פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים נדמה כי כבר אין למצוא את ה2407WFP הישן בגרסת A04.כעת ניתן למצוא רק את ה2407WFP-HC בגרסת A00, והוא בא עם בעיות שאני לא מעוניין בהן.האם משהו מכיר מקום שבו ניתן לקנות את ה2407WFP A04 הישן?תודה מראש!
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים גירסה A04 מזמן אינה נמכרת בשוק ולא ניתנת יותר להשגה. הבעיה ב-HC ניתנת לצימצום ע"י הפחתה מקבילה של ערוצי ה-RGB ב-OSD, וגם כך צריך להוריד אותם בדרך זו, מכיוון שמהקופסה הבהירות שלו פשוט גבוהה ולא מתאימה לישיבה מקרוב.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים קודם כל אפשר לעדכן קושחה לגבי הבהירות של המסך זה הדבר הכי מגוחך וטיפשי ששמעתי מעודייש לי את 2 המסכים גם את הישן וגם את החדש ושניהם מחוברים ביחד לאותו כרטיס מסך וגם היו מחוברים ל-2 כרטיסים שונים והבהירות זהה לגמרי.מי שאמר משהו על הבהירות טועה ומדבר שטויות אני עובד עם המסך הזה למעלה משנה וחצי עם החדש לפחות חצי שנה.אל תקשיב לאף אחד דבר איתי בפרטי ואני אסביר לך מה לעשות ואיפה להשיגאם אתה עקשן לגבי A04 דבר איתי אני מביא אותם מחו"ל בעצמי
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים ולמה אתה נמנע מלתרום מנסיונך למאגר הידע של הפורום, ידידי המלומד? במקום לרטון בביטול על ה"שטויות" לדבריך לגבי התכונות של הדגם החדש, אני רוצה לשמוע הסברים לגבי אותן ה"טעויות", כדי שנוכל ללמוד מהן. אם יש לך דרך להאיר את עינינו, כולם כאן יהיו מעוניינים לדעת ממנה. אם אין לך, אז כל הטענות שלך בטלות.אני במקום Track הייתי חושב 8 פעמים לפני שהייתי מקשיב לך, במקום להקשיב לאנשים שדבריהם נשמעים טיפה יותר מבוססים, כמו man of orleans.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים קודם כל אף אחד לא נמנע מכלום ואני בטוח שישנם דברים שגם אתה לא אומר לגמרי באתר הזה למרות שאני לא מכיר אותך ולא דיברתי איתך מעולם ולא ראיתי איך אתה קשור לדיון שלנו אבל סבבה נזרוםואכן אני מלומד ובעל ניסיון ואינני רוטן אני פשוט ואני מאמין שתסכים איתי לא אוהב שסתם זורקים לחלל מילים לא נכונות.ושטויות זו מילה ואפשר אני חושב להשתשמש בה חחחאתה רוצה לשמוע הסברים?? למה? מי מה?איך אתה קשור?ולא אינני מתחמק אני בשמחה אעזור לאותו בחור שרצה לדעת ולברר איפה ניתן להשיג את גירסת A04.מעולם לא שמעתי שטויות היי תראה שוב השתמשתי בה חחח לגבי שאם אינני מאיר את עיניכם אז טענותי בטלות חחחח זה תשובה קצת מגוכחת לדעתי.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר גירסה A04 מזמן אינה נמכרת בשוק ולא ניתנת יותר להשגה. הבעיה ב-HC ניתנת לצימצום ע"י הפחתה מקבילה של ערוצי ה-RGB ב-OSD, וגם כך צריך להוריד אותם בדרך זו, מכיוון שמהקופסה הבהירות שלו פשוט גבוהה ולא מתאימה לישיבה מקרוב.אני לא מוכן לקנות מסך עם בעיות.. אפילו אם הן מצומצמות.אתה בטוח שלא ניתן להשיג A04 בשום מקום?
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים בהירות מהקופסא של 300 קנדלות זה פשוט גבוה לעבודות טקסט בתנאי תאורה לא חזקה והסטנדרט המקובל הוא 160 קנדלות ומטה. 300 קנדלות יותר מתאימים להקרנת סרטים מאשר לעבודה על יישומי טקסט. כמובן שיש מי שרגיל לעבוד בבהירות כזו עם תאורה חיצונית חזקה מאוד בסביבת העבודה, אז זה כבר סיפור אחר. אבל המסך הזה פשוט זורח כמו שמש קטנה, כשמדליקים אותו הישר מהקופסא.הבעיות ב-HC נופחו בעיקר בפורומים בארה"ב ע"י כמה מאות פדנטים. עד כה היו רשמים שהועברו ונשפכו על גבי הפורום הזה מהעבר מקונים של HC, שהיו מרוצים מאוד מהמסך ולא עשו מהארטיפקטים, שמופיעים בסיטואציות לא שכיחות, עניין גדול בקולי קולות עד כדי החזרות וביטולי עיסקאות.Track, ערוך חיפוש בפורום הזה ותבדוק - לא זכור לי מקרה בודד של קונה שכתב כי החזיר את המסך לחנות. המסך מומלץ גם ב-HC בשל מחיר נמוך לפנל S-PVA בעל ביצועים טובים לסרטים.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אתה רוצה לשמוע הסברים?? למה? מי מה?אני לא הבנתי אותך נכון. חשבתי שאתה לא מסכים עם הטענה שהנמכת ערוצי ה RGB בדגם ה HC תקל משמעותית את בעיית המריחות בו (וגם לדעתי כל העניין נופח מעבר לכל פרופורציה), אבל אתה כנראה מתכוון שאתה לא מסכים עם טענה אחרת - שה HC בהיר יותר מהישן.אבל אף אחד לא אמר דבר כזה.. מה שנאמר הוא שה HC בהיר מדי באופן כללי (לא יחסית ל A04). לצורך העניין, הדעה הרווחת היא שה HC וה A04 שניהם בהירים מדי, באותה מידה בדיוק.איך אתה קשור?erm.. אני משתמש רשום בפורום?שישנם דברים שגם אתה לא אומר לגמרי באתר הזה למרות שאני לא מכיר אותך ולא דיברתי איתך מעולםאני מקרה קשה ומצער של אחד שמרחיב יתר על המידה ושופך כל שביב מידע, למורת רוחו של הקורא המסכן. אני מאחל לך שלא תצטרך לשבת ולקרוא פוסט שלי כשאני בשוונג..
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים כמובן שלא הבנת אותי זה היה ברור כי אתה כותב יותר מידי ומקשיב ויודע מעט מידילכן אני אסכם במשפט חכם מאוד שאומר מי שמדבר הרבה בד"כ לא עושה הרבה ולא יודע הרבהיום טובחחחח
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים ומה לגבי מי שמדבר מלים ריקות מתוכן? : כמובן שלא הבנת אותי זה היה ברור כי אתה כותב יותר מידי ומקשיב ויודע מעט מידי איזה יופי אתה סותר את מה שאתה אומר כאן אני לא מכיר אותך ולא דיברתי איתך מעולם
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אני לא אכנס אפילו לוויכוח הפאתטי של כתה ג ולגבי הדברים שאתה אומר ואתעלם בבגרות מלאה ממך אני יותר טוב מזה ולגבי שאלתך אח שלי דבר איתי בפרטי כי כבר אי אפשר להגיד כלום מבלי שיכתבו דעה רעיון או משהו כתגובה
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר בהירות מהקופסא של 300 קנדלות זה פשוט גבוה לעבודות טקסט בתנאי תאורה לא חזקה והסטנדרט המקובל הוא 160 קנדלות ומטה. 300 קנדלות יותר מתאימים להקרנת סרטים מאשר לעבודה על יישומי טקסט. כמובן שיש מי שרגיל לעבוד בבהירות כזו עם תאורה חיצונית חזקה מאוד בסביבת העבודה, אז זה כבר סיפור אחר. אבל המסך הזה פשוט זורח כמו שמש קטנה, כשמדליקים אותו הישר מהקופסא.הבעיות ב-HC נופחו בעיקר בפורומים בארה"ב ע"י כמה מאות פדנטים. עד כה היו רשמים שהועברו ונשפכו על גבי הפורום הזה מהעבר מקונים של HC, שהיו מרוצים מאוד מהמסך ולא עשו מהארטיפקטים, שמופיעים בסיטואציות לא שכיחות, עניין גדול בקולי קולות עד כדי החזרות וביטולי עיסקאות.Track, ערוך חיפוש בפורום הזה ותבדוק - לא זכור לי מקרה בודד של קונה שכתב כי החזיר את המסך לחנות. המסך מומלץ גם ב-HC בשל מחיר נמוך לפנל S-PVA בעל ביצועים טובים לסרטים.אני מבין שהHC הוא מסך טוב.. ותודה רבה על העזרה שלך.אבל האם אתה בטוח כי אין מקום שאוכל לקנות ממנו A04? הרי הבעיות של הHC לא נעלמות, אלא רק מופחתות.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים יש חנויות המציעות את המסך ללא ציון HC בשם הדגם. הנני מניח שהם פשוט לא עידכנו את הכותרת ל-HC מחוסר מודעות. אצל המפיצים הרשמיים לא נשארו יותר גירסאות A04 במלאי מזמן, כך שהם שולחים בהזמנות לחנויות את ה-HC. גם בארה"ב כבר לא ניתן להשיגו לפחות לפי מה שאני קראתי בפורומים שונים שם.אתה מוזמן לבדוק ב-LCDTV אם יש להם בתצוגה את הדגם וכדאי לך להביא עמך מחשב נייד למקרה שלא ניתן לראות רזולוציה טבעית בו מהמחשב שאליו הוא מחובר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.