עבור לתוכן

רוצה לקנות כדור-כדורגל אמיתי - יש לי כמה שאלות לגבי הכדור הבא:

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה,

ראיתי באתר של ברצלונה שיש להם כדור שעלה 97 יורו ועכשיו יש עליו הנחה והוא עולה 52 יורו - כלומר אני חוסך 45 יורו.

הכדור: http://shop.fcbarcelona.com/stores/barcelona/products/product_details.aspx?pid=32705&cid=6934&tid=&bid=9&nav=

אני ממש רוצה לקנות את הכדור כשבעוד שבוע אהיה באנגליה. אבל לפני זה יש לי מספר שאלות:

1. האם הכדור הזה הוא ללא ספק כדור אמיתי/מקצועי שנמצא במגרשים האמיתיים?

2. מה זה 12 פאנלים? מה זה אומר?

3. כתוב שנותנים עליו שנתיים אחריות על התפירה והצורה - מה שכנראה אומר שהוא איכותי?

4. האם גודל 5 של כדור זה הגודל הרגיל?

5. האם 52 יורו (290 ¤) שווים אותו? זה כדור ברצלונה של Nike.

תודה מראש, אלי.

פורסם

תקנה כדור טוב של דיאדורה במגה ספורט וזהו. יש להם כדורים טובים מאוד.

אתה לא באמת תרגיש הבדל.

פורסם

באמת חבל לקנות כדור ב-300 ¤. (בכדור הספציפי הזה אתה משלם בעיקר על הלוגו של רונלדיניו R10)

תקנה כדור נחמד ב- ¤100 ואני מבטיח לך שלא תרגיש בשום הבדל.

פורסם

מה שכתבו לך + אם תקנה כדור יקר כל הזמן תפחד שיהרס לך/יאבד/יגנב

פורסם

אני דווקא חושב שאתה כן תרגיש את ההבדל בין כדור זול לבין כדור איכותי ויקר, יש הרגשה שונה מנסיון שלי לכדור שנתפר בצורה איכותית ומגיע מחברה גדולה לעומת כדור שנקנה ב-30 ש"ח בשוק.

לגבי השאלות שלך:

1. קשה לי להאמין שימכרו לך כדור שאינו מקצועי במחיר כזה ועוד באתר של ברצלונה, במקרה הזה אני לא רואה מקום לחשוש מזיוף.

2. 12 הפאנלים זה בעצם מספר רצועות העור הגדולות(אלא אם הכדור מיוצר מחומר אחר) שמהן מורכב הכדור, בכדור הזה הצורה שלהן היא מלבנית ובספירה מהירה ניתן לראות שאכן קיימים 12 פאנלים על הכדור.

3. במקרה שלך האחריות לא עוזרת מכיוון שאין לך אפשרות לממש אותה אך עצם זה שנותנים אחריות על התפירה מראה שהכדור הוא איכותי, כדורים גרועים מתפרקים בדרך כלל כתוצאה מתפירה באיכות נמוכה שגורמת לבלאי מואץ של הכדור.

4. גודל 5 זה אכן הגודל של כדורגל. לשם השוואה בכדורסל מקצועני משתמשים בכדור בגודל 7 ובכדוריד משתמשים בכדור בגודל 3.

5. לדעתי המחיר מוגזם, אני הייתי מחפש באנגליה חנות ספורט מקצועית וקונה שם כדור איכותי, עדיפות לתוצרת נייק/אדידס/פומה.

פורסם

חחחח אחריות על הכדור אם הוא נקרע זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי

אתה תשחק בצ'כונה ומישהו יבעט את הכדור לקיבינימט מה שווה לקנות כדור כזה יקר ?

אולי כדי לתלות בחדר אבל לשחק איתו ? חראם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים