחנו אלפי אנשים - שכל אחד יעשה מאמץ ויחדיו נצליח במשימה זו! מתי בפעם האחרונה ניתנה לך זכות להשפיע באופן כה ישיר?

זה דחוף ביותר - בבקשה להתקשר /לפקסס עוד היום...

• תגובות 72
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעשנים אכלתם אותה

פורסם

ואם אני תומך בהצעה של ח"כ הנדל?

פורסם

אז אתה לא חלק מHW!!! :bash: :bash: שלח שלחשלחחחחח

;D

פורסם

תלך לעשן איתו נרגילה במשרד

פורסם

אני אישית לא מבין את הבעייה, ההצעה טוענת שיבעלי עסקים יכולים לבקש היתר מיוחד מהרשות המקומית/עירייה לאפשר עישון במקום ציבורי.

כמות ההיטרים לא תעלה על 20% מהעסקים.

אני אישית תומך בהצעה.

למה אני כמעשן צריך לסבול, אין לי בעייה שיהיו רק 20% ממקומת הבילוי שבהם אפשר לעשן, אבל שלא יהיו בכלל??? זאת הפלייה של הציבור המעשן, ואם כל הכבוד לח"כ במדינה ולציבור הלא מעשן במדינה אבל כמו לכל אחד אחר לי יש את הזכות לעשן ולכן צריכה להיות לי את הזכות לעשן במקומות ציבוריים.

חוץ מזה אם החוק לא יעבור אתה עדיין תגיע למקומות שבהם אנשים מעשנים, פשוט כדי להכנס אליהם תהיה חייב להיות חבר מועדון, שבכניסה תחתום על חוזה מועדון שבו יאמר במפורש שזה מועדון פרטי לחברי מועדון בלבד ולא מקום ציבורי גם אם זה אין לי בעייה כי רוב המקומות יהפכו לכאלו עם הזמן, פשוט כי בקהל הצעירים שאליו מקומות אלו מיועדים יש אחוז גדול מידי של מעשנים!!!! ואני כבר מקיר כמה דוגמאות כאלה שבהם אני חבר מועדון ואלה מקומות פרטיים. ככה שאם אתה רוצה שיהיו מקומות ציבוריים אני מציע שהחוק יעבור, ולא אתה תיתקל בהמון כרטיסים בארנק שלך בזמן הקרוב (כרטיסים של חבר מועדון).

פורסם

תראה תאכלס!והינה אני אומר את זה עכשיו! אני נגד עישון!! במיוחד במקומות ציבורים!! ובחיים שלי לא ניסיתי סיגריה! ואני גם לא ינסה! אבל מה אכפת לי אם הם רוצים לעשן שיעשנו! מה אכפת לי שימותו מצידי.

אבל אם בעל מקום כמו בר פרטי רוצה לאפשר שיעשנו אצלו זכותו! וזכותו של המתלונן נגד עישון לא ללכת לאותו פאב, יש מספיק מתחרים ומקומות אחרים לבילוי שיוכל לצאת אליהם.

רק שתדע יש הרבה עסקים שמפסידים מהחוק הזה. אז אם הם רוצים לאפשר למעשנים לעשן בחלק המקומות בהתאם תן להם. במלא אם יתנו לעשן במסעדות,ובברים וכו.. יתנו לאותם מעשנים איזור סגור מסוים שיהיה לרשותם, ולא יפריע לך הלא מעשן.

ושוב אני בעד החוק נגד עישון, אבל שלא יגזימו ויכניסו את זה לעסקים פרטים בכוח. זה זכותו של בעל העסק לאפשר עישון בעסק שלו. ואם אתה נחנק מהעישון אל תכנס לשם, או תלך לאיזור שלא מעשנים בו שיוגדר מראש.

פורסם

+1 קר בחוץ.... ;D

פורסם

אני אישית לא מבין את הבעייה, ההצעה טוענת שיבעלי עסקים יכולים לבקש היתר מיוחד מהרשות המקומית/עירייה לאפשר עישון במקום ציבורי.

כמות ההיטרים לא תעלה על 20% מהעסקים.

אני אישית תומך בהצעה.

למה אני כמעשן צריך לסבול, אין לי בעייה שיהיו רק 20% ממקומת הבילוי שבהם אפשר לעשן, אבל שלא יהיו בכלל??? זאת הפלייה של הציבור המעשן, ואם כל הכבוד לח"כ במדינה ולציבור הלא מעשן במדינה אבל כמו לכל אחד אחר לי יש את הזכות לעשן ולכן צריכה להיות לי את הזכות לעשן במקומות ציבוריים.

חוץ מזה אם החוק לא יעבור אתה עדיין תגיע למקומות שבהם אנשים מעשנים, פשוט כדי להכנס אליהם תהיה חייב להיות חבר מועדון, שבכניסה תחתום על חוזה מועדון שבו יאמר במפורש שזה מועדון פרטי לחברי מועדון בלבד ולא מקום ציבורי גם אם זה אין לי בעייה כי רוב המקומות יהפכו לכאלו עם הזמן, פשוט כי בקהל הצעירים שאליו מקומות אלו מיועדים יש אחוז גדול מידי של מעשנים!!!! ואני כבר מקיר כמה דוגמאות כאלה שבהם אני חבר מועדון ואלה מקומות פרטיים. ככה שאם אתה רוצה שיהיו מקומות ציבוריים אני מציע שהחוק יעבור, ולא אתה תיתקל בהמון כרטיסים בארנק שלך בזמן הקרוב (כרטיסים של חבר מועדון).

אתה צודק, ואני מדבר בתור לא-מעשן.

די לצביעות הזאת! גם למעשנים יש זכויות, זה שהם נרמסות במסווה של "זה מזיק לבריאות" לא אומר כלום!

פורסם

תלך לעשן איתו נרגילה במשרד

יאללה קבענו,מי רוצה להצטרף?

תפוחיים.

פורסם

יאללה קבענו,מי רוצה להצטרף?

תפוחיים.

אני אני!! ומלון...

פורסם

אני אני!! ומלון...

נתפשר על תפוחיים מלון?

נשמע לי מעולה :cool2:

פורסם

אין שום דבר מהנה בלעשן

אנשים מעשנים רק בשל הסיבות הבאות:

1. פוזה

2. חברה

3. התמכרות

4. הרגל

1-2 בערך אותו דבר כנל 3-4

אין שום סיבה אמיתית לעשן

אני מאמין שבעוד כמה עשרות שנים העישון יעלם כליל מן העולם

ואם אתם מכורים לזה ולא יכולים להפסיק , פשוט תזריקו לעצמכם ניקוטין , עדיף

פורסם

אין שום דבר מהנה בלעשן

אנשים מעשנים רק בשל הסיבות הבאות:

1. פוזה

2. חברה

3. התמכרות

4. הרגל

1-2 בערך אותו דבר כנל 3-4

אין שום סיבה אמיתית לעשן

אני מאמין שבעוד כמה עשרות שנים העישון יעלם כליל מן העולם

ואם אתם מכורים לזה ולא יכולים להפסיק , פשוט תזריקו לעצמכם ניקוטין , עדיף

צודק.

לנרגילה לפחות יש טעם :)

פורסם

מה קרה לימים הטובים בהם בכל מקום היה אזור מעשנים? וואלה מגיע למעשנים מקום לעשן בו, הבעיה בעישון זה שזה מסריח ומפריע ל-לא מעשנים...

במקום ללכת לקיצוניות של לאסור עישון בכל מקום חוץ מהרקטום של המעשן, פשוט להחזיר את עניין ה"איזור עישון"... ובאמת לתחום אותו, לא סתם לקחת 8 שולחנות רנדומלים ולהכריז עליהם כמקומות למעשנים בעוד שולחנות הלא-למעשנים נמצאים ס"מ מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים