פורסם 2008 בינואר 117 שנים שלום חברים..רכשתי לפני כשבוע את ה 226BW.. כשהתקנתי אותו הכל עבד מצויין, בחיבור דיגיטלי (DVI) לכרטיס 8800 GT שלי.היום לפתע המסך לא נדלק בבוקר (המחשב כן, המסך לא) ולאחר ניסיונות חוזרים לתקן המצב גיליתי שהמסך כן נדלק כשאני מחבר אותו בחיבור האנלוגי הפשוט אך לא בדיגיטלי...כרגע הוא מחובר בחיבור האנלוגי לצערי והדיגיטלי פשוט לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה? כבל? הכרטיס לא משדר וידאו דיגיטלי פתאום?הרי הוא עבד בחיבור DVI כשבוע פלוס..אשמח לשמוע רעיונות, תודה.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים תנסה לבדוק חיבור DVI של כרטיס מסך אחר רצוי במחשב אחר על מנת לבדוק אם יש בעיה בכרטיס מסך שלך או בכניסת ה-DVI של המסך עצמו.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר תנסה לבדוק חיבור DVI של כרטיס מסך אחר רצוי במחשב אחר על מנת לבדוק אם יש בעיה בכרטיס מסך שלך או בכניסת ה-DVI של המסך עצמו.אתה מכיר במקרה תוכנה שיודעת לאבחן את היציאות מהמסך ומהכרטיס מסך?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים התוכנות דיאגנוסטיקה שאני מכיר משמשות לזיהוי ובחינת ביצועי רכיבי חומרה, כגון everest, PC WIZARD ו-sandra , אבל אני לא חושב שזה יעזור לך לאבחן את הבעיה. נסה להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך והדרייבר VGA של לוח האם. לא יזיק לנסות זאת לפני בדיקת המסך עם כרטיס מסך שונה/כבל DVI אחר.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר התוכנות דיאגנוסטיקה שאני מכיר משמשות לזיהוי ובחינת ביצועי רכיבי חומרה, כגון everest, PC WIZARD ו-sandra , אבל אני לא חושב שזה יעזור לך לאבחן את הבעיה. נסה להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך והדרייבר VGA של לוח האם. לא יזיק לנסות זאת לפני בדיקת המסך עם כרטיס מסך שונה/כבל DVI אחר. על זה לא חשבתי אנסה עכשיו ותודהרבה לך so far
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.