עבור לתוכן

מסך מחשב EIZO 1931H?

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך

תודה

פורסם

מחיר הכי נמוך הוא ב-IQPC למיטב ידיעתי. בעיות מיוחדות: שום דבר - מדובר במסך מעולה עם כיול צבעים מופתי שמוכן בצורה טובה מאוד מהקופסא לצורך טיפול בתמונות, ורק צריך לנטרל את חיישן הבהירות על מנת לקבע את הבהירות לרמה הרצויה מבלי שתשתנה עם כל הדלקה שלו. אתה יכול לקרוא עליו בסקירה ההשוואתית ל-19" איכותיים בנעוץ בראש הפורום. הגירסה H ללא רמקולים עדיפה בשל אפשרות לכוון את הבהירות ישירות מהחזית (אני לא משתמש במקשים אלה אלא בצירופי מקשים המתוכנתים עם התוכנה שלו, כי זה יותר נוח).

פורסם

כבעל מסך שלהם (במפרט), אני יכול לומר לך שהם ליגה אחרת מכל מסך שחזיתי בו. גם השרות שלהם מצויין לפני חודש הפנל שלי שווק חיים, הייתי אצל היבואן והם הזמינו לי פנל חדש מיפן שהיגיע תוך שבוע ימים, ולאחר יומיים קיבלתי את המסך.

אם אתה רוצה מחיר טוב תפנה אלי לפרטי כי אני מכיר את המנהל שם.

בכלל אני יכול לארגן קנייה קבוצתית במידה ויהיו מעוניינים, במחיר אטרקטיבי.

ואם יש מעוניינים אשמח לעזור וזאת ללא כל תמורה.

פורסם

אמנם איזו זה איזו אבל ה200P7ES לא יותר משתלם ממנו?

פורסם

כבעל מסך שלהם (במפרט), אני יכול לומר לך שהם ליגה אחרת מכל מסך שחזיתי בו.

שאלה לי אליך, כאשר אתה מחשיך את החדר ומציג תמונה שחורה על המסך, האם אתה מבחין בדליפת תאורה מסוימת כמו זו שהופיעה בסקירה, או שהשחור אחיד כמעט לחלוטין כמו ב-971P?

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/14/

אני מנסה לקבוע אם הפאנל שנסקר מייצג את 1931 מההיבט הזה.

פורסם

אמנם איזו זה איזו אבל ה200P7ES לא יותר משתלם ממנו?

מסכים איתך, אכן מדובר על מחיר בעייתי ביחס ל-200P7ES.

אם יש רצון לעבוד רק על גרפיקה, לקרוא טקסט חד ונעים ולנצל שטח עבודה נרחב בזכות רזולוציה גבוהה 1600X1200 הפיליפס יהיה עדיף. כאשר מערבים בכך רצון לצפות בסרטים באופן תדיר במקביל לעבודה על תמונות בפאנל S-PVA עם יחס ניגודיות סטטי גבוה, הנותן צבע שחור עמוק ללא שינוי שלו בזוויות צפייה, האיזו יהיה מאוזן יותר מבחינה זו.

שאלה לי אליך, כאשר אתה מחשיך את החדר ומציג תמונה שחורה על המסך, האם אתה מבחין בדליפת תאורה מסוימת כמו זו שהופיעה בסקירה, או שהשחור אחיד כמעט לחלוטין כמו ב-971P?

http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/14/

אני מנסה לקבוע אם הפאנל שנסקר מייצג את 1931 מההיבט הזה.

ה-L778 כבר לא נמכר יותר, כך שהשאלה לעניין אחידות פאנל שלו לא רלוונטית לגבי S1931. ב-S1931 שאצלי אין בכלל דליפות אור בדיוק כמו ב-971P.

פורסם

הקישור הוא לסקירה של ארז, שהשוותה את 1931 עם 971P. אני לא חושב ש-L778 מוזכר שם. תודה על התשובה.

פורסם

אני חוזר ואומר, פנל ips טוב יותר לגרפיקה ועיבוד תמונה מאשר פנל pva.

לצפייה בתכני HD עדיפות לפנל pva.

* את השוואה הזאת בדקתי עם מכשיר כיול מקצועי על מסכי eizo וגם של אפל עם פנל ips.

פורסם

ברור ש-S-IPS עדיף לטיפול בתמונות. אולם אם המשתמש רוצה גם לצפות בסרטים מבלי לוותר על צבע שחור עמוק וגם לערוך תמונות ברמה ביתית טובה, אז מה תציע לו לרכוש? עדיין אין פאנל S-IPS או A-TW-IPS שמסוגל להציג צבע שחור עמוק לסרטים עם אותו יחס ניגודיות סטטי של 1200:1 ומעלה ללא אפקט Twinkling חזק.

תוכל לומר בבקשה איזה דגם של EIZO בדקת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים