פורסם 2008 בינואר 117 שנים מישהו פה היה פעם בחנות "קסטרו" ? אם כן , אז איך הג'ינסים לגברים שמה? החברה איכותית או סתם זבל ? שווה לקנות אצלהם ?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מבין החברות הישראליות היא הכי איכותית לבגדי גברים לדעתי (הם וchaos), אבל כמו שאמרו לך, לך ותראה בעצמך.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר לך ותראה? איך אני שונא תחכמולוגים האלה , חושבים הם הכי חכמים בעולם ! לא חשבת שאוליי אני גר במקום שאין שמה חנות קסטרו ובשביל להגיע לעיר שיש בה חנות קסטרו אני צריך לנסוע שעות ? אז לפני שאני מחליט לנסוע אני צריך דעות על החנות ! שלא יצא שסתם נסעתי .
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר אמרו לי שהג'ינס הכי יקר שמה עולה 500 שקל . והכי זול 250 שקל .. זה נכון?יש שמה ג'ינסים איכותיים ב400 שקל?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אני קניתי לפני איזה חודש - חודשיים ג'ינס שם ב150 ש"ח אני חושב... היה מבצע של ישראכארט...ג'ינסים ממש איכותיים.. (::
פורסם 2008 בינואר 117 שנים כן הם לא זולים , בשבוע שעבר הוצאתי שם קרוב ל400 ש"ח על חולצה אחת אם אתה חושב שזה יקר אז למה קנית?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים בכל הנוגע לג'ינסים לדעתי הם משלבים הכי יפה בין מחיר לאיכותדיזל יקר מאודבקסטרו קניתי לא מזמן ג'ינס ב-300 ורואים את האיכות
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר שבוע הבא אני הולך אליהם אני קונה את הג'ינס הזה..מה אתם אומרים עליו ?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.