עבור לתוכן

נעלמה לי הנורה הירוקה בתחתית המסך לאחר עידכון BIOS (מסך: Dell 2007WFP)

Featured Replies

פורסם

שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard

אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה.

מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?!

תודה :)

פורסם

המסך לא פועל? נשמע לי כמו צירוף מקרים מטורף, תבדוק על מחשב אחר ותראה אם שם הנורה נדלקת.

אני לא מאמין שיש קשר לעידכון ביוס.

פורסם
  • מחבר

המסך פועל בסדר גמור, זו רק הנורה שפתאום לא עובדת, וזה קרה בדיוק לאחר עידכון הביוס ולא היה שום קצר בחשמל או משהו בסגנון לכן זה מוזר שזה יקרה אחרי עידכון ביוס (שזה פעם ראשונה שאני עושה ללוח-אם הזה) ושזה לא יהיה קשור אליו.

אגב, הנורה דולקת כשהמסך נמצא במצב Power Save (כשמכבים את המחשב) והנורה הזו דולקת בצבע כתום במצב זה כמו שצריך, אבל לא דולקת במצב שהמסך דולק בצבע ירוק.

פורסם

המסך מראה תצוגה של המחשב? POST וחלונות? תנסה לחבר את חיבור ה DSUB, ואם הוא גם לא מגיב למחשב אז אולי עדכון הביוס לא עבר בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זה חיבור DSUB ?

וכן, המסך פועל רגיל, אני רואה סרטים רגיל, משחק משחקים רגיל, וגולש באינטרנט רגיל ומשתמש רגיל. חוץ מהנורה שפתאום החליטה לא להידלק.

ואיך אני בודק אם עידכון הביוס לא עבר בהצלחה ?

פורסם

DSUB

istockphoto_482775_d_sub_plugs.jpg

אז בעצם המנורה לא דולקת בשום מצב חוץ ממצב שבו המחשב מכובה?

תנסה עם כרטיס משך אחר בחיבור DVI

או פשוט תוצא את המסך מחשמל ותחבר חזרה (כמו איפוס)...

פורסם

עשית restore defult אחרי העדכון?

פורסם

סתכל בהגדרות של הביוס בקטע של הדיספליי או של החיבור של הכרטיס מסך אפילו (PCI-E או מה שיש לך)

פורסם

מאחורי כל מספר כזה במסך יש שתי נורות LED, אחת ירוקה ואחת כתומה.

לדעתי, הרבה יותר סביר שנורת ה-LED הירוקה התקלקלה, ובמקרה זה קרה אחרי עדכון ביוס.

אולי רק שמת לב לזה אחרי שהמסך נכבה ונדלק אחרי העדכון. אולי זה פשוט היה התזמון.

מה שבכל זאת הייתי מנסה לעשות הוא לנתק את המסך מהחשמל לכמה דקות ואז להחזיר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לנתק את המסך לכמה דקות ואז להחזיר, שום דבר לא השתנה.

בקשר לחיבור DSUB, מה שאתה מראה פה זה בעצם חיבור VGA, לא ? והוא מציג לי את המספר של ה VGA ואין צורך לחבר כבל כזה גם כן בשביל זה כי בהחלפת אותות הוא מציג את הספרה 1.

ואחרי העידכון של הביוס עשיתי Restore Defaults או Optimized משהו כזה ולאחר השינוי הזה אני ערכתי כמה דברים בביוס, כגון שינוי תזמונים של זכרונות... זה יכל להשפיע?

אז בכל מקרה זה אומר שהנורת LED הזו נשרפה ב 100% ? אם כן תיאורטית אני יכול לממש על זה אחריות ?

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים