עבור לתוכן

מישהו יודע מה מכיל החגיגת?

Featured Replies

פורסם

רק אל תתפתה לכדורי הפיצוציות השונים! אין לך שום דרך לדעת מה יש בפנים ואיך זה משפיע על המוח.

אי אפשר להרוס מה שלא קיים :-\

פורסם

כספית מהמילה כסף, לא החומר כספית חחח.

בוא אתן לך דוגמא: שקית של מריחואנה עולה 50 שקל ( לא רוצה לדבר על המחירים האמיתים, זה לא רלוונטי), וסתם נגיד חומר אחר עולה 20 שקל. למה שסוחר ימכור לך חומר מעורבב, ובכך יצא מופסד?

lsd, צריך להבין, לא משנה באיזה סרט אתה נמצא, ההשפעה שלו עוברת מהגוף לאחר כמה שעות, ועם ההשפעה נעלם גם הסרט.

מי כן " מקבל", יותר נכון חושף מחלות נפש? אנשים שיש להם בעיות נפשיות במשפחה, אני לא מדבר על משוגעים, אני רק אומר שהlsd מגביר את הסיכוי להתפרצות המחלה, מדובר במשהו גנטי. ככה שאם אתה יודע שלסבא שלך היו בעיות נפשיות קלות, אין לך שום סיבה לחשוב על לקחת סמים מרחבי תודעה כמו מריחאונה ו Lsd, כי אתה מסכן את עצמך במודע.

ושוב, יכול להיות שלא יקרה לך כלום, למרות העבר הרפואי של משפחתך.

אז, שלא יעבדו עליכם.

פורסם

אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!

הזכרת לי את הפרסומת נגד הסמים - "אתה מוכן להשתתף בניסוי?". אז אתה השתתפת. אנחנו לא רופאים ולא יודעים מתי זה יעבור (ובספק אם הם יודעים) - אז תודיע לנו מה קורה לך ומתי (אם) זה עבר. שיהיה לנו לידע כללי.

פורסם

הצעה שלי שיש סיכוי שתעזור לך קצת - ויטמין סי, והרבה ממנו. ולא להפסיק לשתות מים כדי להעיף את זה מהגוף.

ותעשה לעצמך טובה-תשים את הכימיקלים בצד ותגלגל משהו. :cool2:

פורסם

מה הכוונה התרגלות?

אם אתה מקבל סרט רע דפקתה לעצמך את החיים וזה יכול לעשות לך מחלות נפש שלא תיצא מהם

יש כאלה שבכלל מאשפזים בבית משוגעים שזה כמו בית כלא רק שלא נותנים לך להתאבד, גועל נפש

נ.ב

אתה היתה פעם מנהל של 99זון שנסגר או שאני מתבלבל?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 22:14:55

דיוגנס לא בא לי להתווכח איתך יותר מדי כי אני יודע מידע כללי ובאמת לא מומחה בזה, אבל למה שיוסיפו כספית?

ואמרו לי בהרצאה על סמים שיש סוחרים שמערבבים עם סמים אחרים, כמה זה נכון אני לא יודע

בקשר לLSD-

http://www.antidrugs.org.il/template/default.asp?maincat=32&catId=183&pageId=926

אבל מה שאתה אומר בכל מקרה אני לא מתכוון לנסות

התחלת לדבר שטויות עוד לפני התגובה הזאת, ועכשיו גם הבנתי למה.

antidrugs.org.il

עובדים לך על התחת. כאילו ברצינות, אתה מצטט אירגון שבראשו עומדת ג'ודית ניר שלום מוזס (שם ארוך לפוסטמה אחת קטנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים