עבור לתוכן

מחפש מסך LCD 19, תקציב כ-1500ש"ח, גמיש.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD בגודל 19.

המטרות העיקריות הן גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים.

התקציב הוא כאמור באיזור ה-1500 ש"ח. אפשר פחות. אפשר גם קצת יותר.

תודה מראש. :)

פורסם

לעריכת תמונות ה-971P של סמסונג יתאים בצורה טובה כמו גם לשאר השימושים.

אתה יכול לקרוא עליו בסקירה ההשוואתית ל-19" איכותיים בנעוץ שבראש הפורום.

פורסם
  • מחבר

לעריכת תמונות ה-971P של סמסונג יתאים בצורה טובה כמו גם לשאר השימושים.

אתה יכול לקרוא עליו בסקירה ההשוואתית ל-19" איכותיים בנעוץ שבראש הפורום.

קראתי את הכתבה הנ"ל, ואכן הוא הגיע למקום השני (מקום ראשון עולה 2600 ש"ח :kopfpatsch:).

אני קראתי קצת תגובות של אנשים שקנו את המסך, וראיתי שיש בעיה עם תוכנת ה-MAGIC TUNE שאמורה לאפשר כיוון המסך. הבנתי שעל המסך עצמו אין כפתורים שמכוונים למשל את הקונטרסט, הכל נעשה דרך התוכנה. הרבה אנשים כותבים שיש בעיה עם התוכנה - היא קורסת. אני לא יודע, אולי זה היה בעבר, והבאג הזה תוקן. ואולי זה בכלל לא מדוייק.

תודה על התגובה!

פורסם

אכן, יש בעיה של תאימות חומרתית מצד MagicTune עם כרטיסי מסך חדשים יחסית. בכל מקרה לא חובה להשתמש בה ו-SoftMCCS היא פיתרון מוצלח לשינויי בהירות ועוד, והיא אינה גורמת לחלונות כחולים. לדעתי רצוי מההתחלה להתקין SoftMCCS ולהשתמש בה אם לא רואים מכאן תאימות.

פורסם
  • מחבר

אכן, יש בעיה של תאימות חומרתית מצד MagicTune עם כרטיסי מסך חדשים יחסית. בכל מקרה לא חובה להשתמש בה ו-SoftMCCS היא פיתרון מוצלח לשינויי בהירות ועוד, והיא אינה גורמת לחלונות כחולים. לדעתי רצוי מההתחלה להתקין SoftMCCS ולהשתמש בה אם לא רואים מכאן תאימות.

הלינק שנתת מראה על כרטיסי מסך נתמכים? אם כן, אז אני אכן אצתרך להשתמש ב-SoftMCCS, כי אני מתכנן לקנות כרטיס מסך GeForce מגרסא 8xxx.

אתה חושב שזה לא בעיה, ובכל זאת המסך שווה את זה?

פורסם

כן הוא בהחלט טוב, והתוכנה לא עושה בעיות מיוחדות חוץ מזיהוי מאוחר של שינוי לפיבוט. אם תרצה במסך פאנל S-PVA משובח מכוייל טוב מבחינת דיוק צבעים עם אפשרות גישה ישירה של כיוון בהירות, תצטרך לרכוש S1931H והוא יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

אחלה, אז מבחינת המסך אני סגור על Samsung 971P.

תודה רבה על העזרה!!! :xyxthumbs:

אגב, אין איזה FIRMWARE למסך שמתקן את הבעיה? ועוד דבר, ממתי הוא התחיל להימכר? ז"א, הוא חדש בשוק, או שהוא כבר מזמן נמכר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים