עבור לתוכן

מישהו יודע מה מכיל החגיגת?

Featured Replies

פורסם

אני עד עכשיו בדאון מתי זה יעבור כבר!??!?!

פורסם

בונא לא נמאס לך כל חודש לפתוח ת'ראד יותר מטומטם שמנסה לצעוק "תראו כמה אני מגניב, לוקח סמים, בלה בלה בלה" חלאסס!

הצעה שלי-אם לקחת חגיגת, תעשה חוקן, ואז לך לפסיכיאטר, דחוף!

פורסם

אני חושב שגת (הצמח של התימנים) אבל בריכוז מאוד גבוהה

ד"א בשום אופן אל תנסה להשתמש במה שאני כותב לך אבל צריך לבדוק מה התופעות לוואי של גז צחוק עם חמצן (משהו דומה למה שיש אצל רופאי שיניים)

ותדע ספורט/לפתור את הבעיה עושה מצב רוח הרבה יותר טוב

לא רוצה לכתוב פה מה אני חושב על אנשים שלוקחים סמים ולמה לעזאזל יש כאלה שחושבים שזה מגניב

שמור על עצמך ותעבור תגיל הזה

פורסם
  • מחבר

בונא לא נמאס לך כל חודש לפתוח ת'ראד יותר מטומטם שמנסה לצעוק "תראו כמה אני מגניב, לוקח סמים, בלה בלה בלה" חלאסס!

הצעה שלי-אם לקחת חגיגת, תעשה חוקן, ואז לך לפסיכיאטר, דחוף!

חח אני רואה שאתה מספיק עלוב בשביל לזכור אותי (כנראה אין לך חיים ואתה כל היום בפורום :-\ )

דבר שני דיי כבר לחשוב שמי שמנסה את הדברים האלה מנסה להיות מגניב זה לא קשור לגיל ולא קשור לכלום קודם כל זה מסקרנות וגם בתאכלס נהנתי אחושרמוטה

ואני לא מאלה שלוקחים אקסטות ואלאסדי כי זה באמת דופק ת'מוח

זה כמו שתגיד שמי ששותה לפני מסיבה זה לא בשביל להיות מסטול במסיבה ולהנות קצת אלא לעשות פוזה דיי כבר עם הבולשיט של האנשים המסכנים והמתנשאים האלה

אבל חגיגת שמעתי שזה לא כזה ביג דיל ויש לי חבר שניסה הרבה פעמים ולא קרא לו כלום אז אמרתי נראה..

אבל לא יודע מה קרה לי אני מרגיש מוזר עד עכשיו

לקחתי עם עוד 3 חבר'ה 2 מהם קיבלו בקטנה ואחד לא קיבל כלום ורק אני קיבלתי ממש חזק

יש מצב שבכל כדור יש מינון שונה?

והאם מישהו פה התנסה בזה או מכיר אנשים שיתנסו וקרה להם נזק בילתי הפיך או משו?

ואמרו לי שזה היה רקפת שזה גם כמו חגיגת אני לא מבין בחרא הזה הכדור היה כחול לבן לא בצבע ורוד...

ודיי כבר לחשוב שזה פוזה ראבק אני שואל ברצינות אני כבר מתחיל לדאוג

פורסם

חח אני רואה שאתה מספיק עלוב בשביל לזכור אותי (כנראה אין לך חיים ואתה כל היום בפורום :-\ )

דבר שני דיי כבר לחשוב שמי שמנסה את הדברים האלה מנסה להיות מגניב זה לא קשור לגיל ולא קשור לכלום קודם כל זה מסקרנות וגם בתאכלס נהנתי אחושרמוטה

זה כמו שתגיד שמי ששותה לפני מסיבה זה לא בשביל להיות מסטול במסיבה ולהנות קצת אלא לעשות פוזה דיי כבר עם הבולשיט של האנשים המסכנים והמתנשאים האלה

אבל חגיגת שמעתי שזה לא כזה ביג דיל ויש לי חבר שניסה הרבה פעמים ולא קרא לו כלום אז אמרתי נראה..

ואמרו לי שזה היה רקפת שזה גם כמו חגיגת אני לא מבין בחרא הזה הכדור היה כחול לבן לא בצבע ורוד...

היית צריך לדאוג לפני זה...

פורסם
  • מחבר

גם נכון... :'(

פורסם

שתה תיאדנט

פורסם

אני זוכר שרק התחיל כל החגיגת הזה היה איזה אחד שמת בגלל הסם הזה.

פורסם

סם פתטי, ראיתי כמה אנשים שאני מכיר על זה והם התחילו לקבל עוויתות מטורפות כאלו בגוף.

פורסם

כדורי החגיגת שרצים היום בקיוסקים מתחת לדלפק הם מסוכנים ביותר!

הקשר בין צמח החגיגת לכדור הוא מקרי ביותר! הכדור לא מכיל אפילו טיפה אחת מהצמח, מדובר בתוצר מעבדה שעשוי מחומרים כימים רעילים.

אם אתה רוצה משהו בריא תעשן מריחואנה, אפילו קח lsd (לא מזיק בכלל), רק אל תתפתה לכדורי הפיצוציות השונים! אין לך שום דרך לדעת מה יש בפנים ואיך זה משפיע על המוח.

פורסם

מה נססגר איתכם אנשים ?

בואו נצביע לעלה ירוק וזהו !

פורסם

זה מאוד לא בריא ולכן עשו את זה לא חוקי

כי אתה לא יודע מה בדיוק שמים שם (לא רק גת) ובתקופה שמכרו את זה אני הספקתי לקרוא על כמה שמתו - בטוח יש עוד

וזה שכתב על הLSD וזה תדע גם מריחואנה הרבה מערבבים אותה עם סמים אחרים שתתמכר יותר מהר, אז אתה גם לא יודע מה שמים לך שם

ובקשר לזה שכתבתה שהסמים האלה לא מזיקים (בעיקר LSD) אין לי כוח להגיד לכתוב לך הכל אבל תבדוק את עצמך כי אלה סמים קטלניים

פורסם

זה מאוד לא בריא ולכן עשו את זה לא חוקי

כי אתה לא יודע מה בדיוק שמים שם (לא רק גת) ובתקופה שמכרו את זה אני הספקתי לקרוא על כמה שמתו - בטוח יש עוד

וזה שכתב על הLSD וזה תדע גם מריחואנה הרבה מערבבים אותה עם סמים אחרים שתתמכר יותר מהר, אז אתה גם לא יודע מה שמים לך שם

ובקשר לזה שכתבתה שהסמים האלה לא מזיקים (בעיקר LSD) אין לי כוח להגיד לכתוב לך הכל אבל תבדוק את עצמך כי אלה סמים קטלניים

מאוד תלוי במוח של הבנאדם,

בד"כ כאלה שרוצים לקחת LSD צריכים לקחת קורס התרגלות .

פורסם

הראל, אל תדבר על דברים שאתה לא מבין.

מקרי המוות המועטים מהחגיגת היו תוצאה של ערבוב עם כמות נכבדת של אלכוהול.

אף אחד לא מערבב מריחאונה עם חומרים אחרים כי: אין לסוחרים שום אינטרס לעשות את זה. חומרים נוספים - תוספת כספית. מה גם שמדובר בתהליך של שריפה שהורס לחלוטין כמעט כל "תוסף" אם בא לך לחשוב ככה.

lsd - הסם אינו מזיק בכלל, מה שכן מזיק זה מה שהאדם יכול לעשות בהשפעת הסם- להכנס לפארניות ולנסות לקפוץ מהגג. פשוט צריך לקחת עם מישהו מנוסה שיוכל להדריך ולעזור.

בכל מקרה, אני מאמין שהנושא יסגר בקרוב.

פורסם

מאוד תלוי במוח של הבנאדם,

בד"כ כאלה שרוצים לקחת LSD צריכים לקחת קורס התרגלות .

מה הכוונה התרגלות?

אם אתה מקבל סרט רע דפקתה לעצמך את החיים וזה יכול לעשות לך מחלות נפש שלא תיצא מהם

יש כאלה שבכלל מאשפזים בבית משוגעים שזה כמו בית כלא רק שלא נותנים לך להתאבד, גועל נפש

נ.ב

אתה היתה פעם מנהל של 99זון שנסגר או שאני מתבלבל?[br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 22:14:55

דיוגנס לא בא לי להתווכח איתך יותר מדי כי אני יודע מידע כללי ובאמת לא מומחה בזה, אבל למה שיוסיפו כספית?

ואמרו לי בהרצאה על סמים שיש סוחרים שמערבבים עם סמים אחרים, כמה זה נכון אני לא יודע

בקשר לLSD-

http://www.antidrugs.org.il/template/default.asp?maincat=32&catId=183&pageId=926

אבל מה שאתה אומר בכל מקרה אני לא מתכוון לנסות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים