עבור לתוכן

איך ה Samsung 206BW? עזרה בבקשה.

Featured Replies

פורסם

איך המסך של סאמסונג ה206BW? אני רוצה מסך חדש בגודל 20. ראיתי אותו והנתונים שלו לפחות נראים ממש טובים.

משהו ניסה אותו? יכול להגיד לי אולי מה היתרונות\חיסרונות שלו?

יש מסך אחר במחיר הזה(1500 ש"ח) שעדיף עליו?

תודה

פורסם

יש לך סקירה השוואתית כאן. בכל מקרה, ה-2007WFP הוא המסך 20" רחב המוביל בביצועיו, אמנם יקר אבל מצדיק את עלותו. ה-206BW הוא עוד מסך עם פאנל TN והנתונים שנראו לך כטובים זמן תגובה של 2ms או יחס ניגודיות דינמית 3000:1 לא באים כלל כיתרון משמעותי ולמעשה הניגודיות שלו נמוכה יותר מ-800:1. כיום זמני תגובה ויחסי ניגודיות דינמית אינם נותנים לנו שום כלי לשפוט איכות של מסך בניגוד למה שהיה מקובל לחשוב בעבר הרחוק, אלא סוג הפאנל. אם אין לך אפשרות לחרוג בפער מחיר עבור ה-2007WFP , עוד 100-200 ש"ח יאפשרו לרכוש VIEWSONIC VP930 או SAMSUNG 971P שבזכות פאנל VA יתנו לך זוויות צפייה רחבות יותר, יחס ניגודיות סטטית גבוה בהרבה כולל רפרודוקציית צבע טובה יותר. אתה מוזמן לקרוא את המדריך למסכי LCD בנעוץ ואת המבחן ההשוואתי ל-19" האיכותיים הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת.

המסך של הדל, לצערי, יקר מידי בשבילי.

אתה בטוח שמסך הסאמסונג 971P יתאים לי? גם לו וגם למסך השני יש זמני תגובה לא טובים...

אתה אומר שהפנאל קובע, אבל בשימוש העיקרי שלי, שזה משחקים וסרטים, זמני התגובה הגבוהים לא ישפיעו לרעה? מריחות וכו'.

מה גם שהם חורגים לכיוון ה1800 ש"ח, זה קצת בעיה כרגע.

מה המסך שאתה הכי ממליץ עד 1500 ש"ח, 19\20 אינץ'?

פורסם

כל התשובות לשאלותיך ייענו במבחן שנמצא כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259354.0

ה-971P מציג סרטים ללא מריחות או ארטיפקטים עם ניגודיות יוצאת מהכלל שמלווה בצבעים עשירים ומאוזנים במידה הנכונה מדובר במסך שמכויל לא רע מהמפעל, והכיול הזה מקרבו לרמת ה-EIZO S1931, מסך אשר מתאים לכניסה ראשונית לתחום הגרפיקה עם גיימינג FPS מהיר מאוד ומעטים יכולים להרשות אותו לעצמם. מזאפ אני רואה שניתן לרכשו כ-1630 ¤ מחיר טוב לרמתו. VP930 מתאים למשחקי עם קצבי FPS מהירים למדי כגון UT או CS, אך פחות מדוייק בצבעים מהסמסונג, שעדיין יכול להתאים למשחקים פחות מהירים. במחיר שאתה מבקש, כל מסך אחר במחיר שאתה מעונין בו הוא פשרה איומה על איכות תצוגה בגלל פאנל , TN לכן 19" האיכותיים הנ"ל כדאיים לרכישה.

תזכור שזמני תגובה על הנייר לא משנים בכלל - כל עוד לא מדובר על 25ms ומעלה שאופיינים לדגמים די מיושנים ללא מנגנון פיצוי זמן תגובה או לגרפיקה מקצועית. בזמני תגובה נמוכים יותר רוב הבעיות של מריחות מקורן ביותר מדי שגיאות של המנגנון לפיצוי זמן תגובה (RTC או OverDrive), סוגייה שניתן לבדוק רק בביקורות מקצועיות למסכים, והיכולת של כל אדם לשים לב אליהן היא די סובייקטיבית ולדעתי אין צורך לעשות מזה עניין גדול, שכן לא עוקבים כל היום על המסך אחרי הסמן של העכבר על רקע אפור בהיר למשל.

פורסם
  • מחבר

בוא תסכם לי ככה,

אני בתור אחד שהשימוש העיקרו שלו זה משחקים,

והתקציב שלי 1700 ש"ח,

איזה מסך 19 יהיה לי הטוב ביותר???

תודה רבה.

פורסם

אם אתה מתכוון לשחק משחקי FPS מהירים כגון unreal tournament והמקבילים לו כדאי לך לרכוש VP930.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים