פורסם 2008 בינואר 117 שנים שלום רב לכולם ברשותי המפרט הבאE6750 מעבדלוח GIGABYTE P35-DS3Lזיכרון 2048MB DDR II 800MhzNvidia GeForce 8500GT 1024MB PCIEמאורר למעבד-SPIRE D.C775ספק כוח-REAL EZ COOL 450W 12 CMFברצוני לעשות OC בתחום המגבלות ולא מעבר לכךקראתי את המדריך בעיון ,אבל ברצוני לקבל דעה נוספת או מישהו אם מפרט דומה שעשה OCתודהרבה ואשמח לעזרה שי [br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 09:36:47דרך אגב אני לא מצליח להיכנס לביוס
פורסם 2008 בינואר 117 שנים תלחץ delete איך שמופיע לך המסך הלבן שהמחשב עולההאמת שאני גם שוקל לעשות OC עד 3 GHz עם אותו מעבד ולוח ואם הקירור שלי הוא נינג'ה פלוסכדי לעשות OC בלוח שלנו שתיכנס לביוס ברשימה השמאלית האפשרות האחרונה היא של OCשם אתה יכול לשלוט על המתחים ותדרים וכו...וכמובן תיזהר לעשות שטויות
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר מישהו במקרה עשה OC למפרט כזה???או יודע מהם רמות בטוחות של OC במפרט כזה?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים ע"מ שתוכל להתחיל באוברקלוק אני מציע שתשיג את התוכנות הבאות:1. CORETEMP - http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTempBeta.zip2. פריים 95 ורסיה אחרונה: http://www.majorgeeks.com/Prime95_d4363.html3. להוריד את CPUZ מכאן : http://www.cpuid.com/download/cpu-z-142.zipלפני התחלת ביצוע ה - OC יש לקבוע מספר פרמטרים בביוס.1. CPU HOST CONTROL - לשנות ל ENABLED2. לוודא ש MEMORY PERFORMANCE ENHANCE נמצא על STANDARD3. לשנות את CPU RATIO CONTROL בהתאם המכפלת המעבד בשימוש - אצלך זה 8.4. לקבע את ה PCIE FREQUENCY ל 100.5. את ה - OC מבצעים ע"י שינוי ה FSB FREQUENCY -6. לקבע את יחס הזכרונות ל 1:1 - נמצא תחת השם : SYSTEM MEMORY MULTIPLIER - לשנות אותו ל 2.7. ב DRAM TIMING הכנס את תיזמוני הזכרונות. - פירוט בהמשך.8. לקבוע את המתח למעבד ב CPU VOLTAGE - פירוט בהמשך9. לקבוע את המתח לזכרונות ב DDR2 OVERVOLTAGE CONTROL .ע"מ להכנס לתפריט התיזמונים בביוס אתה צריך ללחוץ CTRL +F1 בעמוד הראשי של הביוס - ע"מ לדעת באיזה תיזמונים להשתמש אני מציע שתבדוק קודם ב CPUZ תחת לשונית ה SPD רשומים התיזמונים לזכרונות שלך.לגבי מתח למעבד - תבדוק את ה VID של המעבד (הערך מופיע ב CORETEMP) - הערך הנ"ל מייצג את המתח המינימלי שמוגדר למעבד הספצפי שלך ע"י INTEL לעבודה בתדר סטוק - תוכל להשתמש בערך זה ע"מ להתחיל את ה OC שלך.אני ממליץ לבדוק את יציבות המעבד עם ORTHOS SMALL FFTS.כמובן שיש לנטר את הטמפרטורה עם CORETEMP במהלך הבדיקה...מומלץ לא לחרוג מ 70 מעלות.את ORTHOS SMALL FFTS הייתי מריץ כ 30-45 דקות ...ובסוף כשהיתי מוצא את הOC שבו אני רוצה להשאר הייתי מריץ ORTHOS SMALL FFTS למספר שעות.לאחר מכן הייתי קובע יחס ותיזמונים מתאימים יותר ומריץ בדיקת BLEND שוב למספר שעות.דרך אגב אנא שנה את הכותרת לכלול את שם המעבד ולוח האם.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר Nimrodimתודה רבה אני יתחיל ב OC ביום שישי ,אני מקווה שלא יהיו בעיות רציניות בשידרוג
פורסם 2008 בינואר 317 שנים אני מאחל לך בהצלחה אחי!אני אשמח אם תשתף אותי במה אתה עושה על מנת שאני יוכל ללמוד ואולי להתחיל גם בOC!יש לנו מערכת דומה
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר Nimrodim שלום רבהתחלתי סוף סוף לשנות את ההגדרות של הBIOS1. CPU HOST CONTROL - לשנות ל ENABLED2. לוודא ש MEMORY PERFORMANCE ENHANCE נמצא על STANDARD3. לשנות את CPU RATIO CONTROL בהתאם המכפלת המעבד בשימוש - אצלך זה 8.4. לקבע את ה PCIE FREQUENCY ל 100.5. את ה - OC מבצעים ע"י שינוי ה FSB FREQUENCY -6. לקבע את יחס הזכרונות ל 1:1 - נמצא תחת השם : SYSTEM MEMORY MULTIPLIER - לשנות אותו ל 2.7. ב DRAM TIMING הכנס את תיזמוני הזכרונות. - פירוט בהמשך.8. לקבוע את המתח למעבד ב CPU VOLTAGE - פירוט בהמשך9. לקבוע את המתח לזכרונות ב DDR2 OVERVOLTAGE CONTROL .אחרי החלק הזה קצת איבדתי אותך, מי שלב 7 לא הבנתי מה לעשות!!!!אשמח לעזרהCPU-Z 1.43 report fileProcessor(s) Number of processors 1Number of cores 2 per processorNumber of threads 2 per processorName Intel Core 2 Duo E6750Code Name ConroeSpecification Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHzPackage Socket 775 LGAFamily/Model/Stepping 6.F.BExtended Family/Model 6.FCore Stepping G0Technology 65 nmCore Speed 1017.3 MHzMultiplier x Bus speed 8.0 x 127.2 MHzRated Bus speed 508.6 MHzStock frequency 2666 MHzInstruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64TL1 Data cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line sizeL1 Instruction cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line sizeL2 cache (per processor) 4096 KBytes, 16-way set associative, 64-byte line sizeChipset & Memory Northbridge Intel P35/G33/G31 rev. A2Southbridge Intel 82801IB (ICH9) rev. 02Graphic Interface PCI-ExpressPCI-E Link Width x16PCI-E Max Link Width x16Memory Type DDR2Memory Size 2048 MBytesMemory Frequency 127.2 MHz (1:1)CAS# Latency (tCL) 4.0 clocksRAS# to CAS# (tRCD) 3 clocksRAS# Precharge (tRP) 3 clocksCycle Time (tRAS) 4 clocksCommand Rate (CR) 2TSystem System Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd.System Name P35-DS3LSystem S/N Mainboard Vendor Gigabyte Technology Co., Ltd.Mainboard Model P35-DS3LBIOS Vendor Award Software International, Inc.BIOS Version F7BIOS Date 11/29/2007Memory SPD Module 1 DDR2, PC2-6400 (400 MHz), 2048 MBytes, unknown brandSoftware Windows Version Microsoft Windows Vista (6.0) Ultimate Edition Service Pack 1, v.744 (Build 6001)DirectX Version 10.0
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים תתחיל עם להוריד את CORETEMP החדש:http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp.zipו CPUZ החדש:http://www.cpuid.com/download/cpu-z-143.zipתעלה תמונות מ CPUZ לשונית ה SPD ו MEMORY וכן תמונה מ CORETEMP.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים shay820 של איזה חברה הזכרונות שלך?ואני לא חושב שיעזור אם תקפיץ את זה כל כמה זמן גם ככה נימרוד לא מחובר אז הוא לא יוכל לעזור לךאני בטוח שכשהוא יתחבר הוא יגיב פה ישר!בכל מקרה כל הכבוד!
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים נתחיל מחדש, אני רואה שיש קצת בלאגן כאן:לפני התחלת ביצוע ה - OC יש לקבוע מספר פרמטרים בביוס.1. CPU HOST CONTROL - לשנות ל ENABLED2. לוודא ש MEMORY PERFORMANCE ENHANCE נמצא על STANDARD3. לשנות את CPU RATIO CONTROL בהתאם המכפלת המעבד בשימוש - אצלך זה 8.4. לקבע את ה PCIE FREQUENCY ל 100.5. את ה - OC מבצעים ע"י שינוי ה FSB FREQUENCY- תדר הבסיס הטבעי של המעבד שלך הוא 333 ומהערך הזה אתה אמור להתחיל.6. לקבע את יחס הזכרונות ל 1:1 - נמצא תחת השם : SYSTEM MEMORY MULTIPLIER - לשנות אותו ל 2.7. ב DRAM TIMING הכנס את תיזמוני הזכרונות. - פירוט בהמשך.8. לקבוע את המתח למעבד ב CPU VOLTAGE - פירוט בהמשך9. לקבוע את המתח לזכרונות ב DDR2 OVERVOLTAGE CONTROL .ע"מ להכנס לתפריט התיזמונים בביוס אתה צריך ללחוץ CTRL +F1 בעמוד הראשי של הביוס - ע"מ לדעת באיזה תיזמונים להשתמש אני מציע שתבדוק קודם ב CPUZ תחת לשונית ה SPD רשומים התיזמונים לזכרונות שלך. - ע"פ התמונות של ה SPD תשתמש ב 5.5.5.15.לגבי מתח למעבד - תבדוק את ה VID של המעבד (הערך מופיע ב CORETEMP) - הערך הנ"ל מייצג את המתח המינימלי שמוגדר למעבד הספצפי שלך ע"י INTEL לעבודה בתדר סטוק - תוכל להשתמש בערך זה ע"מ להתחיל את ה OC שלך.- ה VID שמופיע ב CORETEMP אצלך הוא 1.1875 - תתחיל עם קביעת מתח של 1.25 זה גם יהיה תקין ויתן לך מרווח ל OC.לפי התמונות שמת את היחס לזכרונות ב 1:1 . אבל קבעת FSB FREQUENCY מאוד נמוך של 127 אתה אמור להתחיל מ 333.בנוסף לא קבעת את תיזמוני הזכרונות. - תיקבע אותם לפי מה שתארתי פה למעלה. אח"כ נמשיך אחרי שתבצע את הפעולות הללו תעלה עוד פעם תמונות של לשונית ה MEMORY ו CPU מ CPUZ שוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.