עבור לתוכן

אני מחפש 2407WFP *לא* HC

Featured Replies

פורסם

נדמה כי כבר אין למצוא את ה2407WFP הישן בגרסת A04.

כעת ניתן למצוא רק את ה2407WFP-HC בגרסת A00, והוא בא עם בעיות שאני לא מעוניין בהן.

האם משהו מכיר מקום שבו ניתן לקנות את ה2407WFP A04 הישן?

תודה מראש!

פורסם

אילו בעיות? ואיך בודקים איזו גירסה?

תודה

פורסם

גירסה A04 מזמן אינה נמכרת בשוק ולא ניתנת יותר להשגה. הבעיה ב-HC ניתנת לצימצום ע"י הפחתה מקבילה של ערוצי ה-RGB ב-OSD, וגם כך צריך להוריד אותם בדרך זו, מכיוון שמהקופסה הבהירות שלו פשוט גבוהה ולא מתאימה לישיבה מקרוב.

פורסם

קודם כל אפשר לעדכן קושחה

לגבי הבהירות של המסך זה הדבר הכי מגוחך וטיפשי ששמעתי מעודי

יש לי את 2 המסכים גם את הישן וגם את החדש ושניהם מחוברים ביחד לאותו כרטיס מסך

וגם היו מחוברים ל-2 כרטיסים שונים והבהירות זהה לגמרי.

מי שאמר משהו על הבהירות טועה ומדבר שטויות אני עובד עם המסך הזה למעלה משנה וחצי עם החדש לפחות חצי שנה.

אל תקשיב לאף אחד דבר איתי בפרטי ואני אסביר לך מה לעשות ואיפה להשיג

אם אתה עקשן לגבי A04 דבר איתי אני מביא אותם מחו"ל בעצמי

פורסם

ולמה אתה נמנע מלתרום מנסיונך למאגר הידע של הפורום, ידידי המלומד? במקום לרטון בביטול על ה"שטויות" לדבריך לגבי התכונות של הדגם החדש, אני רוצה לשמוע הסברים לגבי אותן ה"טעויות", כדי שנוכל ללמוד מהן. אם יש לך דרך להאיר את עינינו, כולם כאן יהיו מעוניינים לדעת ממנה. אם אין לך, אז כל הטענות שלך בטלות.

אני במקום Track הייתי חושב 8 פעמים לפני שהייתי מקשיב לך, במקום להקשיב לאנשים שדבריהם נשמעים טיפה יותר מבוססים, כמו man of orleans.

פורסם

קודם כל אף אחד לא נמנע מכלום ואני בטוח שישנם דברים שגם אתה לא אומר לגמרי באתר הזה למרות שאני לא מכיר אותך ולא דיברתי איתך מעולם ולא ראיתי איך אתה קשור לדיון שלנו אבל סבבה נזרום

ואכן אני מלומד ובעל ניסיון ואינני רוטן אני פשוט ואני מאמין שתסכים איתי לא אוהב שסתם זורקים לחלל מילים לא נכונות.

ושטויות זו מילה ואפשר אני חושב להשתשמש בה חחח

אתה רוצה לשמוע הסברים?? למה? מי מה?

איך אתה קשור?

ולא אינני מתחמק אני בשמחה אעזור לאותו בחור שרצה לדעת ולברר איפה ניתן להשיג את גירסת A04.

מעולם לא שמעתי שטויות היי תראה שוב השתמשתי בה חחח לגבי שאם אינני מאיר את עיניכם אז טענותי בטלות חחחח זה תשובה קצת מגוכחת לדעתי.

פורסם
  • מחבר

גירסה A04 מזמן אינה נמכרת בשוק ולא ניתנת יותר להשגה. הבעיה ב-HC ניתנת לצימצום ע"י הפחתה מקבילה של ערוצי ה-RGB ב-OSD, וגם כך צריך להוריד אותם בדרך זו, מכיוון שמהקופסה הבהירות שלו פשוט גבוהה ולא מתאימה לישיבה מקרוב.

אני לא מוכן לקנות מסך עם בעיות.. אפילו אם הן מצומצמות.

אתה בטוח שלא ניתן להשיג A04 בשום מקום?

פורסם

בהירות מהקופסא של 300 קנדלות זה פשוט גבוה לעבודות טקסט בתנאי תאורה לא חזקה והסטנדרט המקובל הוא 160 קנדלות ומטה. 300 קנדלות יותר מתאימים להקרנת סרטים מאשר לעבודה על יישומי טקסט. כמובן שיש מי שרגיל לעבוד בבהירות כזו עם תאורה חיצונית חזקה מאוד בסביבת העבודה, אז זה כבר סיפור אחר. אבל המסך הזה פשוט זורח כמו שמש קטנה, כשמדליקים אותו הישר מהקופסא.

הבעיות ב-HC נופחו בעיקר בפורומים בארה"ב ע"י כמה מאות פדנטים. עד כה היו רשמים שהועברו ונשפכו על גבי הפורום הזה מהעבר מקונים של HC, שהיו מרוצים מאוד מהמסך ולא עשו מהארטיפקטים, שמופיעים בסיטואציות לא שכיחות, עניין גדול בקולי קולות עד כדי החזרות וביטולי עיסקאות.

Track, ערוך חיפוש בפורום הזה ותבדוק - לא זכור לי מקרה בודד של קונה שכתב כי החזיר את המסך לחנות. המסך מומלץ גם ב-HC בשל מחיר נמוך לפנל S-PVA בעל ביצועים טובים לסרטים.

פורסם

אתה רוצה לשמוע הסברים?? למה? מי מה?

אני לא הבנתי אותך נכון. חשבתי שאתה לא מסכים עם הטענה שהנמכת ערוצי ה RGB בדגם ה HC תקל משמעותית את בעיית המריחות בו (וגם לדעתי כל העניין נופח מעבר לכל פרופורציה), אבל אתה כנראה מתכוון שאתה לא מסכים עם טענה אחרת - שה HC בהיר יותר מהישן.

אבל אף אחד לא אמר דבר כזה.. מה שנאמר הוא שה HC בהיר מדי באופן כללי (לא יחסית ל A04). לצורך העניין, הדעה הרווחת היא שה HC וה A04 שניהם בהירים מדי, באותה מידה בדיוק.

איך אתה קשור?

erm.. אני משתמש רשום בפורום?

שישנם דברים שגם אתה לא אומר לגמרי באתר הזה למרות שאני לא מכיר אותך ולא דיברתי איתך מעולם

אני מקרה קשה ומצער של אחד שמרחיב יתר על המידה ושופך כל שביב מידע, למורת רוחו של הקורא המסכן. אני מאחל לך שלא תצטרך לשבת ולקרוא פוסט שלי כשאני בשוונג..

פורסם

כמובן שלא הבנת אותי זה היה ברור כי אתה כותב יותר מידי ומקשיב ויודע מעט מידי

לכן אני אסכם במשפט חכם מאוד שאומר מי שמדבר הרבה בד"כ לא עושה הרבה ולא יודע הרבה

יום טוב

חחחח

פורסם

ומה לגבי מי שמדבר מלים ריקות מתוכן? ::)

כמובן שלא הבנת אותי זה היה ברור כי אתה כותב יותר מידי ומקשיב ויודע מעט מידי

איזה יופי אתה סותר את מה שאתה אומר כאן

אני לא מכיר אותך ולא דיברתי איתך מעולם

פורסם

מישהו יכול להאיר את עיני מהו אותו HC המושמץ?

פורסם

אני לא אכנס אפילו לוויכוח הפאתטי של כתה ג

ולגבי הדברים שאתה אומר ואתעלם בבגרות מלאה ממך אני יותר טוב מזה

ולגבי שאלתך אח שלי דבר איתי בפרטי כי כבר אי אפשר להגיד כלום מבלי שיכתבו דעה רעיון או משהו כתגובה

פורסם
  • מחבר

בהירות מהקופסא של 300 קנדלות זה פשוט גבוה לעבודות טקסט בתנאי תאורה לא חזקה והסטנדרט המקובל הוא 160 קנדלות ומטה. 300 קנדלות יותר מתאימים להקרנת סרטים מאשר לעבודה על יישומי טקסט. כמובן שיש מי שרגיל לעבוד בבהירות כזו עם תאורה חיצונית חזקה מאוד בסביבת העבודה, אז זה כבר סיפור אחר. אבל המסך הזה פשוט זורח כמו שמש קטנה, כשמדליקים אותו הישר מהקופסא.

הבעיות ב-HC נופחו בעיקר בפורומים בארה"ב ע"י כמה מאות פדנטים. עד כה היו רשמים שהועברו ונשפכו על גבי הפורום הזה מהעבר מקונים של HC, שהיו מרוצים מאוד מהמסך ולא עשו מהארטיפקטים, שמופיעים בסיטואציות לא שכיחות, עניין גדול בקולי קולות עד כדי החזרות וביטולי עיסקאות.

Track, ערוך חיפוש בפורום הזה ותבדוק - לא זכור לי מקרה בודד של קונה שכתב כי החזיר את המסך לחנות. המסך מומלץ גם ב-HC בשל מחיר נמוך לפנל S-PVA בעל ביצועים טובים לסרטים.

אני מבין שהHC הוא מסך טוב.. ותודה רבה על העזרה שלך.

אבל האם אתה בטוח כי אין מקום שאוכל לקנות ממנו A04? הרי הבעיות של הHC לא נעלמות, אלא רק מופחתות.

פורסם

יש חנויות המציעות את המסך ללא ציון HC בשם הדגם. הנני מניח שהם פשוט לא עידכנו את הכותרת ל-HC מחוסר מודעות. אצל המפיצים הרשמיים לא נשארו יותר גירסאות A04 במלאי מזמן, כך שהם שולחים בהזמנות לחנויות את ה-HC. גם בארה"ב כבר לא ניתן להשיגו לפחות לפי מה שאני קראתי בפורומים שונים שם.

אתה מוזמן לבדוק ב-LCDTV אם יש להם בתצוגה את הדגם וכדאי לך להביא עמך מחשב נייד למקרה שלא ניתן לראות רזולוציה טבעית בו מהמחשב שאליו הוא מחובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים