פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים שלום, אני עומד לקנות מחשב בקרוב ואני צריך המלצה על חנות...כמובן שהיא תהיה זולה ומקצועית.... הבעיה שלי היא שראיתי שכל ההמלצות שנתתם פה הם של חנויות מקוונות באינטרנט... לקנות מחשב דרך האינטרנט לא ממש נראה לי רעיון טוב.. למי אני אפנה במקרה של תקלה? לכן אני מחפש חנות/רשת שיש לה סניף באיזור חיפה... כמה שיותר המלצות בבקשה, תודה :]
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים בכל חנות מקוונת יש מספר טלפון תתקשר ותזמין החנויות שסבבה הם : iqpc,skypc,tms,panda...
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים לדעתי, עדיף למצוא טכנאי-מחשבים אמין (וזה לא דבר מובן מאליו), מאשר להגביל את עצמך לקנות רק מהחנויות שבמקרה גם קרובות לבית...
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר פנדה המצאים בערך באיזור שלי.. יש עוד הצעות?ומי בדיוק אמור לתת לי למיכה טכנית במקרה של תקלה או משהו?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר לאן אני יביא את המחשב? לתוך אתר האינטרנט? ברוב המקרים לחברות כאלה יש רק סניף אחד אם אני לא טועה.. והוא נמצא בדרך כלל במרכז...
פורסם 2008 בינואר 217 שנים יש חנויות עם כמה סניפים (שהם בד"כ לא רחוקים ממש אחד מהשני) אם שרות מעבדה ממש חשוב לך אז פשוט תבחר את החנות שנמצאת הכי קרוב אליך ונראת לך הכי אמינה/נוחה.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים פנדה המצאים בערך באיזור שלי.. יש עוד הצעות?ומי בדיוק אמור לתת לי למיכה טכנית במקרה של תקלה או משהו?אני קניתי משם 3 מחשבים וגם המלצתי לחבר שלי לקנות והוא קנה וסך הכל מרוצים מאוד, השירות טוב.יש גם את סקיפיסי ואת IQPC שאנשים ממליצים עליהם.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר אוקיי.. שמעתי גם על TMC משהו כזה... מי מבין PANDA, TMC,SKYPC נראים לכם הכי טובים?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים חיפה זה אחלה.Pandas, TMS, Noacompשלוש החנויות האלו באיזר חיפה (2 בנשר, אחת בקריות)שלושתן אמינותבקשר למחירים, כל דבר שונה מפה לשם, קח אותו מפרט, בנה אותו ב 3 החנויות, וקנה מאיפה שיוצא הכי זול.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אתה גר בחיפה אבל יש בכפר סבא חנות קטנה אבל אחלה שירות והם פורסים לכמה תשלומים שאתה רוצה בלי קרדיטיש מחירים זולים לחלקים ומפרטיםאני קניתי שם מלא דברים ויש אבא ואמא לכל תקלה הכי קטנהשם החנות "אינטרכל"זה באותו בניין של י.ח והמעבדות מחשבים הניידים של LGבאזור התעשייה של כבר סבאבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.