פורסם 2008 במאי 2617 שנים דואל צא'נל לא ישנה אצליך או אצל אף-אחד משהו סתם המחשב יעבוד יותר מהר אבל זה לא משנה מהירות של משהו...הזיכרון שהוספתה זהה לחלוטין למה שכבר יש לך בחשב זה מאוד מאוד חשוב..!!!??????????
פורסם 2008 במאי 2617 שנים אלוהים איזה סלט ירקות עושים פה.....אוקיי, דבר ראשון, לגבי חברה וכו'-זה לא משנה בגרוש. חשוב שהזכרונות יהיו באותו תדר ובאותו CL, כל השאר לא משנה בכלל.לגבי Dual channel- זה מגדיל את רוחב הפס של הזכרונות מ 64 ל 128 ביט, אבל זה בהחלט שלא משנה את התדר שלהם, בכלל.הזכרונות הם 800mhz, יעבדו ב 800 גם בסינגל וגם בדואל צ'אנל. אגב, אין כ"כ הרבה חשיבות לנושא. DC לא נותן הבדל משמעותי בביצועים.ואגב, זה ששאל את השאלה, באיזו קונפיגורציה הזכרונות שלך? 2X2GB?
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים מחבר שלום לכולם וחג שמחלאחר שעשיתי עידכון לביוס ה OC שלי לא מצליחכל פעם שאני שם את אותם הגדרות שעבדתי איתם שנה באופן מצויין ,המחשב עושה ריסטרט ומחזיר את ההגדרות הרגילותודבר נוסף. איך אני יודע איזה גירסה ה לוחאם שלי GA-P35-DS3L (rev. 2.0) או REV 1.0תודה לכולם
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים הREV רשום על גבי הPCB של הלוח אם עצמו..פתח את המארז וחפש אותו..או שתבדוק עם CPU-Z בלשונית לוח האם..כמו כן לגבי הגדרות..קונפיגורציה שעובדת על גריסת ביסו X לא מחייבת שתעבדו על Y..כל גירסה והשגעון שלה..היתרון הוא שאתה יודע לאן המערכת מסוגלת להגיע..ולכן תתחיל מלקבע את הפרמטרים הרגילים..תעלה טיפה את הבאס ותראה איך הולך..
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים אני מתכוון מתדר הבסיס של המעבד והלאה..אם אתה יודע לאן המעבד מסוגל להגיע..אז תוריד קצת מזה ותנסה לייצב אותו וכך הלאה.
פורסם 2009 באפריל 2916 שנים מחבר לצערי לא עוזר כלוםכל פעם שאני מנסה הביוס עושה ריסטרט ומחזיר את ההגדרות הקודמות אלו ההגדרותL - לשנות ל ENABLED2. לוודא ש MEMORY PERFORMANCE ENHANCE נמצא על STANDARD3. לשנות את CPU RATIO CONTROL בהתאם המכפלת המעבד בשימוש - אצלך זה 8.4. לקבע את ה PCIE FREQUENCY ל 100.5. את ה - OC מבצעים ע"י שינוי ה FSB FREQUENCY- תדר הבסיס הטבעי של המעבד שלך הוא 333 ומהערך הזה אתה אמור להתחיל.6. לקבע את יחס הזכרונות ל 1:1 - נמצא תחת השם : SYSTEM MEMORY MULTIPLIER - לשנות אותו ל 2.7. ב DRAM TIMING הכנס את תיזמוני הזכרונות. - פירוט בהמשך.8. לקבוע את המתח למעבד ב CPU VOLTAGE - פירוט בהמשך9. לקבוע את המתח לזכרונות ב DDR2 OVERVOLTAGE CONTROL .
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים מחבר ניסיתי הכול !!!נמחשב עושה ריסטרט ומחזיר את ההגדרות הקודמות !!!לא מוצא פיתרון
פורסם 2009 במאי 116 שנים במידה ועידכון הביוס לא היה משמעותי מבחינתך תמיד תוכל לחזור לביוס הקודם. : מציע שתבדוק שוב את נושא תיזמוני הזכורונות. לעיתים יש שוני ב LATENCIES הפנימיים של הלוח בין גרסאות ביוס שונות לכן ניתן שוב לשחק גם עם GMCH.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.