פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אני לא מאמין שאני צריך לבלות תסילבסטר בבית בללמוד למתמטיקהטוב יש לי בעיה עם תרגיל מסוים במשולש ABC נתון: (C (-2,1 הצלע AB מונחת על הישר: Y=-3X+4 והצלע AC מקבילה לציר ה-Y צריך למצוא את שיעורי הקודקוד A הבנתי שאם הוא מקביל לציר ה-Y אז יש להם את אותו X אני צריך למצוא את הצלע AC בהתחלה ובזה אני לא מצליחתודה למי שיעזור ושנה טובה
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר כן את זה כבר הבנתי אבל איך אני ממשיך את התרגיל אני צריך למצוא את A אז אני משווה את AC ל-BC ואיך אני ממשיך?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אם אתה יודע שהנקודה A נמצאת על הישר X=-2 ועל הישר y=-3x+4 תשווה את 2 הישרים ומצאת את הקואורדינטות של A.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר אין בושה לא לדעת או לא להבין, בושה היא לא לשאול. משפטים של מורים חח אבל זה נכוןיש לי עוד שאלה בקשר לנגזרותיש לי תתרגיל הזה: y=x*x-7x+8 ואני צריך לחשב את זה בעזרת זה שהנגזרת של הפונקציה שווה ל-3(X*X)-זה X בריבוע פשוט לא היה לי איך לכתוב את זה אחרת בסוף הגעתי לתוצאה -1 אבל התוצאה צריכה להיות חמשמי שיעזור באמת מלך
פורסם 2008 בינואר 117 שנים את זה - זה משוואה מה בדיוק לחשב? א. איקס בריבוע כותבים כך - x^2 ב. הנגזרת - y'= 2x-7 לפי הפיתרון הבנתי מה צריך לחשב, אבל עדיין הניסוח שלך ממש לא ברור. אתה הצבת את הערך 3 בX, היה עליך להציב את זה בY' משום שהערך הוא ערך הנגזרת וערך הנגזרת זה Y' (ואיי-טאג.) להלן הפיתרון: 3=2x-7 2x=10 x=5 בדיוק כמו בתשובות. [הבחור שמעלי הקדים אותי כתבתי את זה לפני איזה 10 דקות ]
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר מצטער אבל יש לי עוד שאלה יש לי מחר מבחן ואין לי את מי לשאול נתונה הפונקציה -x^3+12x^2-34x+5 ני צריך למצוא את הנקודות שבהן מתקים 2 = (f(x וב מצטער פשוט יש לי מבחן מחר כל מי שעזר תודה רבה לכם אתם מלכים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.